- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz kapitanj #10429 üzenetére
Dejo, en is pont ebben a cipoben jarok, ezek szerint mpl automataval ne farasszam magam...kellett nekem used cuccot venni, nyilvan ki volt cserelve a termek egy tizedakkora ertekure...rengeteget tanultam ebbol is.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
warcat
veterán
válasz kapitanj #10429 üzenetére
Emlékeim szerint a legalsó a postának szóló kód, a felette lévő a DHL-es (ha szoktál tőlük csomagot kapni felismered) a legfelső meg az amazon saját kódja amivel azonosítják maguknak a visszárut.
Topikban küldtünk már többen is vissza de nem emlékszem senkire így hirtelen aki automatában fel tudta volna adni.Postán, személyesen, és inverz nemzetközi csomagküldés a neve, a nénit ki kellet oktassák róla vagy szóljon valakinek aki ért hozzá.Egyébként az említett legalsó kódot kell bescannelnie aztán ad róla egy nyugtát és ennyi.
Szerintem az összes forgalmasabb postán találkoztak már vele, gyakorlatilag amúgy csak felviszik a gyűjtőbe és átadják DHL-nek kb.
Legutóbb nővérem ajánlotta fel ha már úgyis arra jár, feladja nekem, és neki is csak ennyit mondtam el mint neked most, nem volt gondja vele.
Beérkezés után ha közvetlen amazontól lett vásárolva 3-5 nap munkanap alatt feldolgozzák és indítják az utalást vagy amit kértél, ez csúcsidőben (ünnepek) vagy sztrájk közben kitolódhat de ez ott van az apróbetűben is.EA: It's in the crate!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konteó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 7591 2in1: i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG monitorok
- Bomba ár! Dell Inspiron 7391 2in1: i7-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest