Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
üdv,
évente kb. 1x rendelek valamit az Amazon.de-ről, kb. ekkor is lépek be a profilomba és mivel lejárt a bankkártyám, ma megadtam az újnak az adatait és rendeltem (azazhogy rendeltem VOLNA) egy 480 euros terméket (eladó: Amazon).Beléptem, jött email-re a kód, jött telóra az sms-kód, megadtam mindent ahogy kell, rendelés ok, fizetés ok (elvileg).
Aztán pár perc után jön egy email, hogy aszongya:
"We had a problem processing your order #304-xxx. It has been canceled and the charges were not processed. Please contact us if you have any further concerns."Először azt hittem mégsem tudták levonni, valami limit miatt, stb. de nem.
Utána már a következő levélben németül (?) kotyogták el, hogy zárolva lett az accountom, merthogy
"Sie laut den uns vorliegenden Daten möglicherweise falsche Informationen an Amazon gesendet haben oder Ihr Amazon Konto auf eine Weise verwendet haben, die gegen unsere Nutzungsbedingungen verstößt."Fals információt adtam meg vagy megsértettem valami szabályzatukat..
Aha. Mivel? Azzal, hogy rendeltem??
Gondoltam live chat, de azt meg addig nem tudom, amíg nem lépek be.
Viszont nem tudok belépni, mert azt mondja zárolva vagyok. Ez van reggel 10 óta.
Megnéztem a számlát, szerencsére az összeg nincs leemelve.Mit lehet tenni? Valami hibás riasztásuk van, ami ennyi ideig tart? Emailre sem válaszolnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- Hálózati / IP kamera
- Amazon Kindle
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest