Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Vettem egy terméket a amazon.de-ről, újként hirdetve, hivatalos forgalmazótól.
A csomag megérkezett, de bontott, hiányzik belőle az akku ráadásul a terméken és a dobozon lévő serial number sem egyezik, nem tudom mit küldtek. A töltő kábel zacskója is bontott volt, látszott, hogy le volt ragasztva és egyszer már valaki felszakította.
Írtam közvetelnül a forgalmazónak, eladónak aki azt válaszolta nagyvonalakban, hogy:
Köszönjük a rendelését.
Sajnáljuk, hogy problémája van a csomaggal kapcsolatban. A terméknek újnak kell lennie.
Kérjük lépjen kapcsolatba az Amazonnal, küldje vissza a csomagot, megkapja a visszatérítést és újra megrendelheti a terméket.Ez így normális eljárás? Előbb küldjem vissza és utána visszautalják az árát? Nem kötnek majd bele, hogy én vettem ki pl az akkut?
A rendeléseknél az adott termék mellett nyomjak a "Return items" gombra és azon keresztül kell visszaküldenem?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest