Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@nt!$
újonc
HY
Én is láttam a filmet, de elkövettem azt a hibát, hogy a 2be vágottat töltötte le, amit egy moziban vettek föl.
Nem ajánlom senkinek! Szar minőségű, állandóan beledumálnak, és a kép egésze sincs rajta.
Amúgy egész jó a film, de teljes egészében látszik rajta, hogy a pénz miatt csinálták. Hatalmasan szar ötlet, hogy a jelenben játszódik (bár a predator 1-2 is a jelenben, a Földön játszódott), én nem valami más bolygón. Jó, a sztori hozzá egész jó, de ugyanezt a jövőbe is helyezhették volna. Ugyancsak óriási hiba, ghogy az embereknek nincs sem Pulse Rifle-jük, sem mozgásérzékelőjük. Pedig mennyire fel lehetett volna emelni a hangulatot azzal, hogy megy a muki, nézi, hogy valamit jelez a mozgásérzékelő, pitty, pitty, és közeledik hozzá, de nem lát semmit, erre eccercsak fölemeli valami... Nem? Az Aliens filmben (a 2.rész) ezt jól megoldották, és az a film volt az alien-alapja ennek a filmnek is, mert abban is sok alien szerepelt. A predator hőtérképei teljesen átalakultak, ebben összvissz az a pozitívum, ahogy az embereken röntgenszerűen 3Dben átlát. Ja, és a csuklópengét megolvasztja a sav. Egy kicsit tré, nem? Meg amúgy is, a Predatorokat lusta lomha kövér maciknak ábrázolja, akik összvissz azért jók, ert vannak high-tech kütyüjeik, és láthatatlanok. Az is gáz, hogy a predatorok elvileg tudják, hogy lesznek ott alienek, mert ők építették így ezt a templomot (?), mégis annyira meglepődnek az első alien láttán, hogy az 2t is ki tud nyírni. Amúgy a slow motion jelenetek is jók, meg hogy egészben lehet látni az alieneket meg a predatorokat. De az is gáz, hogy csak egy gyenge kis csaj éli túl, meg hogy még annyi eredetiség sincs benne, hogy a vége majdnem ugyanaz, mint a predator-nek.
Tudo, kicsit sok ez az infó egyszerre, de mindkét filmsorozatnak, és a két játéknak is rajongója vagyok, ezért kicsit többet vártam volna a filmtől...
De a feeling kétségkívül megvan (talán ez az egyetlen)...És soha ne kezdj mondatot kötőszóval!
-
HaroWerks
senior tag
Most néztem meg én is a filmet.
Ez valami katasztrófálisan sz@r volt
Meghal valaki? Nem mutatnak semmit, csak valami elragadja a sötétben, jobb esetben mutatnak egy alien fejet vicsorogni.
Az alien vs predator harcból is kevés van, a 3 predátorból az első gyakorlatilag harc nélkül elesik, a 2. egész jó és látványos hacrot produkál de ő is 2 perc alatt elvérzik a 3. meg maga a Rambó, ráadásu összeáll egy emberrel.
Na ez már sok volt, ennyi erővel a Swarczival is jó haverok lehettek volna a Predator 1-ben, a 2-ben pedig együtt is sörözhetett volna a predator a Glover-el
Alig volt egy két tényleg jó rész az egész filmben.
Pedig egész jól kezdődik, de ahogy előkerülnek a fegyverek és történik valami átmegy egy rakás ****-ba.
A végéről pedig inkább nem is írok semmit, azt még lenyelem, hogy azután a (fél környéket elpusztító) robbanás után még előmászik a királynő de, hogy utánna azok ketten simán elbánnak vele.
Ripley azzal a nagy rakodó robottal alig bírt el vele, ezek meg...
Hiába na, az Alien és a Predator filmeknek a nyomába se ér. -
Amoonre
tag
Egyszer elég is volt. Amúgy nem rossz de a végét hihetetlenűl ebaltázták. Sajna pedig többet is ki lehetett volna hozni a filmből. Minden esetre ennél biztos hogy többet.
Amit te látsz biztos hogy a valóság???
-
Dilikutya
félisten
épp itt ülök a ''moziban'' hihetetlen sz@r ez a film
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Spensers
aktív tag
HI
Hát szerintem is lehtett volna jobb mint itt többen is írták már jobbat is kim lehettet volna hozni ebből a két kafa filmből de azért nem volt rossz a vége hát.. tuti lessz folytatás... -
Dilikutya
félisten
Valaki nem tudja, hogy milyen nézettségi mutatókkal játszák ezt? Az Alien filmek hangulatából gyakorlatilag semmi sem maradt, azok a részek elnagyoltak, teljesen a Predatorokon van a hangsúly, az Alienek csak statiszták. A sztori az meglehetősen gyenge. Az Alienekben kicsivel több van annál, mint hogy egy másik gyilkos prédái legyenek csak. Az emberi karakterek szintén jelentéktelenek, vannak, de egyikükhöz sem kezdünk el kötődni, igen rövid időn belül mindegyikük az enyészeté lesz. A látvány... nos látványosnak ugyan látványos, de semmivel sem nyújt többet, mint az 1986-os Aliens, vagy az 1988-as Predator. Igaz nekem nem is elsődleges szempont, a történetnek éppen megfelelő, korrekt. Tulajdonképpen ez egy B kategóriás film, A kategóriás költségvetésből.
Nem akarok itt párak lelkivilágába beletaposni, de szerintem a Predatornál nem lett sokkal rosszabb Ennek a filmnek a hibái már abban is megvoltak. Nem túl eredeti, mondhatni csapnivaló történet, a filmnek pedig úgy lesz vége, ahogy elkezdődött, igazából semmi fontosat nem tudunk meg. Annyi kiderült, hogy hogyan kerültek a Földre eszerint az eredetiektől eltérő alternativ történet szerint, de azt továbbra sem tudjuk, hogy kik ők. Az emberiséget komolyan kezdem sajnálni. Egyfolytában valami idegen civilizáció tanit meg bennünket élni, épitkezni, termelni (Csillagkapu, AvP).
Amikor meghallottam, hogy film készül, eleinte azt hittem, lehet belőle valami. Moziban biztos hogy nem fogom megnézni, a hangeffektek nem érnek meg nekem 500-1000Ft-ot. Ha csak ennyire képesek Hollywoodban, az Alien 5-be bele se kezdjenek. Bár az is igaz, hogy az AvP sztoriból nekem sem jutott volna rendesebb történet, láttam pár részt a képregényből, azoknak sem volt túl sok értelme. Persze, az Alien sorozat pedig a harmadik részzel kifutotta magát, lezárult a történet, igazán kár volt megbolygatni. Teljesen értelmetlen volt a 4. rész, baromság, a történethez semmit sem tett hozzá. ezek tükrében az 5. résztől sem tudok többet várni, újabb látványos ''hülyülős űrszörnyeses'' film lesz a népeknek. Ez az örökös folytatásmánia hihetetlen, emnnyire el képes cseszni nagyon jó sorozatokat. Persze a tömegek özönlenek a moziba, nem különösebben terheli le őket egy-egy ilyen film megtekintése. Manapság egy ''Nyolcadik utas a Halál'' mélységű sci-fi horrorral nem igazán lehetne sikert elérni. Sajnos.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Sir Pocok
őstag
Én csak azt nem értem , hogy ott vannak a nagyon király AVP regények (pl: David Bischoff : Vadászok bolygója.. stb...) miért nem azt dolgozták fel? Szerintem nem lett volna semmivel sem nehezebb a film kivitelezése....
Egyszerűen érthetetlen.....Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
HaroWerks
senior tag
válasz Sir Pocok #360 üzenetére
Méghogy regényből egy jó filmet?
Tudják ők jól, hogy a névvel el lehet adni a filmet akármilyen sz@r is.
Ha a film a micimackóról szólna akkor is garantált a kasszasiker mert a névvel eladható.
Ha meg biztos a vaskos bevétel akkor minek csináljanak valami komolyabb, jobb filmet, minek erőltessék meg magukat?
Ott van a T3, mint mezei akciófilm elmegy mint Terminator film egy rakás sz@r, de a névvel azt is el heletett adni és akkora kasszasiker lett mint az állat.
Már készül a 4. rész is.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
én egyetlen AvP regényt sem olvastam, talán ezért is jött be a film nagyon
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
HaroWerks
senior tag
válasz parandroid #364 üzenetére
Egyszer majd biztos az is lesz
Terminator vs Predator
Aztán Terminator vs Predator vs Alien vs Spiderman vs Superman vs Batman vs X-men vs Punisher vs Hulk vs Darth Vader vs Zsákos Frodó vs Neo
HAngzatos nevek, minden eladható velük -
HaroWerks
senior tag
Az ilyen képregény figurákból a legkeményebb szerintem a Hulk, az nyerné a nagy vs. filmet
Viszont az én kedvencem (igaz nem képregény hős ) a terminator -
Dilikutya
félisten
válasz HaroWerks #367 üzenetére
a robocop
Bővebben: link lusta vagyok megkeresni, ezen az oldalon van valaholNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
parandroid
félisten
válasz HaroWerks #370 üzenetére
bár ha így folytatjuk, akkor a moderátorok visznek mindent, és zárják a topikot, úgyhogy szerintem csináljatok egy új topikot ''szuperhősök egymás közt, avagy ki a legerősebb?'' címmel. és tudom, hogy én kezdtem, bocsánatot kérek érte, de szerintem fejezzük ezt itt be... písz!
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Dilikutya
félisten
válasz HaroWerks #368 üzenetére
óóó a Hulk.... az a film olyan mulatságos, nekem a könnyem folyt a röhögéstől, amikor néztem volt egy robbanás effekt, ott előtört belőlem, olyan gagyit rég láttam már
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
HaroWerks
senior tag
válasz parandroid #372 üzenetére
Már a topicnyitó is visszaélt a moderátor főistenek béketűrésével mert egyértelmű volt, hogy nagy warez topic, hiszen már mindenki látta a filmet holott a hazai mozikban kicsit odébb van
Jaaa, mit beszélek, mindenki külföldön nézte meg a moziban
Akkor ez a kis offolás már nem sok vizet zavar
Meg végül is annyira nem is off, azért kapcsolódik valamennyire a filmhez is, elvégre az is egy képregényre épül, meg így legalább van is itt egy kis élet -
MasOyama
őstag
Most készülök megnézni... Remélem nem olyan rossz, mint amit olvastam...
PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
pubwart
aktív tag
-
Frigo
őstag
Képregényben már vannak Aliens vs. Batman ,Aliens vs Superman ,Aliens vs Terminator .Hihetetlen
-
_az
senior tag
van aki már látta a filmet? már meg is jelent?
az
-
törölt tag
válasz parandroid #364 üzenetére
dehogy micimackó MALACKA hiszen ő a legbátrabb macsó az egészben elképozelem, amint reszkető lábakkal sétál egy sötét folyosón, ami hemzseg a különböző szörnyektől és mindez legalább 2 órán át na ezt tuti moziban nézném
-
bolondember
MODERÁTOR
Kivágtak 50 percet a filmből a producerek... ezért is olyan a film, amilyen..
Van Aliens VS Predator VS Terminator képregény... és nem is rossz...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
törölt tag
válasz bolondember #391 üzenetére
neeeeeeeeeem nem tudom
ha az én hsz-emre reagáltál, akkor csak vicceltem
de sztem jó negyedórával tuti rövidebb lett a film...
és többféle verzió is készült, éppen a bevételnövelés miatt, hogy aki under 17, az is megnézhesse amerikában...
nálunk nem hinném, hogy korhatáros lesz, és sztem az egészet levetítik -
bolondember
MODERÁTOR
válasz #54715584 #392 üzenetére
mondom 50 perc!!!
Maga Paul WS Anderson mondta.
Volt jelenet, amit a félig kész trükkök miatt vágtak ki, sokat meg a vér miatt...
Francos prodjúszerek!
Többek között azt is kivágták a filmből, h van 1 hormontartály az anyucin - emiatt kelnek/fejlődnek ki gyorsabban a kis kedvenc ''bogaraink''...
[Szerkesztve]Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
törölt tag
válasz bolondember #395 üzenetére
okés elhiszem, de pár hozzászólással visszább én pont 50 percet írtam ráhibáztam...
basszus, akkor nem is csodálkozom, hogy ilyen xar a film... kimaradt csomó minden... nem baj, akkor marad a mozi, ha ott is rövid lesz, akkor kimarad a mozi és várok dvd-re -
törölt tag
válasz bolondember #397 üzenetére
a dc-n nem jelenik meg? vagy mi? ;)
ha ennyi cuccot kivágtak, akkor már csak jobb lehet a film... bár nem'tom mennyi türelmem lesz majd megint végignézni... de ha a vágás miatt lett gagyi a film, akkor én hűségesen várok -
bolondember
MODERÁTOR
-
Dilikutya
félisten
válasz bolondember #395 üzenetére
na hát a vért annyira kivágták belőle, hogy rettenet... szinte nem is maradt. amikor a félig fagyott ürgét ketté vágják, a hó kicsit véres lessz, ennyit látni... elképzelhető hogy ott is volt valami még szvsz ez a film úgy ahogy én láttam, nem túl félelmetes. legalább amikor a csajból jön ki a kis alien, azt meghagyták. szép is lett volna ha még azt is kivágják, szvsz az alien feeling romjai is összedőltek volna, maga alá temetve az egész filmet.... bár így is csak pár tégla tartja....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest