Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Régi gépemen: Athlon 3500+ (2.2) 1 giga ram, 7600 GS. Minden legalacsonyabban, és majdnem hogy jáccható.(20-25 fps) Crysist annak idején így vittem végig először. És még barátnőm laptopján is sikerült elindítani, bár ott az intel g45 vagy mi a fene videó kicsit megfeküdt. De elvitte

-
Isee
senior tag
Athlon-II X2 245 (alapfesz, alapórajel)
2x1Gb Geil Black Dragon 1066mhz
Nvidia 8800GTS 320mb/320bit
Nekem egy ilyen konfigon hamar betölt a játék, 1280x1024, élsimítás...stb kikapcsolva, beállítások high-on.
Igaz, az elején 1-2 percig szaggat, de utánna szépen megy a játék
-
sto1911
veterán
Beirom ide is, hatha valaki meg nem tudja: az AvP alap prioritasi szintje a legalacsonyabb, igy lehetseges, hogy lassabb, mint amit a konfig amugy elbirna. Megoldas: feladatkezeloben megkeresni az AvP-t, jobb gomb, prioritas > normal.
-
twine
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
....úgy tudom hogy ha a DX11-es indítóval használod a játékot,és van DX11VGA a gépben akkor DX11-ben fut!...ha "csak" dx10/10.1 VGA-d van, akkor DX10 ben fog futni a játék, ezzel az indító file-al! A "nem DX11-es" indítófile meg értelem szerüen DX9-ben inditja a játékot.....
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Beszél itt mindenki dx9 és dx11 ről a játékban. Dx10 nincs is benne? -
Tom5
addikt
Multiban a többi karakter hogyan aktiválható?
-
sztanesz
tag
Hali!
Nekem marhára szaggat néha, pedig 1280x1204ben nyomom, high beállítás mellett.Lejjebb véve is megmarad.
gépem már nem mai, de pl a mass effect 2 1600ban simán megy. core 2 duo 6750 3,5ghz-en, 2gb ram, 9600 gt 512ram a gépem. Másnak is ennyire szaggat? -
sz.mich
tag
Valaki mutasson egy képet dx11ben.

-
petymeg
addikt
sziasztok!
ahogy olvasgatom a topikot egyre jobban megy el a kedvem a játéktól pedig nagy alien-fan vagyok.
az első két rész vsz kiváló volt, bár számomra a multi túl pörgös volt úgyhogy azt nem nagyon erőltettem.
a 2. rész a mai napig rajta van a notimon, még néha játszom vele. sajnálom hogy így elkúrták, pedig ez a játék volt az egyik oka amiért vettem dx11 vga-t...
azért kipróbálom valami kölcsön vagy demó verzióval, hátha mégis bejön. -
patakidr
aktív tag
válasz
Gabiszon
üzenetére
Nos csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz:
5850-nel használom, tegnap este telepítettem fel. Valószínűleg külön szerencsétlensége a játéknak, hogy a Crysis részek végigjátszását követően találkoztam vele. Olyan ez, mint amikor egy erős rágógumi után próbálsz megízlelni egy gyenge rosét
Se íze-se bűze, mert elnyomja az előző - jóval intenzívebb - íz.Nos hasonlóan járt nálam az AVP3 is. Nyálcsorgatós várakozás, tűkön ülés, aztán végre beszerzés, telepítés--> csalódás.
- a grafika sztm. nem 2010-nek, pláne nem dx 11-nek megfelelő.
- a game rosszul konfigurálható, az egér érzéketlen, a görgővel nem lehet fegyvert váltani, stb.
- a pályák valóban nem túl változatosak, eléggé egyhangúak egy idő után,
- a sebzés tényleg fura, érdekes helyekre tévedt lövedékek pusztítanak, a fejlövés néhanapján hatástalan,Összességében azthiszem, hogy nem fog nagy visszhangot kiváltani a játék, az pedig, hogy akár csak a cipőjét vihesse a 2. résznek, örök álom marad már a fejlesztők számára.
-
romero28
senior tag
üdv . egy kis segítségre szorulnék .
a ruins pályán ( romos építmények , valami ásatás lehet ) vagyok alien-nel , és nem tudok bejutni abba a kőépületbe , ahova mennem kellene . két emberke is van odabent . kívül már mindenkit kiirtottam .
hogyan kell oda bemenni
-
Baboon
senior tag
bocsi
vagy van esetlen magyar avp csoport vhol? -
Baboon
senior tag
Ha valaki szeretne játszani vegyel fel steamen:
danny-l
gyűljünk össze páran és akkor móka lesz. -
atesz1974
tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Lehet, hogy szőrszálhasogató voltam, amikor ezt a jelenséget nálam szaggatásnak neveztem, de az tény szerintem, hogy ilyen grafikával nem szabadna ekkora erőforrásokat zabálnia...

