- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4749 üzenetére
Nekem hétfőt ír
-
r6man123
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #4739 üzenetére
Neked mit mondtak mikor szállítják?
-
Erdei88
veterán
válasz
Ha kettőt kapsz egy áráért, az egyiket átveszem féláron
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #4744 üzenetére
Csapjál oda keményen! (De azért illedelmesen!)
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Az én tapasztalatom, hogy sokszor csak akkor tudnak olvasni, ha beírod a következő varázsszót: fogyasztóvédelem.
-
r6man123
senior tag
2019. 11. 08-án előrendelt Cyberpunk 2077-et vajon mostázzáz úgy, hogy holnapra ideérjen? (holnap lesz a hivalatos start)
A termék már rendelhető a weboldalon, de az előrendelés fülemen még "kérjük várj" felirat van.
Elkezleljető hogy majd 1 évvel korábban előrendeltem, de aki most veszi, maharabb kajpa?
-
válasz
Én is, alig várom hogy átvehessem a grátisz utp kábellel
-
Mr.Csizmás
titán
olyankor mi van, ha tavaly előrendeltem a CP77-et egy rendelésben 2 db-al, de most csak egyet mutat, de kettő árán?
ja supportnak írtam, erre válaszban megkaptam, hogy mikortól érhető el
olvasni tudnak-e?
-
omfgk
veterán
Visszaküldöd megint.
A garancia kapcsán pedig szólsz nekik ,hogy a hibát már X napja jelezted és akkor még élt a garancia.
Sajnos sok szerviz Magyarországon szereti ezt eljátszani. Beküldi az ember és semmi. Munkalapon pedig az ,hogy nem találtunk hibát. Hát persze ,hogy nem... Ha nem keresik nem is találják meg.
De nem tudom ,hogy az Alza kihez küldte vissza. Lehet ment a csehekhez. Vagy forgalmazóhoz. Vagy a sarki pékhez, hátha tud vele kezdeni valamit.
Baszogatni kell őket. Meg részletesen leírni a hibát, dokumentálni, kép vagy videó akár.
Amit persze nem fognak végigolvasni/megnézni. -
chege
aktív tag
korábban reklamáltam egy monitorra aminek csíkozik az alja, viszont "bemelegedés" után megszűnik (kb 3-4 perc)
Szervíz 3 hétig gondlkodott vagy nem tudom, és a válasza: elutasítva
Ilyenkor mit tudok tenni? Másik probléma meg az, hogy jövő hét hétfőn jár le a garancia róla, és még nem is kaptam vissza. -
fatal`
titán
Én 1 éve jártam személyesen utoljára (de ha megkérdezel egy ott dolgozót, elmondja), akkor a lenti szinten volt az automata, odamész, bepötyögöd a rendelés számot és a pin-kódot, és kész. Kapsz egy sorszámot, az majd megjelenik a kiadó számával, odasétálsz és átveszed az árut, nem bonyolult.
-
Sziasztok
Rendeltem egy terméket amit kifizettem és személyes átvételt választottam.
Van egy rendelési számom és egy pinkódom.
A pinkódot hol kell majd megadnom? (a bemutatótermen belül)
-
mályva
aktív tag
Sziasztok Alza okos mobilokra valakinek esetleg van kuponkodja? Köszönöm
-
mályva
aktív tag
Sziasztok.
Az Alzában az iphone 11 tényleg akciós vagy mindig ennyi szokott lenni és átverés?
Szerintetek karácsonykor lesznek nagyobb akciok? Vagy bármiféle kupon esetleg van e rá, Köszönöm -
pn4hvq
senior tag
válasz
Marosko #4720 üzenetére
Most hívnám én is a fenti számot, de folyamatosan foglalt. Van 3db intézményi megrendelésünk, 12.02-én átutalással fizetve és a megrendelés státusza mindegyiknél fizetésre vár, pedig elvileg legkésőbb mára érkeznie kellett volna
.
E-mail cím nincs, amin lehetne írni ezügyben (legalábbis én nem találtam)?Szerk: megjavult a telefon.
