- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Celebtanya - Farm VIP V.
- Telekom MultiSIM "legó" avagy hogyan cseréltem meg az elsődleges eSIM-emet
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Indavideo te bánat.
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Larry303
addikt
válasz
zetorg #10977 üzenetére
klassz kép sztem, nem zavaró az aura
Akos96: második jó kép lehetne, sztem ess neki még 1x az utómunkának
zool: második, de sztem bírna még eg ykis gyúrást, sztem contrast is mehetne még rá szaturáció clarity, kicsit túlzásba is lehetne vinni tán
MC Pite: átjön a hangulat, és nekem is tetszik a becsillanás, viszont a kép minősége khmm
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz
zetorg #10977 üzenetére
hol van itt aura? nagyon jol nezne ki a fenyek, szep eles foto. kep is jo, bar en nekem szembol jobban tetszene...vagy vegulis jo igy is, csak a bal oldali lampa is beleferhetne a kepbe.
szerk: kozben rajottem kicsiben, a jobb oldali lampara gondolsz nem? fel sem tunt idaig nekem(#10978) Akos96 utomunka hianyosak. meg alexposak is kicsit sztem. de ha nem is, szelektiven biztos tolnek egy kis +shadow correctiont a madarakra. talan egy kicsit vagnek balrol is mind2bol, de ez inkabb szorszalhasogatas
(#10980) MC Pite nekem bejonnek az ilyen becsillanasok, ez is. maga a kep/kompo is klassz, csak minosegileg nem a legjobb. gondolom egy ilyen kompakt? nem kulonosebben szereti ha ellenfenyben fotozol vele. szintelen lett, fako.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
zetorg #10152 üzenetére
Nincs vele hatalmas gond, alul szűk lett, ha már ilyen vágás, akkor szimmetrikusságra kellett volna törekedni, hogy fent is és lent is egyenlő tér legyen. Valamint jobbra dől a kép. HDR-ért sosem voltam oda meg vissza... de szerencsére nincs annyira túlhúzva, mint szokták.
-
törölt tag
Szerintem utolagos vignettalast ne, ha nem tudjuk mertekletesen hasznalni. Golf-nal nagyon zavaro, hogy a hatter es a plafon fenyesen megvilagitott, az auto felenk nezo oldala pedig gyakorlatilag arnyekos teruleten van, holott az lenne a fotema. Masodikon valamivel jobb mert a feher Golf-ra kerul eleg feny, mondjuk az Audi-ra ott sem...
-
RolXX
tag
Engem nem zavar, hogy szűk, viszont elég zajosak. Ha a helyzet engedte, akkor lehet hogy jobb lett volna inkább 100-as ISO és állvány+hosszabb záridő. Bár a 400-as ISO-t se mondanám nagyon soknak(ha jól látom ennyivel készültek a képek), szóval nem tudom, hogy utólag élesítettél és azért ilyen, vagy a gép alapból ennyit tud, de szerintem ez már nem elfogadható zajmennyiség
Vagy meg lehet próbálni lightroomban a "noise reductiont", de ennyi zajnál már az is elég bajos, kicsit életlenebb, "festményszerűbb" lesz tőle a kép. -
m3ss
veterán
otlet jo lenne, helyszin is, talan egy kicsit tobbet ki lehetne hozni belole. atgondoltabb, szellosebb kompoval. felul szuk nekem. valahogy tavolabbrol fotozva, nagyobb latoszoggel, oszlopokokkal rajatszva a kompora megprobalnam meg. valamint lehet a lampa moge kellene allnod, hogy tobb fenyt kapjon a kocsi. amugy a helyszin jo, pont en is parkolohazban akartam ilyesmi ejjeli autofotokat csinalni, erre elzavartak, hogy maganterulet es ne fenykepezzek itt
-
csakb
őstag
Én megpróbálnám ugyanezt a kékóra végén is, hogy kicsit több fény legyen még a háttéren, ne a sötétség ölelje körbe a hidat. Ilyenkor egy kis magenta tinttel lehet még dobni a kép színvilágán, à la Bryan Peterson (az FLW szűrőt utófeldolgozással is lehet helyettesíteni): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Windows 11
- Ingatlanos topic!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...