- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
kirkri
üzenetére
A honlapon lévő fals adattól függetlenül, az eredeti dátum szerint megérkezett a csomagom.
Szerencse, hogy nem engedtem töröltetni.
Eddig kb. 20 alkalommal vásároltam az Amazonról (kizárólag a cégtől magától, a partnerektől soha) és azt figyeltem meg, hogy hamarabb soha nem hozzák ki a csomagot, mint amit előre jeleztek a megrendeléskor. Ha korábban ér ide, akkor várakoztatják a depóban a kiszállítást az eredeti érkezési napig.Gondolom nem akarnak a gyorsított kiszállításnak konkurenciát csinálni, mert akkor senki nem fizetne pluszban, ha ugyanannyi nap alatt ér ide a "sima" szállítással, mint az "elsőbbségivel".
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencse, hogy nem engedtem töröltetni.