Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-boyscout-
tag
válasz Dilikutya #97 üzenetére
az ''Űr utas''nak (Space Jockey) semmi köze a Predatorhoz (hacsak majd most, vagy később bele nem keverik)! egyébként még csak nem is hasonlítanak. rajz: Bővebben: link
100:
ha vki olvasta a könyveket akkor nem sok újdonság lesz a kibővített filmekben sem. persze egész más elolvasni és elképzelni mint megnézni. sztem mindenképp érdemes ezt is, azt is!
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
válasz -boyscout- #101 üzenetére
ez az űrutas bennevolt az AvP 1 játékban is.
Amúgy ki ez az űrutas?Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
-boyscout-
tag
válasz TrollBalint #103 üzenetére
végülis nem tesznek hozzá -legalábbis nemúgy mint Lucas, hogy újraforgat jeleneteket- hanem az anno felvettekkel egészítik ki, amik vmiért nem kerülhettek bele az első változatba, -mert nem lett volna mondjuk elég dinamikus és feszültséggel teli- de mivel most már mindenki ismeri töviről hegyire az egészet így nem gond ha néhol leül esetleg és elidőzik vmi apróságon.
102:
nemtudni. néhány képregényben és könyv folytatásban hadoválnak róla ezt-azt, de azokat nem tekinteném hivatalos folytatásoknak vagy kiegészítéseknek. sztem pont jó így, hogy nem tudni róla szinte semmit (legalábbis egyelőre ).
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
Szerintem az első rész volt az összes közül a legfélelmetesebb ,még mindíg bele borzongok az utolsó 10 percébe .Arra még rálehet fogni hogy horror viszont az utána következő részek már nagyon elmentek a akció irányába.
-
_cirmos_
őstag
hű de rég jártam erre felé! ma felarkom a a primal hunt-ot
csak egy apró megjegyzés: hogy van az, hogy klónozzák riplit a 4. részben, és hip-hop ott lesz az élien is a hasában?! mert ha klónozzák az embert attól még nem lesz a a gyomrában a tegnapi reggeli. jó jó, tudom, nem kell kötözködni, de azért mégis (bár ez az egyetlen gyenge vonás a történetben)
egyébként az egész dolog rulez!
p.s.: asszem olyan nincs hogy quadrológia, ha x>3 akkor saga-nak hívják az ilyet, de ez nem biztos. -
TrollBalint
addikt
válasz _cirmos_ #109 üzenetére
nem csak klónozák, hanem keresztezik a génjeit az alienével. az igaz, hogy erről csak egyszer esik szó a filmbe, és a klónozást meg többször emlegetik...
Viszont azt nem egészen értem, hogy mivel keverték a génjeit és savas lett a vére, miért nem marja az ő bőrét (Márimint amikor folyik az orra vére)https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Davevagyok
tag
válasz TrollBalint #110 üzenetére
biztos a bőrét is ötvözték az Alienével, Hollywoodban minden megtörténhet
szerk: is
[Szerkesztve]Dave
-
Davevagyok
tag
Amúgy emléxik valaki hogyan mehetett bele Riplyebe a 2. és a 3. rész között a kis facehunger? Hibernálva volt,nem?
Dave
-
mzprox
aktív tag
válasz Davevagyok #113 üzenetére
És hogyan került a méhébe az izé?
Egyébként nekem is jobban tetszett az AvP1 mint a kettő (sőt hangulatban az ewddigi legjobb FPS). Mentési lehetőség nélkül játszani hard fokozaton egy csipogóval a kézben Brrrr -
TrollBalint
addikt
Akkor ment bele? Max úgy tudom elképzelni, hogy amikor lezuhant akkor szészakadt ott mindent, meg tört meg izé...
Ha akkor nem, akkor sohasehttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
TrollBalint
addikt
Volt mentés azt a legnehezebb fokozaton is, ha jól emlékszem. Méghozzá, pályánként 2 darab
Igaz én sosem használtam ki, mert féltem, hogy elfogy Aztán ha mégis mentettem nagy nehezen, akkor meg kiderült, hogy pár lépéssel utánna vége is van a pályának
[Szerkesztve]https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
mzprox
aktív tag
válasz TrollBalint #116 üzenetére
Én még azzal a verzióval játszottam ahol nem volt
Talán az utsó alienes pályán volt az, hogy játszottál 20 percet és akkor az pálya végén rejtőzködött valahol egy predátor ... egy párszor meg kellett ismételnem a pályát mire sikerült felnyársalnom (persze néha el se jutottam odáig ) -
TrollBalint
addikt
-
mzprox
aktív tag
válasz TrollBalint #118 üzenetére
Írtam, hogy alienes, amit úgy értettem, hogy aliennel
-
TrollBalint
addikt
jaa...
Nekem ott két predator volt
Viszont az elsőnek sikerült ugy neki ugranom, hogy egyből leharaptam a fejét Utánna vettem észre, hogy az egy predator volt
(Viszont a következővel meggyült a bajom... )https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
_cirmos_
őstag
avp1:
marine, predator, alien -> director's cut, végigjátszás + a bónusz pályák.
ha meglennének a save-ek felraknám, de sajna van egy halott vinyóm...
riszpekt! -
-boyscout-
tag
a harmadik elején mutatják felvillanó képekben. vhogy felkerült a hajóra egy tojás, amiből egy királynő embriót hordozó arctámadó kelt ki, ami feltörve a hibernálókapszulát -ekkor megsérült és a savas vére okozta a tűzet, ami miatt ki kellett üríteni a hajót- ''megfertőzte'' Ripleyt.
114:
nem a méhébe került, hanem a szokásos helyre a mellkasába. -
mzprox
aktív tag
válasz -boyscout- #122 üzenetére
Nekem valahogy úgy rémlik, hogy a méhébe kerül. Lehet, hogy könyvben olvastam így. Esetleg meg tud valaki erősíteni
-
-boyscout-
tag
Esetleg meg tud valaki erősíteni
én jó leszek?
nem rémlik rosszul. a könyvben valóban van olyan részlet ami arra utal, viszont az ellenkezőjére is.
Ripley: - Ha dolgozó lenne, akkor már kijöt volna a szegycsont környékén keresztül. A méhüregben is kifejlődhet a mellkas helyett. Mivel egy királynő sokkal bonyolultabb szervezet, nyilvánvalóan több helyet és időt igényel a kifejlődéshez. Máskülönben már halott lennék. ... Amíg mélyálomban voltam. Ezek szerint az a szörnyű álom, amit láttam nem volt teljesen álom. Megerőszakoltak, bár ez nem a legmegfelelőbb szó. A nemi erőszak célja maga az erőszak, ez viszont megtermékenyítés volt, ha nem is saját jószántamból. Mi nemi erőszaknak mondjuk de kétlem, hogy a lény is annak tartja. Neki ez a fogalom valószínüleg...nos idegen lenne.
míg a végén:
Ripley megingott. Mindkét kezével a melléhez kapott.
lehet a filmbe nem merték beletenni. nomeg mikor az elején a szkenner mutatja a koponyán levő arctámadó röntgenképét mindenki egyből tudta már mi történik. sajnos a nemtudok most képet lopni (vmiért nem fényképez a lejátszó, nem értem miért ), de ott egyértelműen a ''szokásos'' módon történik az embrióbeültetés -szájon át a mellkasába. a végén is onnan jön ki és a negyedikben is onnan szedik ki. -
TrollBalint
addikt
válasz -boyscout- #124 üzenetére
Hogy ti mikre nem emlékeztek... Pedig nemláttam olyan régen a filmeket, de annyi baj legyen, legalább izgalmasabb lesz, amikor megnézem újra
Viszont könyvbe még nem olvastam, de lehet már nem is fogom, mert úgy lett volna az igazi, hogy előbb olvasom, és utánna látom csak...https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
kgyPetya
csendes tag
válasz Dilikutya #29 üzenetére
Na csá!
Az első Alien filmben, a ''pilótafülkében'' fekvő valami közel sem hasonlít egy predatorra, már eleve ha megnézed a búráját: orrmánya van és pl. nincs olyan rasztás hajszerkezete, mint egy jamaicai drogdílernek.
Nem tudom valaki hallott-e már Hans Rudi Gigerről. Ő találta ki az Alien figuráját, pontosabban ő képzelte el először, hogyan nézzen ki. Ha valaki látta már a filmhez készített festményeit, talán emlékezhet a pilótáról készült alkotására is (bármelyik giger-hez kapcsolódó linkken meg tudjátok nézni), jól látszik, hogy nagyjából hogyan nézhetett ki élő korában. Amikor ezek a képek készültek, még szó sem volt predatorokról, a két karaktert szerintem egy hirtelen ötlettől vezérelve eresztette össze egy dús fantáziájú író. Igaza volt, nem? Ugorjon egymásnak a két ''elpusztíthatatlan'' és lássuk mi sül ki belőle! Egyébként létezik olyan képregény is, amelyben már bele van keverve a terminator is a dologba, de vannak egyéb variációk is. A vége az lesz a dolognak, hogy Freddy Kruger szabdalja majd az Alieneket, miközben Penge lekaszabolja az összes predatort és rájön, hogy a zöld vér sokkal finomabb a pirosnál!!!!!***Homo homini lupus est*** -Ember embernek farkasa!
-
Integra
titán
haliho
iszonyat várom már a filmet és ha annyira fog ütni a film mint a szlogen, akkor rossz biztos nem lesz
nekem az alien 2 volt a legjobb toronymagasan, remélem lesznek hasonló kaszálós káosz lövöldözős jelenetek...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ernokecske
csendes tag
Soká lesz még az a film!
-
Biaggio
őstag
válasz ernokecske #128 üzenetére
Aug. 13-án jön ki. Európába csak későn, október környékén ér el. De majd veszek repülőjegyet
Reményeim szerint nem a 4.rész horror jellegű undormánya, a 3. rész sivársága fog ötvöződni a marketingszagú akcióval A 2.rész tényleg a legjobb -
_cirmos_
őstag
én hülye heteket vártam amíg visszakaptam az avp2 cd-met, erre kiderül hogy a primal hunt fut külön is. ggrrrrrrrr.....
-
Christoph
aktív tag
Ha valakit érdekel a Bővebben: link címen található egy link, ahol megnézhető egy full jelenet, elég hosszú, ahol egy predator egy aliennel csatázik, nagyon cool.
''...mert minden hazugság az igazsághoz vezet!'' by Dana Scully
-
kgyPetya
csendes tag
Hali!
Egy mozis újságban azt olvastam, hogy az Alien 3. filmben, a vége előtt megjelenő Bishop is egy android volt, de akkor miért úgy mutatták be, mint egy embert, miért mondta azt Ripley-nek, hogy ő Bishop tervezője? A filmből nem derült ki szerintem, hogy ő android lenne, de a stáblistán állítólag úgy szerepel: Bishop II. Viszont ha android volt, miért vérzett a feje, és hogyan érzett fájdalmat. Erre most belerakták a mostani AvsP.-be is, mint Bishop eredeti tervezőjét, vagy mint a VU. cég vezérét, ráadásul az AvsP. nagyjából napjainkban játszódik. Tehát akkor hogy is van ez? Tudom, hogy az Alien filmekben sok a logikai csavar, pont amiatt hogy a történet szálait tudják folytatni, de most speciel ezt a Bishopos dolgot nem értem.***Homo homini lupus est*** -Ember embernek farkasa!
-
kgyPetya
csendes tag
Na akkor mostmár végképp nem értem!
Hogy szerepel akkor a mostani AvsP filmben is a csávó (ami állítólag megközelítőleg napjainkban játszódik), meg az Alien3-ban is (ami viszont az ük-ük-ük-ükunokám korában játszódik)????
A Fangória c. újságban olvastam erről, és rögtön nem stimmelt a dologgal valami. Vagy a cikk ír ''hülyeséget'', vagy a forgatókönyv-írók bakiztak egyet.***Homo homini lupus est*** -Ember embernek farkasa!
-
_cirmos_
őstag
válasz kgyPetya #132 üzenetére
Tisztelt kgyPetya!
Cégünk vezetőségének tagjai nem kedvelik a nyilvánosságot, személyük és létformájuk szigotúan bizalmas. Kérem hogy zavaró kérdéseit tartsa meg magának, ne terjesszen pletykákat tisztelt igazgatónkról, Mr. Bishop-ról! Ezen levél utolsó figyelmeztetésnek tekintendő, minden további atrocitás maga után vonja a legmegfelelőbbnek ítélt jogi és xenomorf következményeket!
Üdvözlettel:
Weyland & Yutani Corporation
p.s. jó szándékunk jeléül kérjük fogadja el a képen látható rendkívűl divatos, exkluzív ruházati kiegészítőt, melyet átvehet a vállalat LV-1201 jelzésű telepén. a helyszínen ingyenes és alapos orvosi vizsgálatot biztosítunk! -
kgyPetya
csendes tag
válasz _cirmos_ #136 üzenetére
T. Weyland n' Yutani Corp.
Ezúton mellékelem önéletrajzomat, tekintettel arra hogy kíváncsiságom kielégíthetetlen az Önök tevékenységére vonatkozóan. Szeretném szolgálataimat felajánlani az Önök cége számára. Amennyiben a mellékelt blabla-blabla..., blablabla bla, blabla.., blablababla lababla..., blabla elnyeri tetszésüket, kérem jelezzék, hogy mely időpont felelne meg az Önök számára egy személyes elbeszélgetéshez!
Köszönettel: kgyPetya
szagértő
...''Mr. Bishop? Hogy kerül Ön ide??? .....AAAARRrrrrgggghhhh...hhh! Böff!;)***Homo homini lupus est*** -Ember embernek farkasa!
-
kgyPetya
csendes tag
Ok! De akkor ki volt Bishop II. az Alien3-ban. Az odáig stimm, hogy megtéveszti Ripley-t, vagyis elnyeri a bizalmát, de akkor a vér is, meg a fájdalomérzet is csak álca lett volna. Ez miért nem derül ki a filmből, minden a kisujjunkból kell kiszopni?
***Homo homini lupus est*** -Ember embernek farkasa!
-
_cirmos_
őstag
válasz kgyPetya #139 üzenetére
T. kgyPetya!
jelentkezését örömmel fogadtuk! folyó hó 20-ig jelentkezzen a Weyland Yutani Corp. (továbbiakban ''WYC'') Coriolis csillagrendszer K6 osztályú naprendszerének 4. gázóriásának 11. holdján lévő vállalati humánerőforrás-menedzsment központjában. bővebb információk a helyszínen.
''WYC - egy szebb jövőt építünk!'' -
Christoph
aktív tag
A korábbi linkről már tényleg eltünt, elavult, de itt egy új: Bővebben: link
-
Christoph
aktív tag
Az Alien3-ról folyatott vitához/találgatáshoz hozzátenném, hogy egyértelmüen kiderül hogy Bishop ott android volt, hiszen mikor kap 1-t a fémrúddal, utána lóg a füle félig leszakadva, viszont egy csep vér sem látszik sehol....
Azért mondta hogy ember, hogy Ripley jobban bízzon benne...''...mert minden hazugság az igazsághoz vezet!'' by Dana Scully
-
-
Biaggio
őstag
A besorolása gondolom horrorfilm, de én sosem csak emiatt szerettem. Nem az a lényeg, hogy hány liter savas vér mar szét hány arcot, vagy hogy hány négyzetcentiméteren szóródnak szét a húscafatok.
Az igazi varázsa a filmnek a sci-fi, akció, thriller és horror műfajok zseniális ötvözése. Szerintem emiatt volt pont a második rész ilyen sikeres, mert sikerült eltalálni a megfelelő arányt. A negyedik rész alaptörténete sikeres lett volna, de a horror kissé előtérbe tört (Alien-ember keresztezések, a mutáns szörny és Ripley ''szerelmi'' jelenete). -
Christoph
aktív tag
A fenti FIGHT klippen kivül a következő oldalon található egy újabb. Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest