Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Az is lehet, de nem tudom hogy függ össze a hardver az AA-val.
Sztem ha visszaraknám a GTX570-et az is simítaná, mert driver kérdése az egész sztem... 1920×1200-ba nyomom, a napokban egy kollega miatt kapcsolgattam a felbontást oda-vissza, 1080sornál is működött az AA.De addig megy majd ez a mizéria míg egy unalmasabb délután ami sose lesz, működésbe hozom az előzőgenerációs PC-t ami most a tartalékrendszer, és megnézem hogy ott simulnak e a dolgok

Ha van utility feltétlen ki kell próbálni, a Colonial Marines-hez is volt, asszem eleve úgy kezdtem neki hogy aktiváltam. Meg nem kell temetni a javítást, mert ha ahhoz a kókány munkához kitoltak egy DVD-t akkor ehhez is fognak, én abban bízom hogy most az adat/problémagyűjtés megy ezerrel. Steamen ez könnyedén mehet, utána lehet majd javítgatni, bízzunk benne hogy sikerrel mert ettől függhet a folytatás. Véleményem szerint Isolation megoldással még 2 rész simán jöhetne, aztán a Colonialt is lehetne folytatni, mert az is csak úgy maradt

Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Fogyjunk le!
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Amerika kész lemondani a kormányról
- Mesterséges intelligencia topik
- Diabetes - Cukorbetegség
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- Sapphire RX 580 8GB Nitro+ videókártya - tesztelt
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- AOC 24G2ZE FHD/IPS/240hz (085)
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest