Új hozzászólás Aktív témák

• xhege
    veterán

Nekem az alapkoncepció nagyon tetszik. Egésznapos egészségkövetés, főleg bicepszen hordva, ahol irgalmatlanul pontosan méri a pulzust az eszköz (lásd Quantified Scientist tesztje). Ha nem akarsz nem kell okos órát hordani például olyan munka közben ahol az sérülhet, vagy olyan öltözékhez, ami ennél többet kíván meg, vagy egyszerűen csak kényelmi okokból. Közben mégis megvan a 24 órás monitoring.
    Amazfit órával meg kvázi ökoszisztémában kimondottan jó ötlet lehet. Sajna nekem azonban az Amazfit órák nem jöttek be, így ez nálam kilőve. A Helio pánt lassan egy hónapja megvan, még egy hétig töprenghetek, hogy megtartom vagy visszaküldöm.
    Ami nálam nem igazán működött az a Biocharge rész, pedig nekem az lenne a legfontosabb. A Garmin body battery mérését én nagyon kedvelem, és nálam az pontos is többnyire. A bio charge egy nyugis napon teljesen hasonlóan működött nálam mint a body battery. Azonban ahogy észrevettem a biocharge csak a fizikai aktivitást vette figyelembe, a stresszt, alkoholt, esti nagy kajálást abszolút nem. A body batteryn ezek hatása jól nyomon követhető, míg a biocharge esetén ez egyáltalán nem látszott.
    Nálam az alvási pontokkal is eléggé nagylelkű volt az eszköz, a gyengébb éjszakák esetén is viszonylag magas pontszámot kaptam.
    Szóval nekem kicsit "rózsaszín" volt ez a rész, mert mindig magas alvási pontszámom volt és magas biocharge még a nap végén is. A Garmin nálam ebből a szempontból sokkal pontosabb. Nyilván komoly az árdifferencia is...
    A viták elkerülése miatt ezek csak az én tapasztalataim és simán elhiszem, ha másnak más tapasztalata van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés