Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Mr.Csizmás #727 üzenetére
Jó is az, gyorsan fel is adja és nagyon jó halakat kapni.
Majdnem minden nap eszek egyet.
Paradicsomos halak nagyon finomak! (igaz mind az)
Eddig a lazac a legjobb, ízre. -
-
A hal csomag jól be volt csomagolva. Február 25. rendelés. Ma hozta a DPD ~9 kg csomag.🤭
Már szetszedtem, mert karton papir elválasztás is volt és csak az üvegesen hagytam rajta a bubis zacsit amivel körbe van tekerve.Van olajos, paradicsomos sprotni, paradicsomos lazac, olajos/paradicsomos makréla filé, paradicsomos harcsa
Remélem mindegyik izleni fog.
Ahogy olvastam, mind nagyon jó minőség! -
Le is adtam a halas konzerv csomag rendelésem, kupont is elhasználtam.
-
-
-
-
Van olyan ajánlott eladó akinél van minden féle fajta hal konzerv, üveges kiszerelésben is (füstölt sprotnik) meg makréla filé, hering, stb.. ?
-
-
-
válasz
nevemnetudd #485 üzenetére
Teljesen jó termékek és jó árak!
Köszi a megosztást! -
-
& bul07:
Gondolkodom egy rehab ágy vételén. (2 év garancia van rá)
Most ért véget a Hévízi rehab kezelésem és a gyógytorna elvégzése francia ágyon nem a legjob...2 csípő protézis (1 év alatt kaptam) mellett meg ajánlatos az itthoni torna!
Van asztalos a családban (testvér), vállalkozó, de az mire csinál egy "alap" ágyat erre a célra..az kB. soha! Pénzes melóval foglalkozik csak inkább, amin sokat lehet kaszálni.Erre gondoltam, ez masszázs és rehabilitációs asztal.
Gyógytornász szerint ez arra alkalmatlan, mert félő hogy szét esik....a 26 éve gyógy masszőr elmondása szerint tökéletes lenne számomra és a fa szerkezetű jobb is mint a fém. 🤔 -
-
válasz
MaxxDamage #468 üzenetére
Elvileg vissza kapom a casht.
2 munkanapon belül 24 470 Ft összegű visszatérítést kapsz arra a számlára, amelyről kifizetted a vásárlást. Ez a bankszámlaszám rendelkezésünkre áll a fizetési adatok között. Ha ide nem lehet kifizetést teljesíteni, az összeget az alkalmazásban megadott számlaszámra utaljuk.
Örülünk, hogy segíthettünk a visszatérítésben.
Az Allegro Általános Szerződési Feltételei 9. függeléke 4. szakaszának 9. bekezdésében említett szerződéssel összhangban az Allegro feladata a neked kifizetett összeg behajtása az eladótól.
Kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Hálásak lennénk, ha kitöltenél egy rövid felmérést az Allegro Protecthez benyújtott kérelmed feldolgozásáról. A felmérést 3 napon belül kapod meg.
Üdvözlettel:
Allegro -
-
-
Január 12. Dél környékén adtam le egy rendelést, ki is fizettem.
Azóta semmi haladás, írtam az eladónak, de semmi válasz...
Azt írja a program, hogy Jan. 21. - 22. Napon nálam a csomag, de így még el sem lett küldve ahogy néztem.Ez így normális?
Mit lehet tenni? -
válasz
Mr.Csizmás #438 üzenetére
Még van 4 amit ez év végéig felhasználhatok.
-
válasz
grizlisandor #431 üzenetére
Én ma fel is használtam, de szállítás az nem volt ingyen, mert nem SMART-s volt.
Csak 1390 Ft volt a szállítás házhoz díja.
24 ezerért rendeltem, 20 ezret fizettem.😊 -
-
Packeta automatából sikeresen kivettem a rendelt termékeket, melyek karton dobozba voltak csomagolva.
Kaptam ajándékba 4 db ízesített habcsokot is. -
válasz
Mr.Csizmás #279 üzenetére
Mogyorókrémmel töltött ropi is kapható?
-
Sziasztok,
Ha több eladó termékét teszem a kosárba, akkor annak árai nem adódnak össze? Azt hittem igen és egy szállítás alatt jön minden.
De akkor külön-külön van. Hmmm...😄
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jövedelem
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest