Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parallaxis
    addikt

Szóval nekem kicsit "rózsaszín" volt ez a rész, mert mindig magas alvási pontszámom volt és magas biocharge még a nap végén is. A Garmin nálam ebből a szempontból sokkal pontosabb. Nyilván komoly az árdifferencia is...

Nálam 5 nap után beállt a mérés és az alváspontszámok nagyjából ugyanazt hozzák, mint a Fenix 8, a BioCharge viszont azt amit valójában is érzek.
    A Garmin Body Battery értékeit teljesen figyelmen kívül hagytam, mert marhaságokat mutatott fél év használat után is. Egy sima, nyugis irodai nap esetén is a nap végé 5%-ra lemerült és ha másnap elérte a 60-65%-os kezdőt akkor már jónak számított. A stresszmérés szerint én 50% alá soha nem mentem és ha délután szundítottam egyett, az 90-es stresznek vette és a Body Battery növekedés helyett 5-10%-ot csökkent :)
    (az csak apróság, hogy a 400 ezres óra soha, egyetlen egyszer sem volt képes magától felismerni sem tevékenységet, sem alvást, vagy szundítást).
    Amazfiten 75-90%-ról indítok ami megfelel annak amit reggel kb. érzek és este 25-30%-ig merül, ami szintén megfelel a közérzetemnek (ha a Garmin mérése igaz lenne én már nagyjából 1 éve a temetőben lennék). Az Amazfites stresszmérés is a nyugodt és normál között ingadozik, ami eddig a Garminon kívül minden más óránál (Huawei, Samsung) mért érték volt.
    A Garmin stresszmérése egyébként sok helyen kiemelt fórumtéma és a legtöbbször az a levont következtetés, hogy hagyd figyelmen kívül (ok, de ezt veszi a Body Battery érték számításának alapjául, meg a HRV-t).

Új hozzászólás Aktív témák