- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt fontos tudni, hogy nem minden RTX videokártyához járt a Modern Warfare. Ha olyan típust választottál, amelyikhez járt, akkor ennek a számlán is látszania kell, illetve erről egy külön e-mailt is kapnod kellett, melynek a következő volt a címe:
"+ INGYEN PC játék Call of Duty Modern Warfare (2019) - Letölthető játékok az Alza.hu-n"Ezen kívül a rendelésről amit kaptál értesítést, amiben tételesen felsorolják, hogy miket rendeltél, abban is egy külön tételként szerepelnie kell ennek a játéknak (0 Ft-os összeggel, mivel ajándékba járt, de szerepelnie kell akkor is).
Ha ez mind stimmel, akkor egész egyszerűen csak küldd el ezeket az e-maileket/PDF-et nekik, és akkor látni fogják ők is, hogy valóban járt volna a játék a kártyádhoz. -
Piftuka
veterán
Melyik szállító cég hozta a csomagodat?
Azért kérdezem, mert az MPL csomag "nyomonkövetés" funkciója sajnos hibás!
Korábban is előfordult már, hogy miután megkaptam a csomagomat tőlük (nem ALZA-s rendelés!), csak azt követően voltak elérhetőek a csomag részletei.
Persze akkor már minek...?
Én mondjuk rendre meg is írtam az értékelésemben nekik, hogy dolgozhatnának a saját adatbázisukon, illetve ezen a felületen, mert így használhatatlan.
Talán egyszer majd csak megjavítják.... -
kisza25
félisten
Kaptál egy blokkot, annak az alján van egy kód, azt kell megadni az alza fiokodban a licenceknél, ha a szamlán esetleg az van, hogy kibontott/újszerű termék, akkor nem lesz hozzá játék, de olcsóbban kaptad...
Én is vettem 2 db terméket így, az egyik egy redmi 7 volt, amihez adtak 5eFt kupont, viszont az újszerűhöz nem volt kupon, de olcsóbb volt, nekem így megérte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest