- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
shit...az évben most írok először ide, nincs semmire se időm, annyi minden történik körülöttem.....folyton xar a gépem, ez az egyik legroszabb, főleg ha az ember Infós egyetemen...suks, most jutott eszembe, hogy a bnőmmel tegnap voltunk 1 hónaposak és jól elfelejtettem
itt van az albiban a másik szobában, de szvsz ő is elfelejtette, volt elég dolgunk a hétvégén eddig. Ő most is tanul, nekem meg időm sem volt tanulni, mert a gépem sehogy sem akart elindulni. Ha elindult akkor is csak pár percet, max 1 órát ment. Jah tegnap előtt azt is észrevettem, hogy nemmegy a proc ventim
és így ment 2 napig fagyás nélkül, aztán végleg kampó, valszeg a VGA-m is elszállt, hogy mitől azt nem tom, most Viktor (albitársam) vidkarija van bent amíg nem jön. TNT2 keményen.
most enyni
nemtom mikor lesz időm megint írni, igazság szerint most sem lenne időm, csak nemtudok tanulni, pedig a hétvégén nem volt rá időm, se gépem amin tanuljak. na csa'
és keep it real!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Netflix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Keresünk dokkolókat
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest