Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
üdv,
évente kb. 1x rendelek valamit az Amazon.de-ről, kb. ekkor is lépek be a profilomba és mivel lejárt a bankkártyám, ma megadtam az újnak az adatait és rendeltem (azazhogy rendeltem VOLNA) egy 480 euros terméket (eladó: Amazon).Beléptem, jött email-re a kód, jött telóra az sms-kód, megadtam mindent ahogy kell, rendelés ok, fizetés ok (elvileg).
Aztán pár perc után jön egy email, hogy aszongya:
"We had a problem processing your order #304-xxx. It has been canceled and the charges were not processed. Please contact us if you have any further concerns."Először azt hittem mégsem tudták levonni, valami limit miatt, stb. de nem.
Utána már a következő levélben németül (?) kotyogták el, hogy zárolva lett az accountom, merthogy
"Sie laut den uns vorliegenden Daten möglicherweise falsche Informationen an Amazon gesendet haben oder Ihr Amazon Konto auf eine Weise verwendet haben, die gegen unsere Nutzungsbedingungen verstößt."Fals információt adtam meg vagy megsértettem valami szabályzatukat..
Aha. Mivel? Azzal, hogy rendeltem??
Gondoltam live chat, de azt meg addig nem tudom, amíg nem lépek be.
Viszont nem tudok belépni, mert azt mondja zárolva vagyok. Ez van reggel 10 óta.
Megnéztem a számlát, szerencsére az összeg nincs leemelve.Mit lehet tenni? Valami hibás riasztásuk van, ami ennyi ideig tart? Emailre sem válaszolnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Fotók, videók mobillal
- Crimson Desert
- Linux Mint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Gyúrósok ide!
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Dell Precision 5550,15.6",FHD+,i9-10885H,32GB DDR4,512 GB SSD,T2000 4GB,WIN11
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó egy pixel 8 pro 128/12
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest