- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
1900 - 1801
3169 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-26 13:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikloss
tag
Megjött az új 25e/4e-es kupon, 5 napig érvényes

-
asynur
tag
Köszi, így fogom akkor indítani.
Ez volt amúgy eddig az első negatív tapasztalatom allegrós vásárlás során, kicsit kíváncsi is vagyok mennyire fog flottul menni a visszaküldés/visszatérítés. -
Soulfly842
addikt
Azonnal visszaküldést indíts.
A 14 napon belüli elállást indoklás nélkül kötelesek biztosítani. A másik meg egy procedura, egy esetleges elbírálással, ami alatt ki is csúsznál az elállási időből.
Ezeket fotózd, dokumentáld, küldj is róla e-mailt is(legalább írásos nyoma marad - az eladónak és az allegro-nak is megtenném, illetve jelezném, hogy mindezek függvényében értelemszerűen visszaküldöd), illetve a visszaküldésről a visszaigazolást tedd el jól.
-
asynur
tag
Sziasztok!
Van valakinek friss (bár igazából a nem friss is jó
) visszaküldős tapasztalata?
Hogy érdemes elindítani a dolgot "Vásárlás visszaküldése" menüpont vagy "Panasz vagy hiba benyújtása" esetleg ügyfélszolgálatnak email, eladónak üzenet?
Rendeltünk két telefont két külön rendeléssel ugyanattól az eladótól (98%+) ingyenes smartos szállítással. Ma meg is érkeztek, a telefonok újként voltak hirdetve és külsőre annak is tűnnek, de kicsomagolásnál már látszott, hogy már korábban fel voltak bontva, majd bekapcsolás után az is, hogy az akkukban van már ~200 ciklus. és ami a nagyobb probléma, hogy a kijelzőn (oled) beégés látszik. A teljes kicsomagolásról csináltam videót amin ezek a dolgok látszanak is.
Előre is köszi. -
pazola
tag
-
chungee
addikt
Sziasztok. PC-n FF-ban az oldal nyelvét hol tudom változtatni

-
Max1mus
nagyúr
-
pazola
tag
-
Max1mus
nagyúr
-
pietrrr
senior tag
Hali!
Nálam is két kupon van jelenleg.
Tudtok ajánlani macaronhoz való, kellően finomra őrölt mandula lisztet?
(Töltelékötleteket is szívesen várok hozzávalók ajánlásával!
) -
vence
aktív tag
Egyszerű ... megpróbálod!
Egyébként valószínűleg nem.
Szerintem, van most valami kavar a kuponokkal.
Nálam most jelent meg egy rövid, 4 napos
25 / 4 -es, amit szerintem eddig nem láttam.
(( Ezt akkor többen is kaptuk.
Hmm!
Nem akartam most ennnyit költeni náluk.És van egy 6 /2 -es is ...
(még 13 napig, nem biztos, hogy ezek ma jöttek!Jó kilós mazsit/ vagy megérős aszalt dolgokat tud valaki ?
-
robag93
aktív tag
-
Max1mus
nagyúr
Na ezt már nem is értem... Tegnap éjjel elköltöttem a visszakapott 4k/25k kuponom, erre most ez van a fiókban:

-
Ittnemaz
aktív tag
25-4.
-
Max1mus
nagyúr
Azért volt ott a szmájli.
-
MaxxDamage
félisten
-
Max1mus
nagyúr
Volt egy elállásom és visszakaptam a kupont
-
BagyiAti
tag
Huhh egy ilyen kálváriám nekem is volt egy megszüntetett hitelkártyára jött a refund, a bankos ügyintézőnek a saját rendszerükbe kellett ticketet feladni, hogy az IT nyomozza ki mi történt. Szerencsére a netbankban látszott a jóváirás, csak a "felhőbe" került a pénz. Pár hetes várakozás után átvezették a főkártyámra

-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
-
haruspex
aktív tag
Jah én is benéztem, azt hittem hétfőn még jó lesz.
-
pietrrr
senior tag
-
Zola007
veterán
1 éves Smart az szokott máskor is 2500 Ft lenni vagy csak most január 14-ig?
Van még a regisztrációkor kapottból 4 ingyen szállításom, ami szerintem tavaszig nekem elég, vajon érdemes most befizetnem rá? -
MaxxDamage
félisten
-
Max1mus
nagyúr
Az ciki, én inkább elhasználom őket.
-
MaxxDamage
félisten
-
Max1mus
nagyúr
Már halmozom.
-
MaxxDamage
félisten
-
pietrrr
senior tag
-
frici69
tag
-
Max1mus
nagyúr
-
robag93
aktív tag
-
Max1mus
nagyúr
-
TripleB
senior tag
Újabban mindig MPL automatába kérem a csomagot, ehelyett mindig beviszik a postahivatalba, külföldi küldemény címszóval. Persze a posta akkor zár, mikor én zárom az üzletet...
-
atos30
aktív tag
Kaptam visszatérítést egy eladótól (e-mamas). Mivel kártyás fizetés volt, így a fizetésnek megfelelően utalt vissza. Reklamációt követően fél óra volt össz-vissz. Meglepően gyorsak voltak.
A kártyám meg lockolva volt. Gránit bankos. Kiderült, hogy lockolt kártyára nem jön pénz visszafelé . Azt hittem csak kifele tiltják ilyenkor a pénzmozgást. Most épp azt keresik a banknál, hová tünt a pénz, mert ilyenkor egy banki technikai számlára kellene kerülnie, az eladóhoz meg nem ment vissza. Asszem nem lesz lockolva többet, csak a limiteket fogom változtatni.
-
Lackki
őstag
-
frici69
tag
Ma egy ilyen kupon jött:

-
duronx
senior tag
Sajnos van igazság abban amit írsz, hogy egyik se különb.
A helyes megfogalmazás a rsézemről hogy az MPL-el nekem még nem volt gondom
(de ami késik az nem múlik)grizlisandor: "de üres volt a rekesz" - remélem sosem járok így. Olyan már volt hogy a packeta automata inaktív volt s nem tudtam kivenni a csomagot. Ügyfélszolgálat is látta távolról, az volt a válasz hogy menjek vissza másnak, talán addigra jó lesz
-
robag93
aktív tag
-
San398
őstag
Nekem most az MPL volt problémás. DHL simán elhozta a csomagot Vecsés kicserélő központba onnan átjött a helyi központba majd jöttek az üzenetek, hogy cím nem azonosítható meg hogy megtagadták az átvételt és ment vissza Vecsésre, küldték volna vissza Németországba. szerencsére figyeltem a csomag követést és az ügyfélszolgálatos visszafordította a csomagot. Amikor megérkezett a csomag minden adat rajta volt, név pontos címmel telefonszámmal email címmel. Ugyanígy jártam egy DPD-s csomaggal is úgyhogy egyik se különb, minden szállító cégnél vannak hibák, trehány emberek.
-
grizlisandor
veterán
Én az előző rendelést MPL automatába kértem és teljesen jó volt. Átvételnél előttem egy csaj Allegros csomagot vett volna át, de üres volt a rekesz, egyeztetett az ÜSZ-tal, 5/4 sikeres aránnyal.
Packettánál volt már, hogy 1 csomag kerülőúton jött, meg 1x újra kellett küldetni, mert visszafordult. -
duronx
senior tag
Amióta egyesültek én csak DPD-vel vagy MPL-el kérem a kiszállítást. Igaz a DPD legutóbb nem oda rakta le a csomagom ahova rendeltem ( igaz csak 50 m volt az eredeti csomagponthoz képest) Az MPL-en lepődtem meg hogy ugyan olyan gyorsak voltak mint a DPD.
-
robag93
aktív tag
Köszi mindenkinek. Egyelőre írtam az eladónak, meg tettem egy panaszt a Packetánál, meglátjuk mit mondanak.
-
_q
addikt
Nekem foxpostnál volt hasonló (most meg már egy cég alatt fut ugye a packeta) egyéb belföldi vásárás során. Mikor felhívtam a foxpost ügyfélszolgálatát azt mondták hogy sérült volt a csomag ezért küldték vissza, de erről persze semmi infó nem volt a nyomkövetőn. Utána az üzletet kellett hívnom, hogy mi történt és velük kellett egyeztetnem a továbbiakat.
-
Soulfly842
addikt
-
grizlisandor
veterán
-
robag93
aktív tag
21-én rendelt csomagom tegnap visszaküldték a feladónak (Packeta). Utolsó három tracking bejegyzés:
2025. nov. 28. 08:12Csomagod úton van az átvételi pontra
2025. nov. 28. 12:58A csomagot átvették az átvételi ponton
2025. nov. 29. 07:03Csomag visszaküldve a feladónak
Ez még is mi a tosz? Nyilván nem szállították ki, hogy aztán fél nap múlva visszavigyék az automatából. Semmi értesítést nem küldtek. Erre lőttem el a kuponom (
), mit tennétek? 
Az a sejtésem, hogy címzettként a Packetától az égi világon semmi felvilágosítást nem fogok kapni, mert panaszt is a feladtó tehet ilyenkor. -
Lackki
őstag
Naturalnosci eladó visszatért.
Emeltek az árakon, illetve nem volt Smart szállítás. Írtam nekik, hogy miért nincs Smart, aztán válaszoltak, hogy utánanéznek.
Mostmár legalább van ingyenes szállítás
-
ssgk
aktív tag
Igen a gyártó/modell ki van már nézve és saját webshopjuk van amiről űgy tudom saját költségen küldheted vissza. És mivel forgalmazzák allegron is így ha allegro smart miatt ingyen lehetne visszaküldeni akkor adnék neki egy próbát. Ha nem, akkor nem éri meg és veszek egy Haworth Aloha.
-
törölt tag
Kérdezd meg az eladót. Írj neki.
Bár én nem értem, hogy mi alapján nézted ki ezt a széket. Ha ismert márka, akkor sorry. Nem értek hozzá.
Viszont alapból sehol nem látni a széknél a Smart feliratot. Az ingyenes visszaküldést igen, de ott lenyitva az van, amit Te is írsz. Illetve az eladó név alapján lehet maga a gyártó, de attól még nem rég óta van Allegron, nulla értékelés, én nem vennék tőle semmit.
3 hónap és nulla értékelés felejtős.AliExpressen és Amazonon is van ingyen visszaküldés, néhány kattintás, ott a címke és jön a futár, de itt, ezt szerintem csak az eladó tudná megmondani. Bár én ilyen próba alapon még mindig maximum itthon vennék valamit, ha a közelemben sehol nincs, ahol ki tudnám próbálni, aztán ha minden oké, de Allegron/Amazonon sokkal olcsóbb, akkor mehet vissza és jöhet a rendelés kintről.
-
ssgk
aktív tag
Allegro 14 napos elállás smart tagsággal, hogy működik ingyenes vagy fizetős a visszaküldés? Ezt hol lehet kideríteni?
[Ezt a széket] szeretném megvenni úgy, hogy ha nem jó (mivel nincs lehetőségem kipróbálni) vissza tudjam küldeni a 14 napos idősávban. Hatalmas betűkkel írja, hogy ingyenes de amikor lenyitom a feltételeket ugye ott márA visszaküldési díj mértéke a vásárlás során kiválasztott szállítási mód függvénye
. áll. Német cég, gondolom németből is küldik. -
alexnagy777
csendes tag
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
robag93
aktív tag
Jó-jó, de hol a heti kupon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Soulfly842
addikt
-
orkester
őstag
Változó, én még januárban vettem ramis_lodz eladótól párat, az egyik pár hétig volt még jó, valamelyik meg nyár végéig. De még van belőlük, nem érzek problémát ízben. Ami nem csípős az elég ecetes tud lenni egyébként.
-
Soulfly842
addikt
Fanex (allegro) szószok szavatossága mennyi szokott lenni? Tervezek egy nagyobb dózist és emiatt is kérdezem.
-
Max1mus
nagyúr
Majd ha a Wawel gyárt...
-
Digitalpimp
senior tag
-
krizmo_
addikt
A szaloncukor magyar édesség, így nem valószínű, hogy árulnak.
-
TripleB
senior tag
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
alkoholmentes Zywiec sör max. sztem tiltja a szabályzatuk, de csak tipp. (vagy a jövedéki adózás/kereskedelmi törvény miatt nem lehet)
-
Digitalpimp
senior tag
Allegroról szeszt nem lehet venni? Eddig akárhogy kerestem, nem adott semmi találatot. Mikulást, szaloncukrot?
-
törölt tag
Írtam a boltnak egy emailt, hogy adjanak számlaszámot, utalok, "vegyék át" és valakit elküldök érte, ha találok vállakozó szellemű ismerőst.
Más opció nem nagyon van. -
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
Citrusbioflavinoid és Diozmin, utóbbit terméket vettem már más eladótól. Előbbi meg nagy gyártó terméke, előtte a Gymbeam terméket vettem, de nagyon megemelték az ingyen szállításhoz kötött rendelési összeget, hogy kerestem alternatívát. Allegro kupon meg az ingyen posta miatt jó ajánlat szerintem.
-
törölt tag
Kiscsalád és baráti körben van jó néhány ezer milliárd Ft, abból lehetne adót és bármi mást is rendezni.

Aztán most jól megszívtam Packeta miatt.
Jött volna egy Allegro csomag, de 2 egymást követő napon nem tudták betölteni. 3. nap a futár lerakta egy random átvételi pontra. Térkép alapján úgy 7 közelebbi pont lett volna és a bolt ahová vitte 10-16 óra között van nyitva hétfőtől péntekig, én pedig dolgozom 8-16 óra között.
-
Domper 01
újonc
Ha szabad kérdeznem,melyik diozmin-citrusbioflavinoid tablettát.
Nagyon jó áron van sok nálunk is vény nélkül kapható készítmény.
Nagyon sok van kosárban,lehet csak megkockáztatom a vásárlást. -
grizlisandor
veterán
NERnia adó- és áfapolitikáját pártunk és kormányunk intézi 95%-ban, az EU csak a kötelező tagországos adókért fel. Igen, nem fekete-fehér, de magunknak köszönhetjük ezt.
Szerintem innentől zárhatjuk a témát.
---
3 nap után csak kibontom a múlt heti rendelést!
Semmi SOS dolgot nem rendeltem, energiásital, diozmin - citrusbioflavinoid és illatgyertyát, mind jó áron volt, meg jött rá még ugye a kupon.
-
WayneGace
őstag
Mondjuk úgy, hogy az ország többsége vagy adómentes vagy adókedvezményes valahonnan kell adót is szedni. Persze én is örülnék alacsony áfának.
Amúgy nem olyan régen akarta az EU, hogy adót emeljünk, mert nem nézik jó szemmel, hogy itt kevesebb a társasági adó. Multiknál kötelezővé is tette az emelést.
Tehát ez sem fekete-fehér. -
bul07
nagyúr
Én nagyon kiegyeznék a EU átlag áfával és nem a EU legnagyobb áfájával(Áfa térkép), amit tudjuk kinek köszönhetjük
Sőt a világon nálunk a legmagasabb az áfa (Google szerint)Amúgy amire van külön adó ott nem is 27%, mint a kiskereskedelmi adó, és amit súlyt egyből 31.5% lesz az áfa(Mert balgaság azt gondolni hogy nem a vevők fizetik meg)
De kiegyeznék mondjuk a Román áfával

-
Max1mus
nagyúr
-
Lackki
őstag
-
grizlisandor
veterán
-
vence
aktív tag
Gondolom az ingyen szállítás, (nagyobb távolság, nagyobb jutalék, vagy amit az Allegro kér ...) be van kakulálva a magyar árakba.
Kint pedig a nagyobb verseny határozza meg a dolgokat.
Az ÁFA-határ pedig talán pont a legérdekesebbeket lövi ki!
(Csessze meg az EU, eredetileg nagyon nem, nemzeti piacokról volt szó! És éppen ez a példa is igazolja, hogy milyen negatív hatásai vannak az eltérésnek, mismásolásnak.) EU-Showhivatal!
-
Lackki
őstag
-
JoinR
őstag
-
Rodzser Mór
senior tag
-
Ciccuka
veterán
Ott egészen más van és más árakon. Ott nem tudom mikor adnak kuponokat.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Valaki vásárolt már micro sdxc kártyát? Ha igen van ajánlott eladó?
Köszi. -
Silent77
veterán
-
bul07
nagyúr
Ma jött a futár express one, egy magyar websoptól rendeltem
Ahogy elhúzta az oldalsó ajtót úgy zúgott ki egy allegrós doboz hogy csak na, nem volt könnyű doboz jó nagyot zökkent. Biztos jót tett a benne lévő cuccnak.Ekkor már volt egy balsejtésem
Persze az én cuccom se úszta meg , most levelezek a céggel hogy ugyan valahogy ingyen vissza lehessen küldeni. Mert GLS automata az ingyenes náluk csak csak hát az nekem oda vissza 30Km, egy szállítással együtt 4e Ft termék esetén nagyon nem éri meg -
Silent77
veterán
Sziasztok!
Allegron van eredeti, jó minőségű Matcha? Tudnátok ajánlani?
Szeretnénk kipróbálni, de amiket néztem, mindenhol volt negatív, és a minőségre panaszkodtak.
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Érdeklődöm, hogy a lengyel allegro.pl oldalon ugyanazok vannak, mint az allegro.hu oldalon?
Vagy van valami differenciálás, ami által valami termék csak a lengyel oldalon érhető el?
-
zakoshun
csendes tag
-
krono.
tag
Igen. Indíts egy vitát, akkor az allegro felszólítja, hogy magyarázza el mi történt (azt hiszem erre 3 napja van). Ha nem sikerül megegyezni bevonhatod az allegro-t, és akkor egy ügyintéző ismét felszólítja. Kétszer hívtam ügyintézőt, a második határidőt is adott a vitán belül, hogy meddig várja az eladó válaszát. Arra sem válaszolt, így az ügyintéző mondta, hogy igényeljem vissza a pénzt a felületen. Erre akkor még várni kellett pár napot, sajnos csak 14 napnyi "vitázás" után teheted megoldatlanba a vitát. Gondolkodtam, hogy emailben írok nekik, hogy akkor kérném a pénzt, de végül kivártam és a felületen keresztül megoldatlannak jelöltem, másnap pedig írtak, hogy visszatérítést kapok.
-
st6969
őstag
-
robag93
aktív tag
-
st6969
őstag
-
zakoshun
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az Allegrón keresztül a reklamációkezeléssel? Történt ugyanis, hogy egy rendelt terméket visszaküldtem minőségi kifogással, viszont az eladó kétszeri szállítási kísérlet után sem vette át a csomagot.. Most gondolom a következő az lesz, hogy a futárcég visszahozza hozzám. Volt már valakinek ilyen, mik az esélyek?! ~25 kHUF-ról van szó, nem szeretném veszni hagyni… -
Wajk
addikt
-
San398
őstag
Új kupon, most 25k/4k
-
st6969
őstag
Nincs aktív Smart szolgáltatásom (október végén lejárt), pont ezért érdekelt volna 8 ingyen szállítás. De erről semmilyen értesítést nem kaptam, ebből gondolom, hogy nekem ez valamiért nem jár.
-
grizlisandor
veterán
Van aktív smart szolgáltatásod? Ha igen, akkor lehet azért vonta le, mert az eladó nem dolgozik a te alapértelmezett szállításoddal smart-on. Tegnap én is csak néztem, hogy miért számol szállítást? Mert smart szállítás, csak dpd vagy posta estén megy 5k rendelés felett és nálam az alapértelmezett a packetta, a packetta szállításra rászámolt 1700 forintot.
-
st6969
őstag
-
robag93
aktív tag
-
atos30
aktív tag
-
bul07
nagyúr
25/4e Ft-os kupon jött az egyik fiókomra.
A kupon érvényes: 23. 11. 2025.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1900 - 1801
3169 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Óra topik
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC drón szett 2 akkuval +extrák
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) visszaküldős tapasztalata?

)

Mr.Csizmás