-
törölt tag
Az a furcsa, hogy ma megint rendeltem, ugyanoda kértem mint pár napja, és most meg már engedte az utólagos fizetés lehetőségét is AlzaBox esetében (pár napja ugyanoda kérve még nem engedte).
A 600 Ft megrendelésenként szerintem is pofátlanság. Nem tudom mi hozza nekik az árut, legyen pl. kamion, és nem tudom azt se, hogy hány megrendelés fér bele, legyen mondjuk 1000 db. Ez mindjárt 600ezer Ft, és csak eljött egy kamion (vagy legyen kettő) mondjuk a szlovák vagy cseh raktárból áruval. Elég jól fizető fuvarjaik lehetnek így...
-
MrCsiT
addikt
válasz
#24845312 #4697 üzenetére
" múltkor ugyanígy voltam, AlzaBox-ba szerettem volna rendelni, de csak előre fizetést engedett a rendszerük. Korábban pedig biztosan lehetett utánvéttel is rendelni AlzaBox-ba."
Boxoknál jelenleg - ahogy tudom - nem lehet fizetni, így sok más lehetőségük nincs, mint az előre fizetés kérése.
más: az üzletben, a személyes átvételért 600 Ft-ot kérni, na az pofátlanság. (ezt a véleményem több ismerősöm is osztja.)
-
Miért nem lehet elérni őket telefonon????verjem bele már egy hete visszavittem a terméket és még nem küldtek a pénzt remélem küldik14napin belül
-
Marosko
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #4715 üzenetére
Ha megjött az SMS akkor megjött a termék is.
-
Sziasztok, rendeltem egy terméket tegnap az alzától, azt írták csütörtökön vehető át. Most jött egy üzenet tőlük viberen, most akkor ez azt jelenti, hogy meg is jött?:
"A xxx sz. megrendelés 4 napig veheto at itt: Alza.hu Robert Karoly krt. 54-58, uzlet, He-Va 7-18:30- GYors átvétel: alza.hu/-kkukh" -
fatal`
titán
válasz
thomasvold #4711 üzenetére
Akkor nyilván semmit.
-
Marosko
csendes tag
válasz
thomasvold #4711 üzenetére
Nincs gond.
-
fatal`
titán
válasz
thomasvold #4709 üzenetére
Nincs, visszautalják.
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, ha rendeltem valamit és utána lemondtam az oldalon a rendelés törlése gombbal, abból nincs gond? Mert rendelés előtt el kell fogadni, hogy fizetési kötelezettséggel jár a rendelés. Láma kérdés, de nem rendeltem még innen, nem tudom hogy működik.
-
Bibgr0
aktív tag
Sziasztok! Alzánál cégre, online rendelt termékekre is vonatkozik a 14 napos elállás vagy csak hibás terméket lehet visszaküldeni? Köszi
-
-
törölt tag
Nem volt még soha. De megnéztem most is, beleraktam a kosárba pl. a Ryzen 5 1600-as processzort, kiválasztottam, hogy AlzaBox, és csak az első 3 fizetési mód aktív (Bankkártyás fizetés, Cetelem Online Áruhitel, Google Pay). A következő lehetőségek pedig nem választhatók, mert inaktívak: Az átvétel során bankkártyával, Kártyás fizetés a futárnak kézbesítéskor, Kifizetés kézbesítéskor a futárnak).
De kiválasztottam pl. a Posta csomagautomatát, és olyankor is a "Bankkártyával átvételkor" lehetőség nem választható. Foxpost esetében sem.
Ellenben ha személyesen megyünk be érte a boltba, akkor simán lehetséges ott helyben fizetni átvételkor, tehát olyankor meg nem kér a rendszer előrefizetést.
Semmilyen függőben lévő megrendelésem sincs, szóval hogy ez mitől van, nem tudom, igazából olyan nagyon nem is hat meg, mert 99%-ban személyes átvétel szokott lenni, csak a múltkor pont jó lett volna valamelyik automata, de oda csak úgy engedte volna, ha előre kifizetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest