Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Ha tudom hogy van dög akkor persze hogy nem lövök, de ha nincs akkor miért ne?
Nekem a doridok eddig egységesen 4hecsátot kérnek, de a sotya az más, abból egy lövés is elég
Persze a dögöt akkor se lehet kinyírni semmivel de mégis másabban lohol az ember ha ott a lángszóró, molotovval csak nehezebb eltéríteni. Szerencse a szerencsétlenségben hogy mikor jött az elkobzósdi, minden eldobható cuccom maxon volt, bele volt rakva a következőbe is minden item csak nem lehetett már kikraftolni, maga a tatyó is fullon volt, így effektív mindenből van még plusz 1-2db
A villanógránátnak és füstnek, bombáknak, sőt még a zenélőnek se sok értelmét látom, ismerve a dög képességeit... egyedül a láng hatásos szvsz, a többi pazarlás, inkább droidra való 
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem a doridok eddig egységesen 4hecsátot kérnek, de a sotya az más, abból egy lövés is elég
Persze a dögöt akkor se lehet kinyírni semmivel de mégis másabban lohol az ember ha ott a lángszóró, molotovval csak nehezebb eltéríteni. Szerencse a szerencsétlenségben hogy mikor jött az elkobzósdi, minden eldobható cuccom maxon volt, bele volt rakva a következőbe is minden item csak nem lehetett már kikraftolni, maga a tatyó is fullon volt, így effektív mindenből van még plusz 1-2db
A villanógránátnak és füstnek, bombáknak, sőt még a zenélőnek se sok értelmét látom, ismerve a dög képességeit... egyedül a láng hatásos szvsz, a többi pazarlás, inkább droidra való