Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na, ezt jó tudni.

Következőnek szerintem már annak vágok neki.
-
aleana
csendes tag
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Egyébként furcsa, de most, hogy harmadjára megyek még egyszer se szedett ki szekrényből.

-
aleana
csendes tag
Még mindig haláli, ahogy a droidok kérdezgetik a dögöt, hogy "Mi vagy te?".

-
aleana
csendes tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Dehogy is.
Azért lepődtem meg.
Meg mert első két alkalommal tényleg nem volt ilyen.
Patch? Ezeket magától tölti, vagy kell valamit csinálni hozzá? Mert nem rémlik, hogy bármit is csinált volna a steam a játékkal, mióta feltettem.
Warezossal hogy gyűjtögethetném a steames teljesítményeket?
-
aleana
csendes tag
Már nem lehet szerkeszteni.
Hű... olyan bugok vannak itt. o.o Előző két alkalommal nem találkoztam velük, de most konkrétan a padlóban mászkál az alien. (Nem baj, addig legalább nyugodtan machinálgattam amit kellett.) Meg leugrott úgy előttem, hogy se fent, se lent nem volt semmi átjáró és eltűnt. o.o -
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Végül meglett. Szegény csávó kilőtt a droidra egy egész tárat, de csak agyon lett csapva.

Én meg azóta már a dögöt próbálom csapdába ejteni. Kedves, jó marshall nemsokára küld el vele kirándulni.
Azért jó, hogy őt mindig lehet csalogatni tömegoszlatásra, ha már épp nem ölünk embert üzemmódban vagyok.
Most így harmadjára már a kórházas rész is ment jó könnyen.
Rutinból.
Ennek azért tudok örülni.
Most is megfogadtam, hogy nem lángszórózok össze vissza, erre épp hogy elkezdem baszkurálni a gépet a lezárásnál, hát nem besétál az ajtón?
Pedig előtte direkt csekkoltam is a mozgásdetektort.
Ennyit a spórolásról.
Orlin: Ha jól emlékszem, játékbeállításoknál a legalsó opció.
Mondjuk szerintem nem éri meg. A dög viselkedésében nincs nagy különbség. -
aleana
csendes tag
Na én közben befejeztem és azóta már harmadjára is visszanéztem a Sevastopolra.
Ugyanúgy hardon, mint előző alkalommal. A térkép hiányozni fog nekem nightmare-en, szóval még nézegetem előtte egy kicsit.Arra jöttem rá, hogy már másodjára se voltam olyan óvatos, mint elsőre és ezért fordul elő, hogy már korábban is macerál a dög. Hiányzik az első végigjátszás nyugalma, de már egyszerűen nincs hozzá türelmem.

Most így harmadjára el is jutottam odáig, hogy olvasgatok gyakrabban.
A 100 ID szerintem mondjuk az életben nem lesz meg nekem.
Egyébként most vagyok ott, hogy visszaértem Taylorhoz és Samuelshez a gyógyszerrel és el kellett menni valamit machinálni. Itt ahogy piszkálom a gépeket először egy ember, aztán egy droid jön be. Na most... valami tipp, hogy mit csináljak a fegyveres emberkével? Mert kinyírni nem akarom.
Kéne már az a ne ölj meg senkit eredmény.
Arra gondoltam, hogy mindent gyorsan elintézek amit kell és a megjelenő working joe majd kinyírja az emberkét, de az a szemét mindkét alkalommal lelőtt, mikor próbálkoztam. -
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Igen, pont ezért szoktam csak aprókat odapillantani rá. És emiatt akár még kínos is lehet a hiánya, de összességében azt hiszem, nehezebben fogom viselni a cuccok hiányát.

Mondjuk már mediumon se volt mindig pontos. Legalábbis rémlik pár fura eset. xDSzerk: Én ebben a játékban futni még nem mertem. xD Csak a legvégén, amikor a légzsiliphez kell visszaszambázni.
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ó, köszi.
Akkor hasonlóan ragaszkodó a kis kedves dög minden szinten. Ezt jó tudni.
Mondjuk elég kemény lehet úgy, ha alig van cucc.
Érdekes lesz, amikor odáig jutok. 
Viszont lehet, hogy akkor a nightmare elé beiktatok még valami könnyebbet, hogy legyen idő memorizálni a térképet. XDSzerk: Mondjuk a mozgásdetektor hiánya nem hiszem, hogy földhöz fog vágni. Ha kell, anélkül most is elég jól boldogulok. Valahogy nincs kedvem pittyegtetni, amikor fölöttem mászkál, azt meg úgyis hallom, mikor lejön.

-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na akkor ezt tényleg megnézem majd magamnak.

Köszi
Egyébként a szintkülönbségek mennyire befolyásolják a dögöt? Próbáltam eddig is megállapítani, de úgy, hogy ez még csak a második menetem inkább nem vonok le végleges következtetéseket.
Mármint gyakrabban/ritkábban mászik elő, vagy csak gyakrabban/ritkábban szed elő az ágy alól/szekrényből/asztal alól? -
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Erősen érzem, hogy akkor ezek szerint valamit nem vettem észre.

Na majd most jobban figyelek.
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ó, akkor rosszul emlékeztem

Köszi.
Megyek is és beszerzem a zajkeltőt.
Oda se neki, hogy nagy kitérő. 
És igen, már a csapdába ejtős rész jön.
És nagyon nem várom Waits meglepetését. Ott is kellett futnom pár kört, mire be tudtam mászni a légzsilipbe. A végén egyszerűen lemásztam a szellőzőbe/szervízaknába/vagy mi a csuda az, miután megnyomtam a gombot és ott vártam meg, hogy kinyírjon, mert egyszerűen nem hagyott békén a dög. -
aleana
csendes tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Igen. Ez rohadtul bosszantó. Úgy ránk van tapadva, mintha más nem is létezne, pedig a többiek még arra se jöttek rá, hogy nem kéne ám össze vissza lövöldözni. Nem hogy egyszer elmenne máshová körülnézni, folyton ott császkál, ahol mi. Hát az ilyen jellegű kitüntető figyelemnek nem lehet örülni.
-
aleana
csendes tag
-
aleana
csendes tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Igen, visszamegyek majd érte.
(Jól elszórakoztam azzal előzőleg, hogy bedobáltam a fegyveres emberkék közé, aztán hallgattam, ahogy rendet vág köztük a dög. xDD)
És igen, elég nehéz hardon. Előre félek tőle én is, mi lesz, amikor nekiesek majd nightmare-on. Márpedig az mindenképpen kell és kész.
Egyébként nem tudom miért, de sokkal idegesebb leszek, mikor megkapom a lángszórót, mint korábban. Ezt már előző alkalommal is megfigyeltem, most meg inkább nem is mentem onnan tovább egyelőre. -
-
aleana
csendes tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Kellemes meglepetés volt : DD Legalább ezért nem kellett a fejem a falba verni.
Egyébként jól emlékszem, hogy a noise maker tervei is az orvosi részlegen voltak valahol? Mert ha igen, most ügyesen elfelejtettem felvenni, de mire feltűnt a dolog, már nagyon odébb jártam.
Gondolom a kettes szintű változatot nem lehet majd enélkül megtalálni. -
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Túlságosan elkényelmesedtem első alkalommal.

Egyik ismerősöm mesélte, hogy őt meg a lift hekkelgetése közben kapta el. Na én még ott nem találkoztam vele se először se másodjára. Mármint láttam, hogy kinyírta szépen azokat a fegyveres néniket-bácsikat, akik nem sokkal előtte még engem akartak kinyírni, de aztán el is ment és vége volt.
És gyönyörű, hogy az alien jelenlétét nem mentik a mentési pontok. Amikor először játszottam vele, már a vége felé volt egy olyan, hogy néztem szépen a mozgásdetektort, semmi jel, körülnéztem, semmi gyanús, hallgatóztam, csak a szokás. Mondom, oké, akkor mentsünk. A mentési pont se írta ki, hogy ellenség lenne a közelben, erre mire kettő pont kialudt a háromból hallom a sziszegést. xDD
Épphogy menteni tudtam, és már végem is volt. Visszatöltésnél meg a közelben se volt a dög. Ott nem kicsit könnyebbültem meg. xD -
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na, akkor legközelebb a táblát is kihagyom.

Én az előző alkalommal arra mentem és nem tűnt el utána a dög. xD Nagyon ragaszkodik hozzám a kis aranyos. Most is arra futottam neki. De aztán le is állítottam most kicsit.
Egyébként a nagy újrakezdés után majdnem eldobtam egyszer a notebookot. Axeltől épp érzékeny búcsút vettem, vártam a liftre, jött, beszálltam, és amikor megnyomtam, hogy induljon, pont akkor pottyant le a dög a szellőzőből, szóval még láttam is. (Előző alkalommal ez is kimaradt, de lehet, hogy csak azért, mert akkor pont befelé néztem, vagy valami.) xD Ez így kicsit megingatott, aztán az első halál még inkább. Az előző alkalommal olyan szép nyugtom volt tőle a kórházas fogócskáig. xD
Egyre inkább örülök, hogy nekivágtam megint.
Még így is lehet új dolgokat látni, meg frászt kapni. -
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem tudom, de meglepett, mert amikor az előző alkalommal arra jártam, nem várt rám ott szeretően.
Könnyítés? Hát én előzőleg egy útlevágást találtam, de az már a vége felé van, amikor eltűnni kéne erről a szintről.
Most vettem fel a csőbomba tervrajzát.
Szerk: Ki lehetett volna hagyni a táblanézegetést?
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Igen, most én megfogadtam, hogy a lehető legkevesebbet fogom használni. Remélhetőleg sikerülni is fog. Mert már előzőleg is éreztem, hogy jobb lenne, ha spórolnék vele, de volt pár helyzet, amikor nem egészen úgy sikerült elbújnom/kerülnöm, ahogy szerettem volna. xD
Egyszer éreztem, hogy nagyon kellett volna, de akkor meg pont nem volt.
Jellemző. 
Na közben lejutottam a kórházba.
Élből meg is haltam egyszer. Bepötyögtem az 1702-t, erre ott állt a túloldalon a dög. Kimentem, csináltam teát és mindjárt nekiugrom újra. xD
De még mindig nagyon tetszik, ahogy lemászik a szellőzőből, mikor ballagunk vissza kóddal a zsebünkben. Alapvetően nem az én műfajom az ilyen játék, de ez nagyon beszippantott. -
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én most épp a kommunikációs részlegről tartok kifelé. (Lehetőleg úgy, hogy ne támadjon be egy working joe se.) Viszont a ne halj meg egyszer se dolog már most ugrott. xDD Felkapott az egyik szellőzőbe a dög a nagy menekülés közben. Sebaj. XD Majd összejön legközelebb. xD
Előző végigjátszáson, mediumon először csak az orvosi részlegen kellett foglalkoznom vele. Nem tudom, hogy azért-e, mert ez is ilyen szint-különbség, vagy csak halkabb voltam akkor, mint most. De annyira meglepődtem ezen a támadáson, hogy elfelejtettem esc-et nyomni.
Egyébként én sokat szenvedtem az orvosi részleggel először. (Már tegnap nagyon örültem neki, hogy megint mehetek felfedezgetni.) Bár így sem akkor szívtam legjobban a fogam, hanem a vége felé, amikor ilyen alternatív útvonalat kellett keresgélni. Ott volt az a targonca, amivel dobozt kellett emelni, hogy mehessünk tovább. Na azon kínlódtam sokat. xD Lángszóró: üres, kifújt, kiürült. A dög meg folyton lent mászkált a folyosókon. Azt hittem, soha az életben nem sikerül végigcsinálnom.

Mondjuk lehet azért is kéne majd egy novice végigjátszás, hogy én is tudjak olvasgatni. Mert most nagyon sokszor passzolom a dolgot. A fenének sincs kedve gépekben turkálni, amikor ott neszez a dög a közelben. -
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Hang nélkül én sem tervezek játszani vele. Az valami hihetetlenül sokat levehet az élvezetből.

Először mediumon játszottam végig, ismeretlenül nem akartam rögtön valami nehezebben belevágni.
De most már hardon kezdtem és utána mehet majd akár a nightmare is.
De gondolkodom azon is, hogy később megnézem, milyen a legkönnyebben.Nemrég fejeztem be, és így nagyon nem érzem, hogy ráuntam volna.
Az idegeimnek mondjuk nem tesz jót, de akkor is. xD
Valami hihetetlenül jól el van találva.Éééés... mehetek megint a kórházi részlegre bújócskázni. xD
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ötödjére? Hű, ez nem semmi.

Én ma kezdtem újra, de még csak másodjára. xD De már most érzem, hogy nekem is bele fog férni még pár végigjátszás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Sweet.tv - internetes TV
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen házat vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Router gondok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest