- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
ATI-nál előfordulhat néha hogy nem reagál bizonyos dolgokra, többek között az élsimításra. Vagy 6éve nem tudtam elsimítani az UT2004-ben, ott ha jól emlékszek alapból nincs AA. A Catalyst driver felől meg reménytelen volt és a vicc az egészben hogy előtte az ATI9800Pro az Omega driverrel szépen kisimított mindent... X800XL-en meg néztem a szép recés éleket

Nem hittem volna hogy a helyzet azóta se változott meg, főleg hogy az Isolationban van 2féle simítási mód is. Sztem váltogasd, mert az FXAA gyors de adott esetben recés, van még SMAA T2x és SMAA T1x, a T2x ki kell hogy simítson mindent, ha úgy se jó akkor vegyél nVIDIA-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Villanyszerelés
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)