-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
Az epacket-et megéri választani 2$ -ért a free china air maillel szembem?
-
adise
őstag
Tegnap megjött egy novemberi eleji rendelésem, de a tracking number alapján még mindig shipped by air 11.28. Akkor ezekszerint ezt hiába is nézegtem a többinél, hogy merre járhat.
-
adise
őstag
válasz peestike #15212 üzenetére
Azt gondoltam, hogy simán lehet 45-60nap. Ami miatt érdekelt, az az, hogy elvileg ott feladták és azóta semmi. Az azt jelenti gondolom, hogy itthon nem csipogták le? Mert két hétig csak nem repülget
De persze ami a 9. nap nálam volt azon lepődtem meg a leginkább. Ahhoz nem is volt semmi számom és ajánlottként adta fel az eladó, ugyanugy free shippinggel. -
adise
őstag
üdv
nov.28-án lett egy csomagom célországba küldve állapotban. Azóta semmi ez normális?
Ill van ami 12.01 egy lett Security check success elvileg már itthon és semmi.
mindezt csak azért kérdezem, mert volt amit 5.én rendeltem és már megkaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest