Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1001) Yutani válasza Gaboman (#998) üzenetére


Yutani
nagyúr

Mitől jó egy film? Számomra attól, hogy hatni tud rám, azaz lenyűgöz, megijeszt, örömet szerez, elgondolkodtat.

Namost ez a film egyiket sem okozta. Másrészt az egészről süt messziről, hogy egy bevált figurákkal operáló popcorn mozi, nem akar hozzátenni a nagy egészhez, csak és kizárólag egy nagy gyakás az egész, mert ahhoz nem kell ész!

Ez a bajom ezzel a filmmel! És bármennyire is nem szeretem, például az Alien3 ennél a filmnél fényévekkel jobb, mert az hatott rám legalább, ha nem is tetszett.

Mondok egy jobb filmet: Hideg nyomon. Nézd meg, rettegj, izgulj, gondolkodj. Az a film tud hatni az emberre, elgondolkodsz azon, te hogy döntöttél volna a főszereplő helyében.
Itt, az AVP2 film esetében nincs min gondolkodni, ülsz, nézed, tömöd magadba a kukoricát, szürcsölöd az üdítőt, majd felállsz, kijössz a teremből, és ennyi.

[ Szerkesztve ]

#tarcsad

(#1002) Dilikutya válasza Gaboman (#997) üzenetére


Dilikutya
félisten

Ez nem AvsP játék lesz.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#1003) Dilikutya válasza Yutani (#1001) üzenetére


Dilikutya
félisten

Annyian fanyalognak az Alien3-ra, pedig szerintem az egy nagyon jó film. Nyomasztó. Esélytelen, egyenlőtlen küzdelem egy tökéletes gyilkos ellen, és amellett a biztos halál tudata. Mindegyik résznek megvan a maga pozitívuma, kivéve a Resurrection-t, ami már erősen a popcorn mozi irányába vezet. Happy end, némi akció, és ennyi. Ha megnézed az első hármat, valahogy egyiknek sem volt az a nagyon derűs befejezése. Ettől függetlenül még az is jobb, mint a két AvsP film.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#1004) Apophis


Apophis
őstag

Bizonyos szempontból jobb az első résznél, de a rengeteg sötét, alig látható jelenet, nulla történet, hihetetlenül gyenge színészek és az AVSP univerzum meggyalázása miatt sajnos ez sem hozott megváltást. Bár a regényeket egyértelműen a ponyva kategóriába sorolom, az AVSP2 játék szerintem megmutatta, hogy a világban komoly potenciál rejtőzik, csak egy normális történet kibontására kevés a 2 óra, és nem ártana profi forgatókönyv és rendező sem. A film alatt egyáltalán nem éreztetik az idegenek fizikai képességeit, az ősrégi ragadozó civilizáció fejlettségét, egyáltalán a vadász hozzáértését. A két faj közötti harci jelenetek bőven alulmúlják az első részt, pedig az sem egy mestermunka. Nem értem, miért a jelenben kell játszódnia, mikor az irodalom alapján egyértelmű, hogy egy ilyen szintű fertőzés egy év alatt kipusztítaná az egész bolygót. Meglepne, ha ezek után harmadik részt készítenének.

[ Szerkesztve ]

...a lamb in a lion’s presence, no recourse beyond obeisance, no hope beyond prayer.

(#1005) Apophis válasza Dilikutya (#1003) üzenetére


Apophis
őstag

Nekem is a 3. a kedvencem, hangulatilag messze a legjobb, sötét, az alien kiválóan ábrázolt. A Resurrection-t vadhajtásnak tartom, bár az eleje egész jó.

...a lamb in a lion’s presence, no recourse beyond obeisance, no hope beyond prayer.

(#1006) Dilikutya válasza Apophis (#1005) üzenetére


Dilikutya
félisten

Én nem mondanám kedvencemnek, de szeretem.
Egyébként az AVP2-ben alig szerepelt a Predator... túl sok volt a tiniszál is. Sehogysem jó ez a film. Az elsőben legalább nem volt ilyen amerikai pités vonal.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#1007) frame>24 válasza Apophis (#1005) üzenetére


frame>24
addikt

Rosszul tudom-e, hogy ez az egész széria a játék miatt/ötlete nyomán jött ki? (esetleg képregények születtek a 2 külön filmsorozat után?) - Mert, ha megnézzük, mind2 game (melyeknek igen jó hangulata van/volt) vmi bolygón játszódik a messzi űrben, mindenféle űr-ipari-labori létesítményben. Szerintem ez a baj, miért nem ott megy a film is? Mi ez a hülyeség a piramissal az 1. részben, meg hogy a bolygó a jáccótér, eleve f*szság. Sokkal hangulatosabb lenne, ha megmaradna a jövő valahol a francba a világegytem mélyén, ahol nem a medencében úszkálna, meg a kórházban garázdálkodna mindenki. (Meg ezek az idióta gimis love-story-k..mi ez? szombat délután a TV2-n??-bahh) Így belegondolva, nem is értem az egészet.
nyaff.

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#1008) Yutani válasza Apophis (#1005) üzenetére


Yutani
nagyúr

A 4. rész megpróbálta helyrehozni azt, amit a 3. részben elb@sztak. Mert el lett b@szva azzal, hogy Ripley-t kinyírták, hogy New-tot kinyírták, hogy Hicks-t kinyírták, hogy felraktak a Sulacco-ra tojásokat, és hogy a tojások anélkül kinyíltak, hogy a közelükben potenciális keltetőgépek megjelentek volna. Szóval alaposan el lett k*rva a 3. rész is, James Cameron joggal volt dühös amiatt, hogy az Aliens-ben létrehozott jó kis karaktereit egy tollvonással áthúzták, kinyírták a 3. részben.

Nem tudom, hogy te hogy voltál vele, de én akkor már középiskolás voltam, és nagyon vártam a 3. részt, mert imádtam az 1-2 részeket. Ott voltam az első héten a moziban és megnéztem. És akkora csalódást okozott a harmadik epizód, hogy el nem hiszed... :O

#tarcsad

(#1009) Yutani válasza frame>24 (#1007) üzenetére


Yutani
nagyúr

Én először a regényekkel találkoztam, valamikor a 90-es években. Azután jöttek a képregények, majd a játékok, és végül ez a két semmirevaló film.

#tarcsad

(#1010) Integra válasza Dilikutya (#996) üzenetére


Integra
titán

nabakker..
nemtom megnézni, websense filter... lol :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1011) bolondember válasza Yutani (#1008) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

Végignézted már TELJESEN az Alienst?

Csak azért kérdezem, mert a stáblista utolsó pillanataiban felhangzik EGY ("A") hang - ahogy kinyílik egy tojás... :B

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#1012) Apophis válasza Yutani (#1008) üzenetére


Apophis
őstag

A 4. is jól indul, kivéve a Ripley-vonalat, amit az A3-ban lezártak, ezért ilyen erőltetett módon vették újra elő. Az idegeneket a Resurrection-ben ábrázolják a leghitelesebben (és nem csak a technikai lehetőségek miatt) - de amit a végén kihoznak belőle, valami gyalázat - de meg sem közelít nálam az A3 hangulatát. Persze ez szubjektív. Csinálhatnának egy rendes 5. részt idióta "újszülött" nélkül, kellemes WY környezetben. Amíg ez nincs, az AVSP2-t semmi nem múlja felül.

...a lamb in a lion’s presence, no recourse beyond obeisance, no hope beyond prayer.

(#1013) Yutani válasza bolondember (#1011) üzenetére


Yutani
nagyúr

Na ez jó. Mit akart vajon Cameron ezzel? :F

Mindegy, akkor is erőltetett volt tojásokat rakni a Sulaccora. A királynő leszakította magát a tojócsőről, tojása tehát nem lehetett, és azt sem láttam, hogy a hóna alatt hozott volna magával néhányat (kettőt?).

Apophis:
Végül is Ripley-t nem kellett volna feltámasztani, mert szerintem azzal, hogy a Hadley's Hope-nál felrobbant az atmoszféra processzor, még az idegen hajó és az alatta lévő barlangban megbúvó sokezernyi tojás érintetlen maradt, mivel nem a kolónia tőszomszédságában volt a hajó.
Viszont egy Alien filmet elképzelni Ripley nélkül elég nehéz, és hát szegény Sigourny Weaver számára is biztosítani kellett a szerepet. Ezzel együtt szerintem még mindig jobb az Alien 4, mint az AVP1-2, mivel nem gyalázta meg az Alien-univerzumot, míg az AVP filmek ezt tették nem csak az idegenekkel, de a ragadozókkal is.

#tarcsad

(#1014) Gaboman válasza Yutani (#1001) üzenetére


Gaboman
nagyúr

Az hogy neked nem tetszik még nem azt jelenzi hogy másnak sem!

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#1015) Yutani válasza Gaboman (#1014) üzenetére


Yutani
nagyúr

Így van. Akinek ennyi is elég, annak tetszeni fog.

Ízlésről a legfeleslegesebb vitázni. Az én ízlésemnek, elvárásaimnak nem felel meg ez a film, a tiédnek lehet, hogy megfelel. Ennyi.

#tarcsad

(#1016) brownus válasza Dilikutya (#1003) üzenetére


brownus
veterán

a 3. olyan fincseres lett:) ami persze jó is.

(#1017) bolondember válasza Yutani (#1013) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

passz.

Ki tudja, lehet Bishop vitte - de ez asszem a mi fantáziánkra lett bízva.. :B

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#1018) Gaboman válasza Yutani (#1015) üzenetére


Gaboman
nagyúr

Kicsikét én azt hiányoltam benne hogy a hadsereg és a városban élő emberek küzdelmét az idegenek és a ragadozó ellen is nagyobb hangsúlyra helyezhették volna.
És a végén a Predalien és Predator összecsapását dúrvábbra,izgalmasabbra is lehetett volna készíteni.
Valahogy még mindig az AvP-ből megismert lassú mozgású ragadozót hozzták vissza amikor nem a számítógépes effektekkel megoldott mozgatást láttuk.
A Predator és a Predator2-ben jó gyors volt a vadász olyan mint egy gyík,főleg az 1-ben.
De itt a vége felé amikor a korhához is be megy kicsikét lassúkás,ez nem tetszett igazán az AvP-ben sem ott is ilyenek voltak a ragadozók.
Nem azt adta vissza amit a régi filmekben megszoktunk.

[ Szerkesztve ]

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#1019) bolondember válasza Gaboman (#1018) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

a "legjobb" az volt, h a predalien nagyon szépen megvárta amíg a Predi fullra levetkőzik, eldobál mindent, aztán utána estek csak egymásnak... :DDD

Mondjuk ezt űberelte a
"-és Te?
-Rendbejövök!
-Rendben. - elséta" - jelenet a fegyverboltban... :DDD

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#1020) Gaboman válasza bolondember (#1019) üzenetére


Gaboman
nagyúr

Nekem a kedvenceim a Ragadozó 1-2 és az Aliens.
Ott végig izgulni lehetett rajtuk és nem igazán tudok róla rosszat mondani.

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#1021) bolondember válasza Gaboman (#1020) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

Alien és Predator 2... :U :B

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#1022) alitak


alitak
senior tag

Hát szerintem az AVP2 nagyon gyenge lett. Egyáltalán nem volt meg benne az Alien filmek hangulata. Már az AVP1-nél is így éreztem, de a kettes még gyengébb lett. A végén meg egyértelművé tették, hogy lesz még folytatás. Remélem színvonalban nem megy a második rész alá.

Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw

(#1023) Yutani válasza Gaboman (#1018) üzenetére


Yutani
nagyúr

A lomha ragadozó és idegen annak köszönhető, hogy CGI helyett maszkokat és jelmezeket használtak, és hát ugye így elég nehéz megoldani a gyors mozgást.

#tarcsad

(#1024) feel good válasza Dilikutya (#1003) üzenetére


feel good
aktív tag

Pontosan azért nem szeretem a harmadik részt.
Túl sötét, túl para, túl durva.

(#1025) Dilikutya válasza frame>24 (#1007) üzenetére


Dilikutya
félisten

A Doom filmnek is adtak egy pofont azzal, hogy kicsit megváltoztatták a sztorit.
Az AvP 1989-ben jelent meg először képregényben, még a Predator 2 előtt.
És ez rögtön más megvilágításba helyezi az Alien koponyát: valószínűleg a képregény hatására került a filmbe.

feel good te nem vagy ép:). Mi itt a seggünket vernénk a földhöz egy újabb parás Alien film után, neked meg épp az nem tetszik benne?:)

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#1026) bolondember válasza feel good (#1024) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

Pont ez a jó benne - a kilátástalanságot kifelejtetted... :U

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#1027) matrix23 válasza alitak (#1022) üzenetére


matrix23
tag

Csatlakozom, sokkal jobb filmet vártam. :(((
Majd talán a folytatásra összeszedik magukat.

(#1028) -NOKIA- válasza Dilikutya (#1025) üzenetére


-NOKIA-
Ármester

Sem a Doom, sem az AVP, sem az AVP 2 nem sikerült valami túl jól (szerintem). Lesz AVP 3 is :F

(#1029) matrix23 válasza -NOKIA- (#1028) üzenetére


matrix23
tag

Így igaz, összedobhatnának már ebben a kategóriában valami normális filmet, amúgy az AVP2 végéből, lehet következtetni a 3. részre.

(#1030) feel good


feel good
aktív tag

Engem anno a harmadik rész még jobban megrázott, mint a legelső.. Annyira elborult, hogy az már sok. Ez a sötét folyosón szaladunk a halál elől, ilyen hosszan, közben meg végig hullanak, plusz a kislány boncolása..:( Kezdve azzal, hogy a második rész túlélői eleve halottak. Így indul..
És a vége se igazi lezárás, nemhogy happy end nincs, de rosszabb, mintha a közepén hagyták volna félbe.

(#1031) Gaboman válasza Yutani (#1023) üzenetére


Gaboman
nagyúr

Igen mert ha megnézed a Predator1-et ott jó gyors meg minden,ugrál össze vissza a fákon jó mozgékony gyorsan fut,itt meg olyan lomha benyomást kelt.
Kivétel amikor a áram ellátónál ugrál felfelé ott olyan mint a Arnold főszereplésével játszodó első részben.

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#1032) ]Phobos[


]Phobos[
senior tag

Ne olvastam végig az összes hsz-t, és csak néhány 100x néztem végig az Aliens-t meg a Predator 1-2-t, úgyhogy nem vagyok túl pró, így +kérdem( nehogy hülyén haljak + ):
1.) kis chestbuster( remélem jól írtam :B ), hogy gyilkol le 1 hajónyi -már beavatott- Predatort?
2.) Amerikának nem tűnik fel, hogy 1 idegen űrhajó csapódik beléjük? 1 kisvárosi Seriff-nek kell szólni, h nemmááá' van itten valami gáz, kéretik a gyalogság!?
3.) ha a vadász már elindította az önmegsemmísítőt az elején, mér nem robbant fel?
4.) a robbanás mér nem vitte el a fél hegyet( ha már az 1. részben akkorát robbant )
5.) mér nem látták a hűdefejlett amcsi műholdak? ( pl. 2. )
6.) Preda-Alien mi a rákot csinált a terhes anyukákkal? De télleg ...
7.) Az öreg hogy értette azt, h de nem itt ( mér űrhajót is csórtak a Predatoroktól? vagy találtak 1 csillagkaput? esetleg a Skynet időkimozdító szerkezete kavart be, és lesz Aliens versus Predator versus Terminator? Vagy mi ...
+1.) 1 Rambó-Predator indul az élijen zendülés ellen?

Nekem pl. 2 rész tetszett:
1.) amikor azt mondták, h a kormány nem hazudik, konkrétan az egész mozi elkezdett vihogni :D
2.) amikor a csaj nekiiramodott és a vadász eldobta a disc-et, én már előre röhögtem ;]

Amúgy írták fórumokon, h mozifüggő, látszódik-e a film fele, jelentem Palace moziban nemigazán :(

[ Szerkesztve ]

Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#1033) frame>24 válasza Dilikutya (#1025) üzenetére


frame>24
addikt

Hidd el, mint a doom-szériát szintén tisztességgel végigszenvedő alany (és doom3., igen, az nagyon jó volt, akkor tudtam meg, milyen lehet az a delirium tremens :DDD ), én is igen nagyon örülnék, ha eccer valami ilyen game--->film interpretációból jót hoznának ki. Megértem, hogy az egész azért van, hogy ne csak a gamer-ek rétegére korlátozódjék a múvi, hanem el lehessen adni a maszületett báránynak is, de valahogy sose lesz belőle jó. (mer asszem a doom-tól, mint filmtől sem estem hanyatt, de rémlik, h kevésbé fájt, mint ez az AvP1-2 :O )

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#1034) bolondember válasza ]Phobos[ (#1032) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

1-chestburster, aka Mellkasrobbantó - passz... :B
2-nem, az olyan kietlen hely, ott senkinek semmi nem tűnik fel... ;]
3-mert nem tudta bepötyögni a végső kombót
4-jó kérdés
5-oda minek?! Haza?! :DDD
6-új szaporodás - fejletlen mellkasrobbantókat helyezett beléjük (és ezzel a rendezők/forgatókönyvírók felrúgták az egész Alien-univerzumot)
7-más bolygó? :F
8-tudod, meg akarta mutatni ki a menő csávó a bolygón.
Nem sikerült... :P

kifelejtettem: az egész film egy nagy lopkodás-halmaz.. Szinte mindegyik filmből loptak - de olyan szinten, h csak na! (jelenetek, zenék, utalások, stb)... :(

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#1035) Dilikutya válasza ]Phobos[ (#1032) üzenetére


Dilikutya
félisten

Terminator vs Robotzsaru képregény létezik, innentől kezdve bárkit össze lehet ereszteni bárkivel :).

frame>24: a Doom filmnek és a nézőknek semmi baja sem lett volna, ha az elcsépelt vírus helyett megmarad az átjáró a pokolba. Szörnyek terén is gyenge volt, a végső összecsapás meg röhejes. Szégyen, hogy egy Doom film végén két ember küzd egymással.

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#1036) bolondember válasza Dilikutya (#1035) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

mi lehetett az alkotóknak a baja a pokolátjáróval?! :F

ehh... azért a filmért is kár volt... :(

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#1037) frame>24 válasza bolondember (#1036) üzenetére


frame>24
addikt

biztos túl sátánista vót. hát istenem, pedig a doom mindig is ilyen töltetű volt. I badly miss it. (má' a hangulatát a filmből)

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#1038) bolondember válasza frame>24 (#1037) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

de legalább a színészek jobbak voltak, mint az avp2-ben... ;] :DDD

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#1039) Chaser válasza ]Phobos[ (#1032) üzenetére


Chaser
titán

Nagyon 1 rugóra járhat az agyunk, bennem is megfogalmazódtak ezek a kérdések...
1. Eddig a kis gyomorrontások ha jól tudom tojásból keltek, ahhoz meg királynő kellett...valahogy nem tudom elképzelni hogy abból az 1 szem féregből királynő lett úgy, hogy nem tűnt fel a predeknek..igazából azt se, hogy a gyomorféreg nem tűnt fel
2. Nah jah, egyből az F.B.I.-t vártam minimum
3. Erre lehet tényleg az a válasz, hogy nem ért a kód végére...
4. Én meggyőztem magam, hogy állítható a robbanás ereje is...
5. Természetesen olyan fejlett tech. van a predek háta mögött, hogy még a lezuhanó hajó is láthatatlan a műholdak előtt...erről már nem tudtam meggyőzni magam
6. Na ez volt a legérdekesebb, az éppen szülni készülő nőbe valamit behányt, és máris kis gyomorférgek jöttek baba helyett, no comment...
7. Ez már 1általán nem foglalkoztatott, mivel az egész film ratyi volt, legalábbis az én szememben...

Az eleje az teljesen kész, mikor apukából és gyerekből kibújnak a gyomorférgek...eddig mindig úgy volt, hogy a kis mászkáló bespórázta az embert, aztán kidőlt, magához tért, majd bizonyos idő után kikelt a kis tetű. Most meg épp felébredtek, már jött is a meglepi, de fura...ekkor már sejtettem, hogy mire lehet számítani a filmben. Sztem nyugodtan adhatnának új címet a filmnek..Alien vs Predator vs $ ....the $ fragged the story

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#1040) ]Phobos[


]Phobos[
senior tag

Tehát nem én vagyok a hülye, azonban én úgy emlékxem, h a kódot végig beírta, és el is indult a pittyegés, mire kinyírták...
Aliens versus Predator versus Terminator télleg van! ( képregényben: Alpha nem tudta azon. az álcázott lényt, mire a Vadász 1 dobással mixlikbe vágta a disc-el a bádogembert, ennyire emlékxem :)) )

Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#1041) Chaser válasza ]Phobos[ (#1040) üzenetére


Chaser
titán

Én meg Alien vs Predator vs Batman kisvideót láttam pár éve, pár agyament leforgatta..biztosan látták innen is páran. Pár perces volt, de komolyan mondom jobb mint az AvP2 :U

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#1042) ]Phobos[ válasza Chaser (#1041) üzenetére


]Phobos[
senior tag

lol :D Batman vs Hulkot olvastam, a gaz Joker jóvoltából( ha jól emlékxem )
No + a Marvell Extra - Titkos háborút ne is említsük

[ Szerkesztve ]

Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#1043) Chaser válasza ]Phobos[ (#1042) üzenetére


Chaser
titán

És itt van a remekmű,a címe ne tévesszen meg senkit, alienek is jönnek:) Látom jobb oldalt készült még pár hasonló alkotás:D

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#1044) ]Phobos[ válasza Chaser (#1043) üzenetére


]Phobos[
senior tag

Besz@rás, komolyan jobb volt mint az AvP1-2 öxesen ... ez, khmm minősíti kissé az AvP stábját :(((

Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#1045) Gaboman válasza ]Phobos[ (#1044) üzenetére


Gaboman
nagyúr

Majd ha James Cameron vagy Steven Spielberg csinálta volna meg őket akkor elképzelhető hogy nagy durranásra lehetett volna számítani.
Az biztos hogy egyik sem tudja megközelíteni azt a szinvonalat amit a régi Predator 1-2 és Alien sorozatok vetítettek a képernyőre.

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#1046) Yutani válasza Gaboman (#1045) üzenetére


Yutani
nagyúr

Úgy érzem, ebbe a műfajba nem mernek annyi pénzt beletenni, mint a '80-90-es években. Talán az Alien 5 (ha lesz egyáltalán ilyen) lesz majd egy nagyobb projekt. Predator 3? Az meg talán sosem fog elkészülni...

#tarcsad

(#1047) Gaboman válasza Yutani (#1046) üzenetére


Gaboman
nagyúr

Pedig én nagyon örülnék egy Predator3-nak he elkészítenék.

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#1048) Yutani válasza Gaboman (#1047) üzenetére


Yutani
nagyúr

Mondom, úgy érzem, ilyen projektekre nem áldoznak Hollywoodban a producerek. Utolsó nagy sci-fi beruházás a Star Wars 3. része volt, de az tuti buli volt, mert a SW-t az emberek eszik mint a cukrot.

Jól látszik ez a hozzáállás a két AVP filmen. Alacsony költségvetésből ennyi futotta, pénz nem volt egy jó forgatókönyvíróra sem.

Ha forgatókönyvíró lennék, sírnék, ha ilyen sz@r munkát adnék ki a kezeim közül...

#tarcsad

(#1049) ]Phobos[ válasza Yutani (#1048) üzenetére


]Phobos[
senior tag

Nekem nem tűnt fel, hogy pénzhiánnyal küzködtek, persze lehet 2000 billió $-ból is SZ@R filmet csinálni, hozzáállás kérdése( pl. végig nézhették volna közösen az elődöket, nem csak ilyen,, Hé Jonny, emlékszel, volt valami dzsungelesszörnyessvarcisfilm meg szkifisélijenes, na crossover, és legalább triológiát csinálunk"! ) De ha +figyeled, ez xokás hálivúdban mostanában. Die hard 4 pl. ua. az a 1x nézhető popcorn múvííí... sztem...

Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#1050) brownus


brownus
veterán
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.