Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
"biztosan meglehet oldani hogy ugyanúgy elé ülsz és játszol mint ha konzolod lenne."
Még szép, hogy meg lehet oldani! Én ugyanazon a TV-n játszom a PC játékokat is, mint a PS3 stuffokat, és ugyanazzal a kontrollerrel
A konzol azért kell, mert arra van (többek közt) ICO, Metal Gear Solid, Final Fantasy (na jó, 4 év alatt kihoztak egy PC portot a XIII-ból
), The last of us, Uncharted, Heavy Rain, Beyond two souls, Journey, stb. 
-
Memora
senior tag
A The evil within kevésbé optimalizált (a 2 patch ellenére), és vannak AA hiányosságai is, de ég és föld az Isolation-höz viszonyítva (az utóbbinál nem látom a grafikát a sok recétől). Nekem sajnos csak 21:9-ben fut normális FPS-t produkálva (max beállításokkal), de 3 éves VGA-m van, és csak 4GB ramom.
Az FFXIII-2 pedig szépen fut 1080p-ben, recéket gyakorlatilag nem látni benne. De én is hallottam rémhíreket ezzel kapcsolatban is...Lehet, hogy ez is konfigfüggő
-
Memora
senior tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Újabban az trendi, hogy lassan már a multiplatform címeknél is letiltják PC-n a magasabb beállításokat, hogy a konzolt jobb színben tüntessék fel (legalább is ezt lehet olvasni sok helyen, nem saját tapasztalat).
A félreértések elkerülése végett: én elsősorban konzolosnak tartom magam, csak az után vagyok PC-s. Viszont fanboy egyáltalán nem vagyok
Amit eddig olvastam/láttam a PS4-el kapcsolatban, nekem inkább tűnik PS3.5-nek...
(gondolom XBOXONE dettó ugyanez) -
Memora
senior tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Kipróbáltam SweetFX programmal (Van még valami Radeon pro driver is, az még kimaradt), de első próbálkozásra semmi változást nem hozott, másodszorra meg el se indult, aztán meg a program eltakarítása után sem, úgyhogy egyenlőre töröltem az SSD-ről az egészet...
Most kipróbáltam a The evil within-t és a Final Fantasy XIII-2-t, mindkettő tisztességes port, úgy tűnik csak az Isolation-t rontották el
-
Memora
senior tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ha nálad működik az AA, akkor az valamilyen szerencsés hardver-együttállás miatt lehet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pl: nekem is 2GB-os a VGA-m (de régebbi, gyengébb), és 4 magos Intel CPU-m van. Ram csak 4GB (most terveztem bővítést, de a bődületesen magas árak miatt inkább elhalasztottam).
Egyébként milyen felbontáson játszol? Mert állítólag 1080p felett jobb valamivel a helyzet...
Én mindenesetre egyenlőre pihenőpályára tettem a játékot, várok 1-2 hónapot, ha az idő alatt nem javul a helyzet (patch vagy VGA driver formájában), akkor megpróbálom a downsampling-et, attól elvileg tényleg jobb lesz (csak bonyolult megcsinálni)... -
Memora
senior tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
"kijön a javítás, 1hibát befoltoz, de generál 3másikat"
A PS4-verziónál pont ez a helyzet...
-
Memora
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én is ettől félek, ill. ezt olvastam. Most visszanézve a megjelenés előtti promó videókat, már azokon is látszik...
-
Memora
senior tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem hiszem hogy olyan jó ötlet egy hibás játéknál a "vegyél eredetit" szöveget hangoztatni...

Egyébként én is játszok most is AA nélkül is játékokkal...csakhogy PS3-on (ez még ott is vacaknak számítana). PC-re viszont pont azért vesz játékot az ember, hogy jobb minőségben tudja a multiplatform címeket élvezni. De ha a fejlesztők ezt le....ják, akkor ne csodálkozzanak rajta, ha egyre kevesebben hajlandóak pénzt adni a produktumaikért...
Az utolsó bejegyzés remélem csak vicc akart lenni. Külföldi fórumok, youtube, stb tele van a témával

-
Memora
senior tag
Esetleg erre az ocsmányságra nem sikerült azóta véletlenül megoldást találni valakinek? PC-n semmi hír egy esetleges patch-ről. Én is kb: addig bírtam játszani vele, amit a linkelt video mutat...
-
Memora
senior tag
Az lehet, hogy egyeseknek ez "műhiszti" (másoknak meg nem...), de az viszont tény, hogy a játékban nem működik egy olyan grafikai funkció, ami nem hogy 2014-ben, de már több évvel ezelőtt is a minimális elvárások közé tartozott...

Engem az érdekel, hogy sikerült e valakinek megoldani ezt a problémát? Mert hogy egyaránt érint nVIDIA-sokat és AMD-seket is (legyen az régi vagy új VGA, SLI, Crossfire, stb), az biztos... -
Memora
senior tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
A fórum tanulsága szerint egy csomóan épp vissza akarják kérni a játék árát, ill. áttérni a warez-ra, éppen az ilyen esetek miatt

-
Memora
senior tag
Amúgy az nVIDIA-soknak sem működik az élsimítás, azt írják itt a fórumban: http://forums.alienisolation.com/forum/support/pc-only-issues/graphical-issues/19585-no-anti-aliasing/page6
-
Memora
senior tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Köszi a tippet, sajnos az "SMAA T2x" eleve csak moddolt config file-al hozható elő, de egyébként már kipróbáltam azt is, az összeset, de mindegyiknél ugyanaz az állapot, mintha "off"-ra tenném...

Amúgy a Radeon kártyám (HD6950 2GB) eddig kisimította az éleket minden játékban, csak az Isolationnnal van gond
A legutolsó tanácsodat egy kicsit macerás volna véghezvinni, ezért azt inkább figyelmen kívül hagyom
-
Memora
senior tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nekem is be van kapcsolva, de a játékot ez nem igazán zavarja...
Se az, ha a Catalyst-ben erőltetem az AA-t, felülbírálva a játék beállításait...
A jelenlegi "ultra" beállítások legfeljebb csak medium-nak felelnek meg.
Nézz szét külföldi netes fórumokban, hogy mennyien ócsárolják a kiadót amiért letiltotta a PC port magasabb beállításait, hogy (kis túlzással) PS3/XBOX360 szinten tartsa a játék külcsínjét.
Ha meg nálad tényleg nincsenek recés élek a játékban, akkor légyszi küld már át nekem a config file-od, mert én már kb: a 3-ik moddoltat töltöm le, de semmi változás
Az árnyékokon és a tükröződéseken javít, de AA így sincs...Ezzel az erővel játszhatnám a PS3-on is
-
Memora
senior tag
Az élsimítás teljes hiánya senkit sem zavar? Már kb: a harmadik topic keresőbe írom be hogy: élsimítás, aliasing, stb, és egy db hozzászólást sem dob ki

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Se az, ha a Catalyst-ben erőltetem az AA-t, felülbírálva a játék beállításait...