-
atesz1974
tag
Ma próbáltam ki a "marine" egyszemélyest....
- A grafika kb. hármas osztályzat mai szemmel nézve, de ezen ront, hogy emellé bizony indokolatlanul nagy gépigény társul,és kb.40 perc játék után valahogy nem érezni az atmoszférát, vannak benne jó helyszínek, de az összhatás nem az igazi.
- Nemrég játszottam végig a MW 2-t, ott már feltalálták az éjjellátót, de ennek úgy látszik elveszhetett a "gyártástechnológiai vázlata" az idők során, mert itt csak egy "zseblámpás" stukkerral mászkálhatunk a sötétben ( Vagyis hadd szopjon a játékos....)
- Némi enyhe szaggatás nálam is tapasztalható helyenként, ami nem lenne indokolt...( Phenom II 940, 4 GB Kingston Hyper-X 1066 DDR2, és egy Asus Dark Knight GTS 250) társaságában, egyébként megy mint a vízfolyás 1280x960 max graffal....,ja XP SP3 alatt futtatom.
-
Brent
aktív tag
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Én is ma hoztam haza a boltból!

Az SP-t még nem próbáltam ki, azt majd hétvégén.
Most multizgatok, de nagyon jól lenne már az a dedikált szerver támogatás.A multi élmény nagyon ott van! Egyszerűen királyság, főleg a Domination, Species Deatmatch, Infestation és Survivor módok jöttek be nekem a legjobban.
Nagyon jó lesz csak a dedikált, dedikált és dedikált. Ennyit kérek és teljesen elégedett leszek a játékkal.

-
JoolsNOS
veterán
Hurráá

Meghozta a postás! -
fanfany65
tag
Hali!
Sajnos tudomásul kell venni,hogy ha normálisan akarsz játszani a mai játékokkal kell az a 4 giga ram meg valami normálisabb grafkártya legalább 512 rammal,ez van!
Sajna azt vettem észre,hogy a játék készitöi is pénzböl élnek és nincs idö az optimalizálásra!
Minnél hamarabb piacra dobják a terméket te meg "paraszt" ha játszani akarsz vegyél hozzá hardvert!Persze vannak kivételek ,de kevés!

-
AMD_ok
őstag
Hát, a STALKER COP ugy szaggat fullon, mint a szél,sajnos (FRAPS-al 20-24 fps-t tud a konfigom, pedig legújabb ATI driver van fent, meg hát nem a legszarabb a gépem)

Épp ezért mondom, hogy ez azért kicsit jobban van optimalizálva mindamellett,amit reggel elfelejtettem, hogy itt azért nincsenek hatalmas terek,amit egyszerre kellene kinyomni a monitorra,lehet ez is közrejátszik a STALKER-ben
-
Thome
veterán
Mindenki hogy sír a swap miatt...

A notimban is csak 2g ram van, de nem swappol hűdesokat, de a ram a kevés neki, szerintem nincs más megoldás, bővíteni kell minimum 1-2 gigával, hogy ne swappoljon, mert feleszi azt a 2-t...
-
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok!
Nekem úgy durván 10 perc játék után kezd el fagyogatni a game...
9600GT-m van ami szerintem elég neki,
a 2GB rendszermemóriám lehet neki a kevés, mert mikor kilépek a játékból látom, hogy mind a 2GB-ot felzabálta.kéne vennem ramot

-
Drenadar
veterán
nekem csak 512 ram van a videokártán, alaplapon 4giga, néha beakad...
w7, dx9, fullhd, minden maxon... asszem. -
depmod
aktív tag
Patch majd javíthat rajta, igazából nem ez zavar annyira, hanem az, hogy elmarad az az érzés, ami az elődöknél megvolt.
A stalker-nél jobban összetojtam magam, és ez nem dícséret.

A 4850 most is középkategória, de azért nem fogom lecserélni, hogy ez jobban fusson, mert őszintén szólva erre már nem áldoznék több pénzt.
-
Ja igen, nem virágbolti a verzió, verem is a fejem a falba amiatt, hogy kiadtam érte 10k-t.
Na akkor ez tényleg gáz.
Amúgy nekem is 4850 512MB van, minden jól megy még rajta, de sajnos már tényleg nem felsőkategória. A középkategóriás 5770 kb egy szinten van vele jelenleg, de a driverek fejlődésével, valószínűleg az utóbbi lesz a nyerő.
Viszont ha ez a szaggatás egy általánosabb probléma, akkor hamarosan várható hozzá patch.
-
depmod
aktív tag
"Miért ne? Ma már ez a minimum egy középkategóriás gépnél." ???
Hát ez nem egy középkategória, de nem ez a lényeg. Szerintem ha a MW2, bishock2 és még egy pár másik játék elhasít a 4850-es 512mb-os kártyámon egy 5600 x2-es társaságában, akkor nem nálam van a baj.
Ja igen, nem virágbolti a verzió, verem is a fejem a falba amiatt, hogy kiadtam érte 10k-t.

Nálam beragad egy csomószor a krapekom, beragad az alien, vergődik előttem, mint ami épp epilepsziás rohamban szenved.
Töltés után kinyílik az ajtó, ami addig nem akart kinyílni, stb.Szerintem ez a program egy állatorvosi ló, kezdve a demo-jának a zűrjeivel.
Amúgy meg: A szaggatásról (bocs PH
-
depmod
aktív tag
A te konfigurációdra minden játék jól van optimalizálva

Amúgy szerintem nincsen igazad, ez a game nincsen jól optimalizálva. Sajnos. Nehogy az legyen az alap, hogy legyen a gépemben 4gb ram és 1gb-os kártya. Ezt még ennél jobb játékok sem követelik meg, nemhogy egy ilyen vacak.
-
depmod
aktív tag
Nahát, kedves fórumtársak, én is hozzászólnék a témához.
Eltökölödtem a játékkal marineként kb 2 órát, és rohadtul kiakasztott a produktum. Annyi hibája van alapból, hogy itt ülhetnék vagy 10 prcet, és csak körmölhetném őket, de szerintem mindenki tapasztalta őket.
irányítás gyatra (az a rohadt nyíl egy vicc), bug halmaz, a szaggatás mizéria, grafikai hibák tömkelege, egyszóval buta játék.
Én már a demonál is írtam, hogy ez nem lesz nagy szám, sajnos számomra beigazolódott a gyanú, hogy túlHYPE-olt lett a játék.Szolidan megmondva annyira szar, hogy ennél még a City Interactive is jobbat csinált volna. Próbálkoztam még a predatorral, de sajnos a vélemény ugyanez.
Remélem nem bántottam meg senkit

-
AMD_ok
őstag
Hát, én is nyomtam kicsit tegnap este, nekem nagyon bejön a game, minden maxra húzva (dx 11-es opcióknál is), full hd-ban 40-55 fps-t produkál (adatlapom aláírásomban), ugyhogy viszonylag jól optimalizált játék. Akinek más a hardver, vegyen vissza a részletességből innen-onnan, és sztem normálisan fog futni, de kb 2,8 GB memót evett rendszerrel együtt, tehát elkéri a 4 gigát
-
Palesz191
aktív tag
áá most toltam egy kicsit emberkével.. hát azt hittem bes*arok

-
deter
aktív tag
Ma jött meg a játék, 25 perc után ki is léptem belőle. A játék számomra egy gyenge konzol portnak tűnik. Az irányítás az valami katasztrófális. Olyan, mintha fázis késéssel reagálna egy adott parancsra. Azt már csak mellékesen említem, hogy 4870 X2-őn villodzik a kép, ha Catalyst AI aktív. De ez dupla GPU-s ATi-knál természetesnek mondható (sok játéknál tapasztalható), majd fél év múlva talán érkezik egy javítás.
-
(Doki)
tag
Hello!
Tudja valaki, hogy lehet ki kapcsolni ezt a fránya mikrofont? Még be nem tölt addig folyamatosan minden zajt bead:S
-
-
Gabiszon
csendes tag
Nem virágbolti hiba.
Én megvettem, el is indul dx11-ben (5850-esem van), de a menüben kiírja hogy no dx11 hardware found...A játékról:
Én általában arra buzdítok, hogy meg kell venni eredetiben a játékokat, de ebben az esetben mégis azt mondom, hogy próbáljátok ki előtte.Normalban egy könnyed vasárnap délután megvolt az egész játék. A grafika egy f*s, 2010-ben ennyi év fejlesztés után ez nagyon kevés. A karakterek viszonylag jók, bár a marine küldetésben Tequila háta mögött futva úgy éreztem, hogy egy nyomorékot követek.
A pályákról el lehet mondani, hogy nincsenek. Kb két folyosó, meg három szoba, meg két "idegenes hely" és kész.
A játékmenetről pedig: kb 10-14 éves korosztályra (gondolom konzol) van belőve, kb annyira gagyi is.
-
Baboon
senior tag
juhhi megjött a zavviról az avp!
légipostával, jó fejek.
épp telepítem -
Saiya Jin
csendes tag
Dx11be én csak predátorral vettem észre a piramis bejárati kanyonnál a fényeffektek tüntek ki...de ez csak dx9 meg dx10 közti kül... azert en kivancsi lennék mi az a dx11 effekt a játékba megérie venni 5000 Atit
-
twine
veterán
-
Pala
veterán
Én nem bonyolítok semmit, egy pillanatig sem állítottam, hogy nem ramigényes a játék (én is kipróbáltam 2 gigával és érezhetően rosszabb volt), csupán furcsállottam, hogy egyeseknél ilyen sokat eszik a rendszer alapból. Mondjuk azt én sem tudom, mit eszik a játék annyira a ramon... egy GTA 4-nél még megértem, de itt aztán se hatalmas terek, se nagy látótávolság, se rengeteg objektum...
Nekem aztán tényleg sallangmentes a rendszerem, a system tray-en nem fut semmi az att-n kívül, meg úgy általában a háttérben se nagyon, a windows alapszolgáltatásait leszámítva.

-
mephi666
nagyúr
ezek nekem is furcsák voltak... amit még figyeltem, hogy a sebződési pontok elég balf@szul vannak megoldva: fejbelövöm az alient pisztollyal/pulse rifle-el és vagy csak a szórás miatt nem találom el, vagy pedig meg sem érzi... (pedig szvsz nem célzok rosszul és csattannak rajta a golyók) aztán ellövöm a farkát és már visít/fekszik/döglik... nekem megszokhatatlanul rossz a célzás... az első részekben sokkal jobb volt és ott azért megtanultam rendesen fejre célozni, mert az volt a leghatásosabb... a gránát meg megint érdekes dolog... első részekben vigyázni kellett vele és szigorúan csak tolatva volt szabad tisztes távolságból eregetni, mert visszanyalhatott... főleg, ha egy ugró alient kaptál telibe pár méterről...
az iránytű megint egy nagy egyszerűsítés... a régi fps-ek is általában nagyon lineárisak voltak, de erről nem is tudom mit mondjak, hogy végig "meg van mondva", merre menjen az ember... ennyire nem kellene leegyszerűsíteni a játékot... nem is ösztönzik arra az embert, hogy próbáljon "helyismeretet" szerezni... így majdnem olyanná kezd válni, mint pl a house of the dead, virtua cop és társai... annyi különbséggel, hogy a mozgás illúziója azért megmaradt és nem csak egérrel kell kattogtatni
na, asszem lassan több kommentben kezd összeállni a saját negatív véleményem
egyetlen pozitívumnak 1 dolgot tudnék mondani: a látványvilág... a grafikával teljesen elégedett vagyok és illene is magához az avp-hez teljes mértékben, de minden más oldalról sajnos vérzik a játék... -
vaki
aktív tag
Hát, a 2-höz viszonyítva egy kalap sz*r az egész.
Először is ugyanaz van, mint a demóban: 1920x1080-ban egyszerűen nem indul el, mert túlvezérli a monitort. Először le kell venni a felbontást 1680x1050-re, vagy kisebbre, ott kegyeskedik elindulni.
Másodszor ugyanaz a gagyi, hülyéknek való nyilakkal mutogatós izé, nehogymár saját magam döntsem el hogy merre megyek, felfedezzek, stb.
Harmadszor a bárbeli rock and rollnál eléggé sebezhetetlenek ezek az alienek, milyen már hogy telibetalálom gránáttal 2-en vannak egymás mellett és mindkettő(!!!) ugyanúgy jön tovább felém...
Mi lehet a legmagasabb nehézségi fokon?? Azért a 2-ben 15-20 lövés az impulzuskarabélyból elég volt.Amúgy a sötétség a jó hangok és a feeling megmaradt, de szerintem ennyi év alatt valami előrelépés történhetett volna...
Update: nekem Win7 alatt 4GB rammal DX11-el nem szaggat
csak hogy valaminek örüljek is -
Bluegene
addikt
itt is 3870-el tolja de DX9 módban, azért kérdem mert akkor XP alól tolnám ki(kevés ramom miatt, és a win7-esem romokban, lejárófélben, meg kéne venni mert csak atesztverzió van)
egyébként XP-m ha kikapcsolok majdnem mindent az msconfigba, 250mb-ot eszik, de egyszer korábban sikerült 160MB-ra lefogyasztanom
kérdés hogy a maradék 750MB elég lesz-e neki, sztem igen mert megtunningolom és akkor csak kisit fog svappolni, végülis a mass effect 2-nek elég volt, ebbe pedig sok a belső tér
win7 alatt meg se próbálom, nagyon szenved 1giga rammal, az xp pedig szinte meg se érezte a 4G-->1G downgrade-t
tévhit hogy a win7-nek jobb a ramkezelése, most 1 gigám van a HL2 EP2 szaggat mint atom win7 alatt, XP alatt meg glatt, de a Mass Effect 2 is bedöglött volna WIN7 alatt, XP alatt pedig épp belefért az 1 gigába(850-900MB játék alatt)
, de a gears of wart is említhetnémszal talán elfut ez 1 gigával, a mass effet 2-ről se hittem volna, csak azért adtam el a négy gigát mert nem volt munkám és leégtem, márciustól lesz, de fizu csak áprilisban

-
Bluegene
addikt
kérdésem: van a játénak DX10/10.1 módja vagy van a dx11 és a DX9
azért kérdem mert 4850-esem van tehát akkor csak DX9 módban játszhatok?
-
don_peter
senior tag
Tegnap végére vittem én is a játékot! (Xbox360)
Az én véleményem az, hogy Alien-el illetve Predator-al sokkal élvezetesebb volt a játék, mert az emberek sokkal nagyobb veszélyt jelentettek, mint mikor az emberrel voltam...
Valahogy intelligensebbek voltak, mint a lények!
Predatornál viszont volt egy kellemetlen bug is játék közben!
Egy folyóson hátrálva tüzeltem a célkövetős fegyverrel az Alienekre és nekihátrálva a falnak kiestem a pályáról és jó sokáig zuhanva a fehér semmiben látva alulról a teljes térkép részt kinyúltam... Érdekes jelenség!
mephi666 Egyet értek!
Úgy éreztem tényleg semmi köze nem volt a játéknak az Aliens vs. Predator filmhez!
Se, hó se piramis a jég alatt!
Pedig ezt vártam a játéktól... -
LackoMester
addikt
A hétvégén kipróbáltam a gamet, szép grafika DX11-ben ( igaz néhol bugos). Maga a játék csalódás, nekem nemjött be.
Többet vártam. 
-
mephi666
nagyúr
válasz
Sicilian
üzenetére
nekem win7+2giga rammal megy normal-ra húzott textúrákkal rendesen... (high textúrákkal beakadt elég komoly időkre itt-ott forgásoknál és annyival nem volt szebb) a töltési idők viszont szvsz nagyon nagyok még így is

maga a játék nekem csalódást okozott... a hangulat nem jött át nekem és a megijedések is elmaradtak... egyedül a facehugger-ek okoztak kellemetlenebb pillanatokat, de ezek sem állították meg úgy a szívem, mint a régi avp1-ben...
ezek az interakciók meg egyáltalán nem jöttek be: milyen már, hogy félkézzel pofánb@szhatom az alien-eket és alig szólnak hozzá valamit?
mellesleg az ai is irtó béna lett: az alienek összevissza szaladgálnak, mint pók a falon és időnként kedvük sincs nekem jönni... veszélyt meg csak úgy jelentenek, ha 5-6 jön egyszerre és pisztollyal kell lődöznöm rájuk... pont az hiányzik számomra a játékból, ami az első részben nagyon tetszett: nem túlélőhorror
pont ez adta meg szvsz. a játék (k)rémjét, hogy csak a pályák végén mentett és minden alien egymagában is veszélyt jelentett, mert ha közel ért, akkor még legkönnyebb fokozaton is 2 mozdulattal széttépett... a facehugger meg instant halál volt... itt minden sarkon checkpoint van és csapatostul jönnek a dögök, amiket aprítani kell... ennyi... szvsz: monoton és unalmas lett a játék... a zenéje meg irtó gagyi... kb. 1óra folyamatos játék után itt nem azt éreztem, hogy: "na, félreteszem, mert a pulzusom már 140körül járhat"
majdnem elaludtam inkább az unalomtól... amennyire vártam a játékot, akkora csalódást okozott... predatorral is tettem egy próbát, de az meg teljesen le lett balanszolva
5-10méterről nekiugrok pengével a parasztnak és még csapkodnom kell párat rajta, hogy ne keljen fel... wtf?
azt meg nem is említettem még, hogy a "sztorival" is szvsz. nagyon mellé nyúltak, hogy az új avp filmeket vették alapul 
-
twine
veterán
Nem válaszolok név szerint,,de ezt már annyiszor átrágták(tuk) az oprendszeres(Vista,win7) topikokban.....Vista óta fejletteb a memóriahasználat, az előző verziókhoz(XP..stb) képest,,,ha elindítasz valamit , és kevés lesz neki a memo akkor kiszórja a fölösleget,,,,és csinál helyet.....Ez persze igy elég "konyhanyelv",,,de a lényegen nem változtat,,,,úgy nem lehet játék gépigényt számolni hogy indulásnál az Op. mennyi ramot használ....persze hogy használ mert előtölt sokmindent(superfetch) hogy te rugalmasan és gyorsan tudd AZ OPRENDSZERT használni.....ha majd mást akarsz az op "fölött" használni akkor majd ürít, és átadja a helyet az egyéb cuccnak....
Nem kell kikapcsolgatni a gépet, csak altatni vagy hibernálni....stb....Ennek is megvan az oka hogy miért lett altatás az alap gomb, és nem kikapcs....
De srácoknak a suliban menőbb azt mondani hogy hülyék a mérnökök a microsoftál,,nem értenek azok semmihez....
Sajnos sokan nem veszik a fáradságot a letöltésen kivűl arra hogy megismerjék az uj rendszerüket,,,,
Általánosítottam akinek nem inge nem veszi magára....
DE ennek ellenére én is azt mondom, hogy aki ebben a kategóriában kiván játszani...friss megjelenésekkel,,az vegyen ramot min. 4Gb-ot....az sosem árt! Ha pedig nem,,,,akkor játszon egy-két éves játákokkal....azoknak is gyönyörű a grafikája fullra tolva,,,és nem fognak akadni...
ON:
Én eddig nem hittem ilyesmiben, de úgy tűnik a virágboltban egyenlőre tényleg nem lehet maradéktalanul tökéletesen futó verziót kapni.... -
Sicilian
addikt
Jó, hogy írtátok, akkor neki sem kezdek 2 giga rammal

-
Pala
veterán
válasz
Barbarossa88
üzenetére
WTF!?

Nekem a Win7 (64-bit Ultimate) minden háttérben futó cuccal együtt alig több, mint 700 megát eszik. Biztos, hogy nálad minden okés? -
Barbarossa88
csendes tag
válasz
Ateszzero
üzenetére
MIért ne lenne normális?
A windows 7 használ 1 giga ramot úgy, hogy semmi program nincs rajta.Vista 1,5-öt. Nálam a Win7 1,8 gigát használ miután felraktam minden programomat. A maradék 200 mega meg nyilván nem lenne elég az AVP-hez 2 giga ram esetén.
Ne számíts javításra. Kell venni ramot a gépbe. Nálam rezzenéstelenül megy a játék, minden maxon, igaz csak 1280x1024-es felbontáson és egy ATI 4670-em van. Viszont van mellette 6 giga ramom.
Nyilván az ajánlott konfignál elírták a ramhoz tartozó részt. Szerintem manapság minden játék használ 1-1,5 giga memóriát. Úgyhogy 2 gigával esélytelen a dolog tekintettel, hogy az oprendszered használ abból 1+-t.
Üdv
-
don_peter
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Azok droidok!
Volt ilyen lény a fimben is!
(Alien 1,2,3,4-ben) -
Tom5
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Shotgunt nekik. Alap fegyóból sok lövés kell nekik.
-
DerStauner
senior tag
most épp a marine küldetéseket csinálom, most megyek a piramisba. nálam minden oké, dx10.1-ben 40 és 60 fps között mozog a játék, minden max-on van (1440x900). viszont mik ezek a "halott" katonák?? nehezebb őket kinyírni, mint egy alient.
-
Ateszzero
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Én is erről beszélek.Ez nem normális.Bízzunk benne hogy belátják és jön valami javítás.
-
Ateszzero
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Sajnos bármilyen móddal indítom swappol , max nem annyit és nem olyan sűrűn.
Windowsnak semmi baja, hacsak nem az hogy RC verzió.Majd ha lesz pénzem veszek még 2Gb ramot, viszont nagyon mérges vagyok amiért a gépigénynél csak 2GB ramot írtak az ajánlotthoz.Csesszék meg. -
sz.mich
tag
Valaki készíthetne két képet hogyan fest dx9 és 11ben, mert olyat nem találtam.

Amúgy mikor nem volt meg a 4GB memóriám, 2vel sem volt gondom xp alatt (bár igaz, az még a demo volt)! Maximumon akadozott, de sima high textúra és medium árnyékon, 2x af mellett hd-ben nem szaggatott.
-
Thomacrew97
tag
Sry az offért.
Én csak annyit hogy 9 órát zúgott nekem este itt a masina hogy lejöjjön ez a 15GB.
Reggel felteszem, oké elindítom. Predatort kiválasztom. Jön ez a rettentően unalmas kiképzés, meg ez a gyatra harcrendszer...Kár volt ezen a játékon ennyit gyötrődni. Az tetszett mikor a csávez fejét cipelem magammal, meg gerinccel együtt letépem a fejét
De ez is UNALMAS
-
Zolás
addikt
válasz
gainwardgs
üzenetére
Swappol nálam is. Lejjebvettem a grafikát és abbahagyta. Ez sajna ilyen

Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple garancia
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Toshiba P300 3TB 64MB 7200rpm SATA 3
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenesetre köszi, mert ezt nem tudtam!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azért van különbség a karakteren rendesen, de a pályán nem igazán lehet észrevenni bármit is.

ezek az interakciók meg egyáltalán nem jöttek be: milyen már, hogy félkézzel pofánb@szhatom az alien-eket és alig szólnak hozzá valamit?