Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kzkz
őstag
válasz KillHates #332 üzenetére
Ha ezt 205-ért megvette azért valaki, hogy 215-ért továbbadja valakinek, az szerintem elég rizikós, mert 228-ért már újat lehet kapni 4070-ből...
A RAM-okat szoktam még nézni, ott ugyanez is a helyzet, ha valaki nem ragaszkodik pont ahhoz a típushoz, akkor pár ezer forint többletért már újat kap, így nem értem ki veszi meg a neppertől, ha még ezekre az árakra rárak...
-
nuke7
veterán
válasz KillHates #739 üzenetére
nem, te mondod meg, hogy hogy kéred vissza, ha pénz vissza van - lehet bankszámla, kártya, levásárlás. és te tudod megadni, hogy az eredetire menjen vagy máshova.
Eddig nekem kétszer volt saját, kétszer mástól vett cuccal ilyen.
Mindig így volt.[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
Robeast
tag
válasz KillHates #754 üzenetére
16 éve dolgoztam egy már megszűnt panelbeültetéssel (SMT) foglalkozó japán cégnél. Egyszer valamelyik zseni Excelben átrendezett egy part number oszlopot, de a hozzá tartozó raktári mennyiség oszlopát nem. Lett pár 10 millás alkatrésztúlrendelés. Ha jól emlékszek két (lehet 3) 5 m3-es konténer ellenállást, kondit, miegymást vitettek el, természetesen fizetett is érte a cég, mert veszélyes hulladék. Amikor megkérdeztem, hogy miért nem ajánlották fel a közeli város műszaki/elektronikai középiskolájának, ne adj isten a műszaki fősikolának, akkor finoman mondták, hogy ugyan kussolva sétáljak már onnan el a picsába.
Nyilvánvalóen ez egy visszaosztásos történet volt. Még tanúja voltam, amikor egy komplett gyártósor einstandolásáért még fizettek is egy cégnek. Hogy a becsődölés után mi szétrablás volt, arról már ne is beszéljünk.
Ez egy ilyen ország. Ha zsebbe nem játszol vissza, akkor itt nincs adakozás. Tudnék még mesélni, más cégekről és alapítványokról is. Hányinger.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs