- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
counterbill
senior tag
válasz
Milestone2 #25326 üzenetére
Köszi. Nézelődök még neten. Pár leírást találtam ,hogy mire mit csinál a telefon de kezdek arra gyanakodni ,hogy ez totál megdöglött. Nem rezzen ,nem világit ha töltőre dugom semmi.
-
counterbill
senior tag
válasz
Milestone2 #25320 üzenetére
Az alcatel oldaláról raktam fel az adb drivert meg két programot is ami az első hszben be volt linkelve.
Megpróbáltam az ONE TOUCH Upgrade-et lefuttatni de annyit ír ,hogy nézzem meg ,hogy csatlakozik e a telefon. De a gép gyönyörűen felismeri azért nem értem. Plusz ,hogy hard reset kombinációra nem is reagál.
(#25321) lacc65 : Na ez a baj ,hogy nem reagál arra sem.
-
counterbill
senior tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam cimborámtól egy ot-995öt mondván a barátnője csinált vele valamit és nem akar működni. Bekapcsoltam és megakadt boot közben az alcatel feliratnál. Ott helyben megpróbáltam csinálni egy hard resetet (bekapcs hangerő fel). Örültem is mert bejött egyből a kis nyitott hasú droid dolgozott majd kikapcsolt. Ezt párszor eljátszotta és azóta már bekapcsolni se tudom és a hard resetre se reagál. Töltőn volt végig és feltöltve hozták át a telefont. Most ha rádugom a gépre akkor a gép felismeri mint eszközt de ugyan úgy nem reagál semmire. Kérdésem az lenne ,hogy mit lehetne vele csinálni? Nem vagyok jártas alcatelben. Esetleg nincs valami program mint sonynál a flashtool vagy samsungnál az odin?
Letöltöttem innen egy recovery csomagot hátha rátudom rakni legalább a cmw-t de a program nem látja a telefont. Driverek fent vannak a többi androidos eszközöm miatt.Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Apple MacBook
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 3D nyomtatás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- További aktív témák...
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest