-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz kmisi99 #60839 üzenetére
Mivel a pénzed visszakapod nem sok rizikó van benne
De én nem találtam egyetlen vásárlói értékelést sem, pedig 1-100 darabokat adott el a a 2 év alatt a 2879 termék közül.
Pl: 4K 8MP Wireless IP Camera Outdoor Security Wifi PTZ Camera 5MP HD Auto Tracking Video Surveillance CCTV Camera P2P Onvif iCsee 111 orders és nincs értékelés egy sem.
Én nem vásárolnák innen semmit. -
Topikgazda
válasz kmisi99 #58967 üzenetére
Mi az nyomkövetési szám amiről szó van, a Ship.24 nem szállít csomagot, nyomkövető oldal!
Kövesd a csomagod a Ship24-el
Teljeskörű csomagkövetés többek között a következőktől UPS, FedEx, DHL, USPSPosta lesz az, mert valószínűleg azeri postai azonosítód van.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz kmisi99 #21487 üzenetére
Több alkalommal írtam már, bankszámlának van kátyája, azért használjuk, hogy ne kelljen a boltba megvárni amíg a bankunk átutalja a kereskedő bankszámlájára a pénze amu minimum 24 óra, de inkább pár nap. A pénzt csak utalni tudják vissza, a két bankszámla közt van mozgás. Amig él a számla, addig s pénzt visszakapod. De azután is, mert a volt bsnkod eljuttatja hozzád a bejövő pénzt
-
Topikgazda
válasz kmisi99 #18965 üzenetére
Ez nem egészen így működik. Van szerződésed a DHL-l. A cég értesíti őket, hogy a te cégednek lesz tőlük szállítani valója, ők egyeztetnek veled, azután kimennek az árúért és beimportálják Magyarországra.
Ez nem magánszemély személyes célú vásárlása, importálása.
Persze van olyan kínai cég aminél megy mindkettő, de akkor simán küldik valakivel, nem kell szerződéses viszonyba lenned a futárcéggel.
Inkább írd meg, hogy neked nincs ilyen ezért másban kellene gondolkodni küldés témában.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz kmisi99 #16978 üzenetére
Be kellett volna dispute indításkor írni a teljes összeget.
Azért lett az Összefoglalóba beírva, hogy ilyen hibát ne kövessen el senki. Lehet a dispute-nál fellebbezni a döntést. Az elérhetőségi chat ott van az oldalon alul, Help, Customer Service, ott tudod akár tematikusan (feljebb a linkek közül választva) elérni őket[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Microsoft Word topic
- Valami készül...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple notebookok
- Automata kávégépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest