Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregman
tag
Hali!
Sürgős segítségre lenne szükségem.
A telefon sd kártyájára felttetem az ICS_H1N1v5.3_FINAL.zip file-t.
A pc-re telepítettem Flashtool_driver_exe-t.
A pc-n létrehoztam egy c:\fastboot mappát (abban: recovery.bat, recovery.img, fastboot.exe stb.)Telefon kikapcsolva.
Lenyomom a hang-le + bekapcs gombokat.
Rezzen egyet és bejön az "ALCATELone......" képernyő.
A bekapcs gombot elengedem, USB kábelt rádugom a telefonra (PC-ben már bennt van), hang-le gombot nyomom folyamatosan.
A pc-n elindítom a fastboot load.bat-ot.
Várok.........
Semmi.
A pc-n: <waiting for device>
A telefonon az "ALCATELone......" képernyő, hang-le gomb nyomva és nem lép be a recovery-be.Mit csinálok rosszul?
A telefon megakad ennél az állapotnál. -
Gregman
tag
válasz Gregman #7018 üzenetére
Szisztok!
Két napja megy H1N1-el.
Nagyon tetszik, de van valami gondom vele.
Első nap egyszer azon katam, hogy kikapcsolt.
Ma már háromszor vettem elő úgy, hogy tudtom nélkül kikapcsolt.
Így azért nem kerek.
Ez van rajta:
- 3.0.8-perf
- bagyusz@H1N1_TEAM #6 (ha jól tudom ez nem az 5.4 hanem az 5.3)Tapasztalt valaki hasonlót?
-
Gregman
tag
válasz Gregman #7272 üzenetére
Nagy a gáz!
Kb. 2 napig gond nélkül ment, de ma 2x is kikapcsolt.
Ami ennél is rosszabb, hogy nincs szolgáltató!
Hiába bootolom újra, nem segít.Valami nálam nem kerek, mert az 5.3-rá nem olvastam panaszt.
Elfeledkeztem a fw csere előtt a GB-t frissíteni, pedig akartam (hetekig ajánlgatta a telefon de mindig halasztottam).
Lehet, hogy egy abban lévő frissítés hiányzik most neki?Mit csináljak?
Állják vissza GB-re és kezdjem elölről?
Melyik ROM-t ajánljátok?
Stabil, megbízható kellene. -
Gregman
tag
válasz Gregman #7635 üzenetére
Kérem adjon tanácsot valaki.
Tavaly június óta használtam a telót 2.3-al (T-Mob-os), nem volt vele igazán semmi gond.
Hivatalos ICS-t nem tettem fel soha.
Most február 7-8 körül feltettem Bagyusz féle 5.3-at.
"Nagy a gáz!
Kb. 2 napig gond nélkül ment, de ma 2x is kikapcsolt.
Ami ennél is rosszabb, hogy nincs szolgáltató!
Hiába bootolom újra, nem segít."Február 11-én újra felraktam az 5.3-at, másnap egyszer kikapcsolt a zsebemben.
Utána viszont gond nélkül ment kb. egy hétig.
Tegnap este azonban újra előjött a "szolgáltatás nem elérhető".
Ki/be kapcsolás, akku ki/be, repülős üzemmód be/ki, semmi nem segít.Volt már valakinek hasonló gondja?
Mivel próbálkozzak?
Bagyusz 5.4?
Bagyusz CM10?
Más ROM?[ Szerkesztve ]
-
Gregman
tag
Sziasztok!
Most telepítettem a H1N1 5.5-öt.
Közvetlenül utána ment a "SDCARD MOUNT FIX GB_BL".
Majd ezt követte a H1N15.8a (245MHz default) kernel.
Wip cache, Wipe Dalik cache meg volt.Gyárilag 2.3 volt rajta és "hivatalosan" nem tettem rá ICS-t.
Bagyusz féle H1N1 5.3 volt egy ideig.
1 hét - 10 napon belül elvesztette a mobil hálózatot és csak újrahúzás segített.
Ezt még egyszer "eljátszottuk" és ekkor feltettem a CM10-et.
Az szuper, de sokszor nem bírta egy napig töltés nélkül így most próbálkoznék az itt nagyon dicsért 5.5-el.Az a gond, hogy ha rádugom a PC-re nagyon nehezen csatlakozik fel az sd-card.
Kb. 10 másodpercenként "jelez", hogy USB csatlakoztatva (közben kicsit pittyeg) de a PC nem látja.
Mivel utolsónak az 5.8a kernelt tettem fel ezért a még egyszer feltettem az "SDCARD MOUNT FIX GB_BL"-t.
Nem igazán vátozott a helyzet.Kb. 20 próbálkozásból kétszer felcsatlakozott, mondjuk akkor legalább stabil, nem szakad le (most éppen másolom vissza a backupolt dolgokat).
Van valakinek ötlete, mit rontottam el?
-
Gregman
tag
Eléggé le vagyok lombozva.
Egy-két hónapja próbáltam a a Bagyusz féle H1N1 5.3 ROM-ot.
Néhány napos használat után egyszer csak közölte, hogy "Nem áll rendelkezésre szolgáltatás", azaz nem látja a mobil hálózatot.
Semmi sem segített csak az újrahúzás.
Ezután kb. egy hétig bírta (ugyanaz az 5.3) és megismétlődött az előző.Ekkor a CM10-el próbálkoztam.
Ez jó volt, szép volt, mindennel meg voltam elégedve (az 5.3 is tetszett), csak az akku fogyott jobban alatta.
Főleg az akku miatt, és mert sok jót olvastam itt az 5.5-ről és 5.8a-ról, visszatértem az ICS-re az 5.8a-al.Most jött a hideg zuhany, mert ez csak 1 napot bírt ki és jött a "Nem áll rendelkezésre .....
Van valakinek ötlete, hogy miért nem bírja a telfonom az ICS-t és miért ment jól CM10-el hetekig?
[ Szerkesztve ]
-
Gregman
tag
Szia!
Én használtam vagy 2 hónapig a CM10-et.
Semmi gond vele, szép és jó, de egyre jobban zavart, hogy többször is kellett töltenem napközben mert nem bírta volna ki estigVagy 2 hete áttértem az 5.8-ra, vagy 1 hétig szívattam magam mert csomagváltás miatt nem volt mobilnetem (az én hülyeségem). Kb. 1 hete megy rendesen az 5.8 rajta, ezzel sincs gondom, de az aksi, úgy látom sokkal jobban bírja (persze még kellene néhány töltési/kisütési ciklus).
-
Gregman
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki a következő problémával?
Amikor hívnak, egyszer csörög a telefonom (egy ciklus), azután ha nézem a képernyőt látom, hogy hívásom van, de a telefon csendben van.
Ha nem hallom meg az első csörgést, akkor nem veszem észre, hogy hívnak.H1N1 5.8a, a csengőhangokkal nem variáltam, még a telepítéskori beállításban van a telefon.
-
Gregman
tag
Sziasztok!
Már nagyon régen néztem be ide, de most egy kis tanácsra lenne szükségem.
Néhány hónapja tapasztalom, hogy minden látható ok nélkül újraindul a teló.
Már takarítottam rajta, később fagyasztottam gyári appokat is, semmi eredmény.Az jutott még eszembe, hogy talán az akku kezdi beadni a kulcsot. Kettő és fél éves, de szinte sosem volt kikapcsolva, és kb. minden este töltöm.
Úgy látom van hozzá 1750 mAh-ás aksi is már. Melyiket ajánlanátok, ezt vagy az eredetit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest