- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
válasz
bagaba1 #19654 üzenetére
+1
Ha már naplementés sziluett akart lenni, akkor a szép, lemenő, vörösen izzó napot hiányolom én is...zgospel aranyos kutya, a kép is rendben, ami kifogásolható, azokat meg elmondták már,nekem sem hiányzik a nagyobb dof, a második amit linkeltél, az valóban /fotó(zá)s szempontjából/ semmi extra....
Deadpapa, én is esküdni mertem volna, hogy telibe vakuztad, amúgy nekem bejön a szűk kivágás, viszont a többieknek igazukvan, a nyak,stb. kérdéseiben..
Deadpapa, elég kemények voltak a fények, kicsit lágyítani kellett volna, vagy más napszakbanPandabarat szvsz. kevesebb élesítés kellett volna, mert minden toll baromi éles, ennél konkrétan úgy néz ki a madár, mintha egy tűlevelű fenyő lenne átszínezve rózsaszínre, szemmel, és csőrrel
Ha jól látom, elég nagy croppok
Amúgy a WB az rendben van, mert kicsit túl rózsaszínűek a madarak, elnézést, ha a valóságban is így van, nem vagyok nagy madárszakértő
hcl a vágást + a környezetet leszámítva ez elég jó lett
kayaman a kép minőségileg rendben, a háttérben zavaró kicsit az a kerítéselem vagy mi, meg nekem lefele szűk, milyen szomorkásan néz a kutyus, gondolom nem volt az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged