- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pinnacle #4180 üzenetére
Mondjuk nekem az Alza eddig mindig mindent (számítástechnikai alkatrész) vagy azonnal cserélt, vagy visszaadta az árát. Konkrét javítási ügyem még nem volt náluk, de eleve nekem jobb is az azonnali rendezés (vételár visszautalása vagy csere), nem szívesen várnék míg elküldik a gyártóhoz meg vissza.
Emag ugyanez, de náluk volt már javítási ügyem is, és olyankor a megjavított termékek gyártói szervizlappal jöttek vissza (Lenovo laptop, Asus VGA). Ez volt a hosszabb időtartam, a pénzvisszafizetés/csere náluk is gyorsan ment mindig.
Az egyetlen számomra zavaró dolog, hogy amikor kicserélik a hibás terméket, nem kapok új garancialapot az új termékhez. (Elvileg a régi garancialappal garanciáztatható az új termék is, függetlenül attól, hogy nem egyezik a sorozatszám.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest