Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
válasz Piftuka #4276 üzenetére
A tápegység ventillátora volt kimozdulva a helyéről amit valószínűleg egy leejtés okozott, legalább is erre gyanakszom az alábbiak miatt.
A számítógép összeszerelése észrevettem, hogy a tápegység kattogó hangot ad ki. Ezek után kiszereltem a gépházból és azt tapasztaltam, hogy a ventilátor nincs rendesen a helyén, lötyög, ha megmozgatom így nem képes forogni, csak abban a pozícióban amikor felül van a ventilátor.
Aztán megreklamáltam a hibás terméket és kérték, hogy készítsek képeket a dobozról és a tápról.
A képek készítésekor észrevettem, hogy a táp dobozán egy kisebb lyuk van amit valószínűleg egy leejtés következtéban maga a dobozban lévő tépegység sarka ütött, mivel a táp sarkán is látszott egy kisebb nyomódás.
A nagy dobozon és a többi alkatrész dobozán nem volt sérülés így valószínűleg a csomagolás előtt történt a leejtés.Ezt leírtam nekik az elállási nyilatkozatba és egyáltalán nem akadékoskodtak, rögtön visszautalták a teljes vételárat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs