Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Teaway: Kicsik és nagyok
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ixion77
addikt
"én szemüveget nem vennék Aliexpressről, sok szart igen, de egészségügyi dolgokat nem"
Nekem is voltak ilyen aggályaim amíg meg nem tudtam hogy az Ofotért és Vision Express szemüvegekbe is ugyanonnan származó ugyanolyan lencsék vannak, ugyanolyan gépekkel ugyanúgy munkálva meg.
A másik ami elgondolkodtatott az ez a lencse. Ez ugyan nem tűnik olcsónak $50-ért, de ha hozzáteszem hogy az ugyanilyen technológiájú a munkaszemüveg-lencse a Zeisstől 80eFt, az Essilortól meg 65eFt, akkor már nem is sok az a kb. 20 eFt. Bár a leírásba nem szerepel, de még a távolságkategóriák is megegyeznek a Zeiss/Essilor által alkalmazottnál. Megrendelés után chat-en kérdezték hogy melyiket kérem (1m, 2m, 4m).
-
Milyen ok? Kupon felhasználás vagy biztonsági?
Lásd ezt a hsz-tMásoknak is:
Ha valakinek Maestro kártyája van ott maga a kártyahasználat is okozhatja a problémát ami abban nyilvánul meg hogy nem lehet kifizetni. Ha terheli bankkártyát, zárolásba kerül a pénz, akkor persze nem kártya hiba. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest