-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyfejü
őstag
válasz RepeatSector #28196 üzenetére
köszönöm!!!
-
nagyfejü
őstag
válasz RepeatSector #28194 üzenetére
köszi! És ez támogatja a HDMI T???
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz RepeatSector #28059 üzenetére
Igen, ismerem ezt a funkciót, csak ez nem működik, vagy nincs benne!De nem értem mi baja a ROM-nak és miért ennyire baromi lassú pl egy internetes oldal megnyitása, vagy a face alkalmazás?! Ugyan azon a wifi hálózaton az SGS4 hasít!
A fényerő állító bombot megtaláltam, de semmit nem reagál. Nem marad más, mint az újra telepítés.Végül csak addig tapogattam "vakon", hogy összejött!
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz RepeatSector #27950 üzenetére
A Home gomb a memóriában levő, multitaskolható alkalmazásokat hozza elő. Azokat nyugodtan ki lehet lőni. Minden más kilövése kerülendő, csak ha nagy a gebasz akkor ajánlott... kilövöd őket és újra be fogja tölteni mert a többi sem fut hanem inditasra varva van előtöltve a memóriába.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
nagyfejü
őstag
válasz RepeatSector #27939 üzenetére
Hali!
Ezzel próbáltam: Install Or Boot CWM_6.0.4.7v3-Recovery
üdv
-
nagyfejü
őstag
válasz RepeatSector #27937 üzenetére
Hali!
Nem a zip file a memoriakártyán figyel a kiadás ota. Onnan már egy párszor ujrahuztam , de most nem akarja az igazságoz.üdv
-
beeep146
tag
válasz RepeatSector #27932 üzenetére
Sajnos, nagyon az az érzésem, hogy ez az akku kuka.. Semmire nem reagál.
beszerzek egy aksit valahonnan, és remélem segít, köszi az eddigi segítséget.[ Szerkesztve ]
-
beeep146
tag
válasz RepeatSector #27928 üzenetére
Start menű cmd, ott végig vissza a fastboot mappáig, ott fastboot boot....img és itt próbáltam bekapcsológomb + le gomb egyszerre nyomás, elvileg rezegnie kellene és itt a bekapcsolót elengedni és a le gombot tovább nyomva tartva rádugni. Jól írom?
-
Flind
senior tag
válasz RepeatSector #27802 üzenetére
Igen, eddig én is azthittem hogy csak lassú, de ma direkt vártam vagy fél percet és semmi. Hát jó, akkor kénytelen leszek megbarátkozni vele.
-
Milestone2
nagyúr
válasz RepeatSector #27794 üzenetére
Én is ezt az utóbbit javasolnám.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Massmurderer
őstag
válasz RepeatSector #27669 üzenetére
4.0.4 h1n1 van most fent,4.4et akarom feltenni.na ugyebár ott az van hogy csak annak lesz jo akinek a gyári ics van fent vagy telepitete azt fe.most akkor tegyem a gyári ics-t fel,és ugy a 4.4 vagy mehet a h1n1re a 4.4
[ Szerkesztve ]
-
shadowlizard
csendes tag
válasz RepeatSector #27447 üzenetére
Ok. Sikerült elcsipni az ébresztőt, a kijelző nem indul csak. Ez a namerke rom merre is?
-
sajt96
újonc
válasz RepeatSector #27379 üzenetére
Azt hogyan tudom visszaállítani?
-
Pityu62
tag
válasz RepeatSector #27348 üzenetére
Nem akartam fikázni,még véletlen sem,,,csak megjegyeztem.Mert a cm11 en ment igaz beakadt azon is néha. Na majd meglátjuk mivé alakul a para
-
sdavic01
tag
válasz RepeatSector #27152 üzenetére
Nekem csak ezek az újabbak csinálják
-
Pityu62
tag
válasz RepeatSector #27102 üzenetére
KöszönömNa így már látja az sd-t. De a myphone exp nem csatlakozik. Majd kitaláljuk miért nem(ADB)ért kukorékol de az van-volt eddig ment mindegyik rommal. Na azért nem lehet 100 as minden
-
helixP
nagyúr
válasz RepeatSector #27003 üzenetére
+1 eddig talán a legjobb rom, pedig én aztán tényleg mindent... Nagyon gyors, nem dobott még hibaüzit, nem lassult. Szép munka!
-
pakardo
tag
válasz RepeatSector #26918 üzenetére
hát nálam se marad fent sokáig,nem ébred fel bill zárbol az már nekem elég ok a cserére,amugy gyors az alap de ha fel raknák néhány appot már be lassulna,igy is már 100mb körüli maradt a szabad hely Bagyusz meg mondta kevés a ram a miui hoz sajnos
Üdv : pakardo
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával