- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-26 13:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wayferer
csendes újonc
-
orkester
őstag
-
Wayferer
csendes újonc
-
kano
nagyúr
-
Wayferer
csendes újonc
Napok óta nem kapok ezektől se kapcsolattartási se smart aktiválási sms-t, a buta üf. állandóan azt ismételgeti hogy írjam be helyesen a számomat.
Vicc ez a cég. -
pietrrr
senior tag
Laica vízszűrős kancsók elég jó áron vannak Allegron:

Miközben az eladó lengyel webshopjában pedig jóval drágább:

-
lala666
őstag
-
Kiscsőke
aktív tag
-
8
őstag
Lengyelországból a DPD mennyire jellemző, hogy tartja az ígért szállítási időt házhozszállítással?
A DPD kalkulátorát használtam, 2 munkakapot mond, ma délelőtt adták fel a csomagot, sz-cs az allegro szerint, tehát ez kb stimmel. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
nasi vásár lastminute, 4k-s kuponnal: [spozywczy2022]
[lista jpg] - elfér a szekrényben, idővel elfogy apránként. -
krizmo_
addikt
-
Lackki
őstag
-
krizmo_
addikt
-
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
-
krizmo_
addikt
-
abdulka1
őstag
-
rgranc
aktív tag
Nem ÚGY eladónként 8

Ezt írta a kolléga: "A 8-at eladónként számolja" -> ne úgy értelmezd, hogy eladónként kapsz nyolcat, nem arra gondolt, hanem ahogy korábban is próbáltuk magyarázni, hogy a 8 ingyenes szállítás nem 8 teljes rendelés, hanem 8 eladótól való vásárlás, tehát extrém esetben akár egyetlen rendelésen belül is elfogyhat a 8 ingyen szállítás -
winfos
tag
-
abdulka1
őstag
-
rgranc
aktív tag
-
abdulka1
őstag
-
tom570
aktív tag
-
winfos
tag
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Az Allegro Smart szolgáltatásban van valami kanyar, vagy simán behúzható és a lejártakor megszűnik? (Leírás szerint így lenne)
-
krizmo_
addikt
-
krizmo_
addikt
-
tisn
veterán
-
pietrrr
senior tag
-
Angie™
addikt
20:42-kor leadtam egy rendelést, 20:52-kor törölték. Pénz nem jött még vissza, de visszakaptam a kupont.
-
kiss.a
tag
Én is kaptam megint 4000-res kupont gyorsan el is lőttem.
-
kano
nagyúr
-
Lackki
őstag
-
pato120
csendes tag
-
kano
nagyúr
Elég sok cucc jó árban van. Füge, barack, diók, ...
Csönge visztek!!
-
pietrrr
senior tag
Köszi!
Nekem semmi nem jött, de nekem is ott van egy 4000-es kupon
#159TheMartin03
Én nem igényeltem, de mégis kaptam most egy négyezres kupont. Nem tudom mi alapján mehet
-
Angie™
addikt
A legelső kupon után volt egy 4000-es és most ismét egy 4000-es
-
Peterhappy
addikt
-
tisn
veterán
hmm, a mazsola es a sosmogyi is jo aron van, bookmarkolom.
thx
-
Peterhappy
addikt
Én INNEN vettem törökmogyorót és mandulát. Fél órája jött meg, most gyorsan le is teszteltem a mandulát, az Alzáshoz képest kisebbek talán a szemek, de 1kg az 1kg, ízre, minőségre teljesen rendben van. Árban itt volt (talán) a legkedvezőbb, és csak azért promózom, mert a hántolt tökmag is elég jó áron megy náluk.
-
TheMartin03
aktív tag
-
BagyiAti
tag
-
Angie™
addikt
Ha megnyugtat, a legelső kupont én sem kaptam meg😂
-
TheMartin03
aktív tag
Bakker, hogy itt mindenki kuponokat kap, én meg semmit, csak a 8 ingyen szállítást
-
tisn
veterán
-
Voice24
őstag
-
Angie™
addikt
Én valószínűleg sodastream szirupokra fogom ellőni az új kupont, 1720Ft ért van többfajta is. Pepsi zéró, max, 7upzero, stb.
-
BagyiAti
tag
-
krizmo_
addikt
-
BagyiAti
tag
-
pietrrr
senior tag
-
gangstagergo
senior tag
-
BagyiAti
tag
-
tisn
veterán
nahat allegro megint adott 4k kupont. tud valaki valami hasznosat, ami elall, eleve jo aron van es erdemes bevasarolnom?

-
kano
nagyúr
-
alexnagy777
csendes tag
Sajna én is ezt tapasztalom velük kapcsolatban, hogy van amikor jön értesítés sms vagy mail, van amikor sehol semmi.
Csak azért említettem, hogy az eladó oldalán érdemes ilyenkor keresgélni a csomagszámot, mert legalább valami támpontja van az embernek.Pedig most egyébként van egy olyan új fícsörük is, hogy "dinamikus csomagkövető", amivel szinte percre pontosan látod mikor ér hozzád a futár.
DPD-nek volt ilyenje korábban, meg express one-nak jelenleg is.
1 db allegros UPS-s rendelésből még nem vonok le messzemenőeket, de talán ennél a násznál nem lesz ilyen betegség.
-
Voice24
őstag
Én már közel járok a 10 megrendeléshez, kávék, dísztárcsa, tökmagolaj, aloe gél, bundázott mogyorók, fűtőventilátor. Talán két esetben volt dpd futár, legtöbbször Packeta csomagpont, a szállítással, értesítésekkel még nem volt gondom, mindenről tudtam időben. Bár a dpd-s szállításoknál a kiszállítás napja és órája csak aznap reggel derül ki pontosan, előtte csak a lengyel utat látod az allegro nyomkövetésében.
Mivel a kezdésnek kapott ingyenes Smart szállításaim elfogytak, és úgy látom, fogok még innen rendelni, 5 ezerért megvettem az éves Smart tagságot és ingyenes szállítást. Szemes kávéból és bundázott mogyiból rendszeres vásárló leszek, az már biztos. -
Angie™
addikt
Én is két rendelésen vagyok túl eddig és nagyon pozitív a véleményem

-
Mr.Csizmás
Topikgazda
ilyen mobilszámos bug volt az amazonos rendeléseimnél is, végül úgy hekkeltem meg, hogy a második keresztnévhez beírtam TEL30.... módon a számomat
a címkenyomtatóval lehet valami, mert sehol nincs feltüntetve, és több esetben is a supporttal kellett lebokszolnom, hogy el tudjon érni a muki. -
st6969
őstag
-
Lackki
őstag
-
tisn
veterán
-
kano
nagyúr
-
gangstagergo
senior tag
-
alexnagy777
csendes tag
-
tisn
veterán
-
kano
nagyúr
2 eladótól rendeltem cuccot:
- vízszűrő - Packeta -> ma megérkezett
- Olasz liszt - DPD csomagpont -> még úton.
Szóval a Packeta gyorsabb volt. -
alexnagy777
csendes tag
Asszonynak rendeltem vileda felmosót, ellőve rá a 4K-s kupont, szuper eladótól, 43K termék értékeléssel, 15-én este, ma már itt is van.
Appban 21-25 szállítást írt, de előbb jött. UPS hozta, allegro appban volt csomagszám, láttam hol tart. Viszont olyan14 órakor ránézve nem jelezte, hogy kézbesítőnél van, így nem is számítottam ma rá.
A UPS semmilyen értesítést nem küldött, de legalább a csomagon rajta volt a mobilszámom, így tudott volna keresni a futár.
Korábban olvastam már negatívakat a UPS kapcsán, beleértve, hogy nem tudják a futárok elérni az embert (ha egyáltalán akarnák), mert nincs a csomaghoz mobilszámuk, annak ellenére, hogy adtál meg. Nem tudom, hogy ez mennyire általános, csak olvastam. -
alexnagy777
csendes tag
Allegro appban, a vásárlási előzményeknél ha rányomsz a vásárolt termék feletti státuszra pl. szállítás folyamatban, ott lejjebb görgetve nincs GLS csomag követési szám?
Sokszor volt már olyan itthoninál is, hogy GLS hozta, de nem küldtek külön semmit, csak az eladó oldalán volt ott a GLS csomagszám.
-
pato120
csendes tag
-
BagyiAti
tag
Én a legutóbbi rendelésnél az "üzenet a szállitónak" rovatba megadtam a hozzám legközelebbi automata címét, hogy ha van rá lehetőség akkor oda tegyék (ezt a szállitásnál nem lehet kiválasztani) és pár nap múlva jött is az értesítés, hogy oda fogják szállitani az automatába. Esetleg próba cseresznye - bár nem ismerem a fakkok terhelhetőségi adatait

-
st6969
őstag
Több alkalommal rendeltem Allegro-ról, aznap/másnap feladják, pár napon belül itt van, nem volt még gond.
Eddig a DPD szállított. Előző nap és a szállítás reggelén is jön értesítés, hogy érkezik a csomag, így át lehet irányítani csomagautomatába vagy másik napra. Eddig a pozitív.Az utolsó csomagomnál (egy 23kg-s szerszámgép) a GLS volt a szállító. Allegro app írja, hogy szállítás Nov. 28. OK, mondom, ha eljön az ideje, biztos GLSék is tájékoztatnak majd. Hát nem. Vagyis de: ma 10-kor hív a futár, hogy itt áll a ház előtt és hozta a nagy csomagot
Nem tudom, hogy ez a "véletlenül sem szólunk előre" az Allegro részéről nem kifizetett szolgáltatás, vagy a GLS-nél ennyire fogyatékosok, de miért jó az nekik, hogy "titokban" egyszer csak megjelennek, és aztán meg hőbörögnek, ha nincs otthon senki munkaidőben délelőtt 10 órakor?!
Én értem, hogy mindenki munkaidőben dolgozik, de máskor meg előző nap jön az email, hogy holnap szállítás, így tudok intézkedni, hogy mikor legyen ott valaki, vagy ha ez nem megy, akkor másik napra / automatába (23kg-s csomagnál nyilván nem) átkérni...
Ha valakinek a GLS szállít Allegroról, akkor kb. erre készüljön. -
pietrrr
senior tag
Sziasztok!
Valaki jó tea-eladót tud ajánlani allegron?
Vagy akár allegron kívül? -
Lackki
őstag
-
batagy
őstag
Köszi a válaszokat , hogy külső marketplace-es bolttól óvakodni érdemes.
Valóban rossz topikba írtam, nem gondoltam át rendesen, de egyébként azért írtam ebbe a topikba (függetlenül a párizsi címtől), mert a Roborock Mall az a mall.hu -hoz tartozik. Azt pedig beszántotta a lengyel Allegro.
De ez már irreleváns.Köszi.
-
gangstagergo
senior tag
Sose próbáltam a grizly-t. Hazai fronton megmaradtam a Gymbeamnél

@Voice24 esetleg tőlük rendeltél? [link]
#107 gangstagergo
Brat mogyoróvajjal kapcsolatban írtam egy rövid panaszt, hogy az egyik termék picit kifolyt. Mára jelezték is, hogy visszautalják az egyik termék árát. -
Voice24
őstag
Hali!
Tegnap jött meg öt csomag bundázott földimogyoró, kilós kiszerelésben, visszazárható tasakban. Mézes, BBQ, hagymás-sajtos, wasabis, az ötödik sós pörkölt blansírozott mogyi. A bundások szerintem finomak és árban is jók, 2890/kg. Ezekre használtam fel a 4 ezres kupont, így pláne jó vétel volt. -
grizlisandor
veterán
-
pietrrr
senior tag
És gangstagergo
Épp most tervezek a grizlytől rendelni egy pakkot és betettem egy mogyoróvajat is.
Ti, mint hozzáértők, mennyire ajánljátok a grizlyset?
-
Lackki
őstag
-
BagyiAti
tag
-
Lackki
őstag
-
BagyiAti
tag
Szia, Én egy nutribullet pro-t (900W) rendeltem EMAG külsö partnertől, helyette egy utángyártott nutribulletet magic-et kaptam ami 600W-os volt. Se papir, se gyártási szám, se manual...Az easyboxbol való kivétel után 2 órával már úton volt vissza...részemről soha többet nem EMAG által forgalmazott termék.
-
törölt tag
Általában a forgalmazó címére.
Volt már, aki rendelt valamit eMAG partnertől, mert jó áron volt, baj lett vele és valami Afrikai ország címe volt megadva. Ráadásul azt hiszem valami bútor téma volt, ami nehéz is.eMAGon divat, hogy bárki lehet marketplace partner. Tényleg bárki. Ők nem foglalkoznak vele. Ott van például egy kedves evoMAG cég, aki direkt úgy írja a nevét, mint az eMAG és csak néhány betű különbség van. Simán benézhető.
Marketplace partnertől maximum egy fogkefét vegyél.Az Allegro lengyel. Nem tudom mi köze lenne ahhoz a címhez. Nem hiszem, hogy tényleg az Allegro lenne a forgalmazó. Ez olyan, mintha az eMAGon az Alza lenne..érted.
Keress rá Allegron a termékre. -
batagy
őstag
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Egy terméket találtam az eMAG-on, amelyet a " Roborock Mall I" forgalmaz, azaz az Allegró. Egy nagyobb műszaki termékről van szó, egy kb 30.000 Ft-os hősugárzó konvektor.
Egy ilyen terméket megbízhatóan meg lehet onnan (az Emagon keresztül, de a külső partnertől) rendelni?
Ha esetleg valami nem stimmel majd, vagy hibás és gariztatni kell, akkor hova kell a terméket visszaküldeni?
-
gangstagergo
senior tag
Valentine's-ról már olvastam sok jót, csak árban kicsit soknak találom a fogyasztási szokásaim mellett

-
grizlisandor
veterán
Mogyoróvaj tierlist nálam Valentine's, GymBeam, Ostrovit, talán árban is csökkenőben a minőség, a GymBeam elég jó.
De a legfinomabb dolog a frissen pörkölt héjas földimogyoró volt a a gyárból, na az minden pénzt megért, sajnos utána lelőtte a vezetőség a bulit.
Pedig egész télen azt nasiztam.
-
gangstagergo
senior tag
Elnézést már nem tudtam javítani a beszámolót de rengeteg hülyeséget javított az autokorrekt. Remélem a lényeg átmegy
A harmadik termék pedig ez lesz [link] Amint megérkezik írok erről is.
-
gangstagergo
senior tag
Nagy rajongója vagyok a 100% földimogyoró alapú "vajaknak" és megosztanám két termékről a rövid véleményemet. ( az etalon a Gymbeames mogyoróvaj nálam )
Már illatra és aztán ízre is érezhető volt, hogy olyan mintha a frissen bontott pucolós földimogyoró. Nekem hiányzott a pörkölt mogyoró íz amit megkapok a Gymbeamnél de összességében és árban nagyon jó választás. Külön öröm, hogy műanyag tégelyben érkezik széles szájjal ami plusz hegesztett védőfólia fed. Ezáltal garantálva, hogy friss marad és az utazás során nem folyik ki belőle semmi. A vaj tetejére kicsapódó víz itt is jelen van mint a Gymbeamnél de állagra ha a "krémes" kiadást nézzük az OstroVit apró mákszerű darálékból áll.
Itt már vannak gondok a szállítással. Sajnos mivel ez csak egy befőttes üveg ezért hegesztett védőfóliára nem is nagyon lehetett számítani. Cserébe kapunk egy postaszallagos fedő leszorítást és egy ügyes kis kartondoboz. Az üvegek nem törtek el de 6 darabból három kicsit eresztett. Kibontva a terméket feltünt, hogy nincs nyoma kicsapódó víznek. A krém állaga itt is mákszerű és ízben már hozza a pörkölt mogyoró ízű gymbeamet. Külön pozitívum szerintem, hogy miután elfogy teljes értékű befőtt lehet az üvegből
-
csƵ
addikt
Megvan mi volt a baj. A kuponkód a telefonszám után jár. Én legelőször elírtam, majd módosítottam, így akkor kaptam egy appban használhatót. Én pedig e-mailben vártam. A 24h letelt, és hiába regisztráltam újra a már megadott telszámmal, nem kaptam kupont.
Fura, hogy feleségem a mall-os bejelentkezésére 4000-et kapott most, én pedig 3000-et egy új regre. Pedig én is voltam mall-os account. -
csƵ
addikt
Passz, az appban fel se hozza a fizetés előtt, hogy hol lehetne beakitválni. A kuponoknál sincs semmi.
-
gangstagergo
senior tag
Nem tudom mi lehet a gond nálad de még mindig elérhetőek a kuponok. Nincs tiltva
[link]Rendelkezésre álló kuponok: 3286 (utolsó frissítés: 2024.11.18)
Az Akció 2025. 10. 01-től 12. 31-ig vagy az elérhető kuponok teljes felhasználásáig, tehát a nyereményalap kimerüléséig tart („Akciós időszak”), és a Szervező által üzemeltetett, az allegro.hu domain alatt elérhető e-kereskedelmi felületen („Allegro”) kerül megszervezésre. -
csƵ
addikt
Lehet, hogy a hozzád hasonlók miatt letiltották az egész kuponosdit.
-
gangstagergo
senior tag
-
törölt tag
És szerinted nem ott próbáltam?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezek szerint érdemes élni a lehetőséggel.

Mr.Csizmás