Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztianby
tag
Üdv pár bejegyzést már írtam ide, ha esetleg valaki emlékszik rám.
Hosszabb keresgélés után sikerült végre állást találnom Veszprémben. Kezdetben SQL kezelés és felhasználó támogatás (nem help desk). Bruttó 430.000Ft és 200.000Ft Cafatéira 1 évre bontva. Ezenkívül céges laptop és telefon egyéb kisebb bonuszok és saját iroda. Kevesen vagyunk, de mindenki más területtel foglalkozik így még tanulgatni is tudok mástól és mindenki segítőkész.
Csak meg szerettem volna osztani
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
Krisztianby
tag
-
Krisztianby
tag
válasz D1Rect #14666 üzenetére
Rendszergazdaként szeretnék tevékenykedni, ha pedig elég jónak érezném magam benne megpróbálnám magát az szerver oldali üzemeltetést is. Programozás sajnos távol áll tőlem, ha bele is vágok maximum a scriptelés végett az üzemeltetéshez. Ilyen gyorstalpalós dolgokkal nem hiszem, hogy komolyan veszik az embert főleg, ha programozásról van szó.
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
Krisztianby
tag
Kis helyzetjelentés: Álláskeresés, interjú, önéletrajz - PROHARDVER! Hozzászólások
Régebben írtam egy posztot arról mennyi esélyem lehet bekerülni IT szektorba bizonyos tudás mellet azért, hogy fejlődhessek és tanuljak. Sajnos nem járok sikerrel. kb 120 pozíciót pályáztam meg amit átolvastam és úgy éreztem a tudásom mellet elvállalható és nem vérzek el benne későbbiekben esetleg hiányosságokat pótolva is jól menne a dolog.
Ebből 20-telefon hívásom volt, amiben volt egy tájékoztatás jellegű dolog (Elég sokszor úgy éreztem, akivel beszélek se tudja pontosan mit kéne csinálnom) és 2 személyes interjú. Első interjúm Budapesten zajlott, ami 3 órán át tartott majd azért nem vettek fel mert Veszprémi vagyok. Majd ma Veszprémben mentem ell egyre, amiben úgy éreztem jobban érdekelte őket minden más, mint maga a szakmaiság (IT rész).
Továbbra is kitartok és nézegetem a lehetőségeket egyszer csak befut valami
-
Krisztianby
tag
válasz quailstorm #14426 üzenetére
Egyik munkatársamnak az apja Continál dolgozik valami magasabb pozícióban.
Azt mondta, ha esetleg végzek a technikummal akkor adjam oda cv-met és oda adja az apjának. De elmondásod (én tippem) alapján is valószínű min egyetemi jogviszony kénen oda.~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
Krisztianby
tag
Attól félek rajtam kívül rengeteg olyan szakember van, aki magasabb színvonalú tudassál rendelkezik és ugyan úgy gyakornok szeretne lenni. Én jelen pillanatban csak azzal tudok kompenzálni, hogy nem érdekel a fizetés része. Ugyanis tényleg csak az érdekel hogy szakemberek között valós tudásra tehessek szert.
-
Krisztianby
tag
Tisztelt forum lakok.
Érdeklődni szeretnék tapasztalatok alapján van e bármi esélyem bekerülni valamilyen "gyakornoki" pozícióra, ha technikumi esti képzésen veszek részt. későbbiekben egy FOKSZ-nak szeretnék neki állni, mint mérnökinformatikus levelezőn. Pénz feltétele számomra irreleváns. Csak is tapasztalat szerzés és tanulási szándék vezérrel. Főként az IT-support és rendszergazdai/üzemeltetési rész érdekel.
Vagy ameddig minimum egy Bsc-em nincs kár próbálkoznom bárhol?Ha számít 24 éves vagyok és tanulmányok elött is foglalkoztam informatikával, de nem munka gyanánt.
- Értem a hálózati alapfogalmakat (LAN, WAN, WLAN, TCP/IP, DNS, DHCP, IP, VPN, QoS, Tűzfal, Forgalom irányítás, Kapcsolás, Natolás, Portok) és biztonsági megoldások. Fel tudok konfigurálni MikroTiket. Cisco-s termékeket kevésbé.
- Kliens oldalról a Windows 7,8,10,11 elnavigálom (Power). Linux téren inkább csak user oldalról használtam. Microsoft programok többségével tisztába vagyok és használni is tudom őket.
- Szerver oldalról sajnos rosszabb a helyzet. Windows szervernek az alap beállításait el tudom végezni és tudom kezelni azt (AD, DNS, DHCP, File and Storage)
- Microsoft exchange/Microsoft Azure nincs tapasztalatom.
- Tudok virtualizálni
- Tisztába vagyok különböző backup megoldásokkal használni is tudom őket.
- Gondolom ez alap, de hardware működését is értem (hiba keresés/építés gyanánt).*Tudom, hogy a tudásom szar. Nem élek állom világban. Szimplán kíváncsi vagyok van e így értelme próbálkoznom vele bárhól. Vagy diploma nélkül felejtsem ell az egészet.
*"gyakornoki" - Tudom előfeltétel nappali jogviszony. Viszont láttam olyan vállalkozásokat cégeket, akik ez nélkül is kerestek gyakornokokat.Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest