Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Colonial Marines milyen volt? Azzal nem is nyomtam csak pár percet talán, nem tűnt nagy számnak.
-
PainKiller13
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én már a pisztollyal is rambóztam
Kimászott a tetőből az alien bele a fejébe egy tárral, gyors elbújtam, reload aztán mégegy tár, na mondom itt vmi nem stimmel ezt még a predator se élné túl
Aztán megnéztem a végigjátszást és rájöttem hogy nem lehet őket megölni 
-
PainKiller13
őstag
Én elég sokat játszottam vele, de már le is töröltem, sztem az AvP2 hangulatát nem adja vissza, maga a horrorisztikusság megvan benne, de néhány esetleges Alien írtás elfért volna még benne.
Az hogy nem lehet megölni az alieneket, max elijeszteni, az elfogadhatatlan. Nem véletlen First Person Stealth Game, lehetett volna kicsit First Person Shooteresebb

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Sweet.tv - internetes TV
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen házat vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Router gondok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kimászott a tetőből az alien bele a fejébe egy tárral, gyors elbújtam, reload aztán mégegy tár, na mondom itt vmi nem stimmel ezt még a predator se élné túl
Aztán megnéztem a végigjátszást és rájöttem hogy nem lehet őket megölni