- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
válasz
Marosko #6987 üzenetére
Egyelőre a telefont tesztelem nincs-e valami hibája. Ezidáig nem tapasztaltam. Egy biztos ezektől se rendelek többet ez volt az első és egyben utolsó. Tudnak Posta pontra szállítani nem kell a futárhoz igazodnom ezért rendeltem rajtuk keresztül meg a sok Alza reklám a tv- ben azt gondoltam megbízható.
-
motofi
aktív tag
válasz
Marosko #6985 üzenetére
Nem látni csak a szokásos. Annyi van pluszba, matrica hogy az importőr az Alza Czech Republic Praga. Már írtam az Alza- nak , hogy adjanak magyarázatot. Egyelőre fotókat kérnek a csomagolásról a dobozról imei szám stb. Az lehet, hogy csak ellenőrizték, hogy rendben- e készülék vele van-e minden tartozék? Van aki szerint lehet csak erről van szó.
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Telefont rendeltem tőlük én alapból azt gondoltam, hogy mivel új készülékre adtam a rendelést az gyárilag csomagolt fóliázott vagy címkével zárt, de nem ilyet kaptam. Járt már így valaki? Most, akkor milyet küldtek egy valaki által visszaküldöttett? Maga a készülék látszólag új a szokásos tájékoztató képernyő fólia is sértetlen tartozékok megvannak. Miért hoztak ilyen helyzetbe? Mit lehet ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest