- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
halagabor
tag
válasz
csodavas #56587 üzenetére
Nagyon lila nekem. Meg szerintem amúgy is jobban mutatna fekete-fehérben
Valamiért úgy tűnik, hogy vagy a poharak nincsenek tökéletesen egy vonalban, vagy a fényképezőgép csúszott el a vonalról. Nem tetszik, hogy a gondolom alufólia háttér a jobb oldalon felfelé tart, ha már itt tartunk a bal oldalon sem teljesen vízszintes szerintem. Lehetne próbálkozni matt felületű háttérrel, meg kicsit nagyobb mélység-élességgel is talán. Szerintem ezekkel lehetne javítani rajta, amúgy az ilyen témájú képek bennem nem igazán mozgatnak meg semmit. Szóval nem technikai szempontból nincs is hozzáfűznivalóm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged