Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na, akkor legközelebb a táblát is kihagyom.

Én az előző alkalommal arra mentem és nem tűnt el utána a dög. xD Nagyon ragaszkodik hozzám a kis aranyos. Most is arra futottam neki. De aztán le is állítottam most kicsit.
Egyébként a nagy újrakezdés után majdnem eldobtam egyszer a notebookot. Axeltől épp érzékeny búcsút vettem, vártam a liftre, jött, beszálltam, és amikor megnyomtam, hogy induljon, pont akkor pottyant le a dög a szellőzőből, szóval még láttam is. (Előző alkalommal ez is kimaradt, de lehet, hogy csak azért, mert akkor pont befelé néztem, vagy valami.) xD Ez így kicsit megingatott, aztán az első halál még inkább. Az előző alkalommal olyan szép nyugtom volt tőle a kórházas fogócskáig. xD
Egyre inkább örülök, hogy nekivágtam megint.
Még így is lehet új dolgokat látni, meg frászt kapni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest