Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- .LnB: ProtonMail(?)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mercurytopaz
aktív tag
Nos kezdek én is sírni. Most van újra jó kamera stb.. hogy visszatértem, ics-ről,
de a play-ről nem lehet telepíteni, 492-es hibakód miatt. Ez mi lehet ?
-
latis666
aktív tag
Visszaraktam a megvételkor lementett gyári 2.3-at és minden megy rajta nem veszti el a 3g-t wifi után mint a mókolt romok. Egy hiba maradt hogy töltöre dugva kikapcsol a telo mintha lemerült volna. Villog egy percig aztán tölteni kezd és csak akkor lehet visszakapcsolni.
-
törölt tag
válasz
karl_fischer #4297 üzenetére
Én nemtervezem a visszatérést stock gbre. Örülök hogy megszabadultam tőle
(sőt ha letelik a hűség akkor valószinüleg az android világát is elhagyom...)
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
#35202114 #4290 üzenetére
Van egy általam kipróbált és működő megoldás. De csak saját felelősségre!
1. Felteszed a 2.3 H1N1 V0.1-et.
2. CWM-ből visszateszed a saját GB backupodat.
3. Ez működik, de pl. a kamera nem látja az SD-t.
4. A 2.3 H1N1-ből kimásolod a boot_ICS.img-t, majd bootloader módban elindítva a telefont a következő parancsot adod ki:
fastboot flash boot boot_ICS.img
fastboot reboot5. Ekkor már működik minden, a kamera is látja az SD-t.
-
qltsar
veterán
válasz
wyattthoearp #4295 üzenetére
-
wyattthoearp
tag
válasz
mercurytopaz #4294 üzenetére
Már kerestem korábban is mert írtad, hogy az ő leírása alapján sikerült neked is.
De akkor sem és most sem találtam ilyen bejegyzést, sőt még a blogjában sem sikerült.
Belinkelnéd? -
mercurytopaz
aktív tag
Igen köszi megvan, visszamentem gb-re, és már készítettem is JÓÓÓ videót végre
A CN10-hez való gapps és a hozzávaló cuccokat qlstar linkelte be, csak azzal megy fel, és mindenképp az ő leírása szerint . Arra keress rá !!
-
ferensz
senior tag
válasz
wyattthoearp #4291 üzenetére
Ahhoz, hogy a gapps-et fel tudd rakni, ahhoz egy speciális cwm kell, azzal amivel a h1n1-et fel tudtad rakni, azzal ezt nem fogod tudni.
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok.
A H1N1 V4 után én is kipróbáltam a cm10 legújabb romját de a gappsot nem tudom feltenni.
Mit rontok el? (csak felraktam a zipet cwm-ból)
Nekem ennél a romnál is furcsán viselkedik az érzékelés, néha ellenkező irányba görget gyors mozdulatnál.
Ezt mindenkinek csinálja vagy csak a telefonom vacakol? -
törölt tag
válasz
mercurytopaz #4289 üzenetére
ha hivatalosan frissitettél már icsre,otu vagy fota-n keresztül akkor csak a 2.3h1n1el tudsz visszalépni.
-
mercurytopaz
aktív tag
Igen, rájöttem én is, hogy amit multkor írtam, hogy a cm10-zabálja az akksit, az nem teljesen igaz, mivel össze vissza mutatja, volt olyan is, hogy 25 %-ról visszament 50 %-ra. A lényeg, hogy gyönyörű grafikailag, de megint csak a kamera a nyűgöm . Szóval azt szeretném kérdezni, az első hsz. melyik gb.-romjára downgradeljek ? A független v616-os verzió jó ?
Az én gépem független.
Előre is köszi.. -
butyek
senior tag
Aki használ cm 10et, meg tudná mondani, hogy az fm rádió működik-e, és a hálózati módot át lehet-e állítani csak wcdma-ra, azaz 3g-re?
-
Emers
csendes tag
Sziasztok!
Az akksi ingadozó, összevissza való százalékos kijelzésére tudtok valami megoldást?
Gyári GB-n is ez ment, és most h1n1 v4-en szintúgy.
Próbáltam én már újrakalibrálást, de nem jött be.Elég idegesítő, hogy nem tudom pontosan hol is állok... gondolok itt arra, hogy 100%-on stagnál, aztán leugrik 85-re... erre még azt mondom jól van... de ha 50-ről harminc valamennyire... aztán útközben lemerülök, mert nem mutatta, hogy töltenem kellene...
-
törölt tag
válasz
csampei #4276 üzenetére
"Gyári Backup-ok2.3.6
Gyári magyar backup köszönet érte qltsar kollégának.2.3.6
T-mobile V616 backup <---2.3.6 vagy ICS???2.3.6
Független V616 backup <---2.3.6 vagy ICS???2.3.6
Telenor2.3.6 gyári backup
Francia ICS backup telepítési leírással <---Ez lenne a gyári független ICS?"Ez nem a gyári független,arrol még nemkaptam infót hogy valaki lementette volnaT-mobile ICS backupez a hivatalos backup ICS-ről
Mihelyt lesz a töbiről is hivatalos bekerül az első hszbe. A többihez meg oda fogom írni hogy 2.3.6 vagy GB.
Bár mivel ics nemrégóta van így aszthittem hogy nem muszály külön kiemelni,de látom tévedtem. -
csampei
senior tag
válasz
#35202114 #4223 üzenetére
Ronam és hokins Most tényleg annyira poénosak vagytok!Kár hogy ma nem veszem a poént
Gyári Backup-ok
Gyári magyar backup köszönet érte qltsar kollégának.
T-mobile V616 backup <---2.3.6 vagy ICS???
Független V616 backup <---2.3.6 vagy ICS???
Telenor2.3.6 gyári backup
Francia ICS backup telepítési leírással <---Ez lenne a gyári független ICS?Hasonló "kukacoskodó" és nehézfelfogású barmoknak azért ezt ki lehetne írni!Másrészről elég jól használom a keresőt,meg a guglit is mert ha itt nem kapok választ,már pedig ez elég jellemző,ha csak nem a "fikázásról" van szó(mert arra jön válasz szarásig) próbálok mindent megoldani.De ezt nem szeretném elbukni ezért kérdeztem!
-
kaffau
csendes tag
Sziasztok.
megpróbáltam frissìteni az ùj t-s ics-re, de nem sikerült... (már kezdem megszokni, mert az elözönèl is ezt csinálta) nem is ez a problèmám. Hanem az hogy a terminal emulatorból fel-flashelt recowery-m eltünt... ez lehetsèges? Jah ès ha fastboot utàn akksi ki...be... utàn, ha hard resetet akarok csinàlni akkor valami nagyon buta recowery system jön be a sajàtom helyett... -
benc3000
csendes tag
válasz
wwenigma #4271 üzenetére
Ó köszi szépen, reméltem hogy nem kell hozzá a gyári recoveryt bántani. De hát a szükség... , ha erre előbb rájövök rögtön felrakok egy CMW-t és nem vacakolok ennyit ezekkel... nem baj, a jövőbeni ROM cserékhez úgyis kell majd.
Még egyszer mindkettőtöknek köszi a segítséget. -
törölt tag
válasz
benc3000 #4269 üzenetére
Ha jól tudom, akkor az ujabb ICS-re nem jó a superoneclick-es módszer.. az első hozzászólásban is van rá link, ha jól tudom, de mindjárt keresek egy linket.. pill...
Nah. XDA-n találtam ,elvileg ez jó az ujabb ICS-ekre..
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34751847&postcount=2664
-
benc3000
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy mit rontok el amikor rootolni próbálok. A telefonom Telenor-os és gyárilag 4.0.4 el jött. Hiába próbáltam több féle driver packot, USB-debugging be kapcsolva, SuperOneClicket is próbáltam. Semmi nem működött. Ennyi infóm van ami a képen van, olyan mintha nem is lenne mobil csatlakoztatva, pedig a super one click észre veszi, ki is írja a típust, de nem csinál semmit. Mi a teendő?
Előre is köszi a segítséget -
bundyrem
csendes tag
-
törölt tag
válasz
bundyrem #4264 üzenetére
hangerő le+bekapcs nyomva tart rezzenésig, rezzenéskor elenged bekapcsoló gomb, de nyomva tart hangerő le még kb 2-3 másodpercig.Ekkor csak az alcatel felirat van a telón,mintha megfagyna.Ezután kéne rádugni a pc-re.Ekkor elvileg külön drivereket telepít fel (ha még nem volt így a gépre dugva..)
Na akkor sikeresen kinyírtad a bootloadert szerintem.Innentől jtag,vagy szervíz,vagy ha szerencséd van akkor egy fastboot flash recovery talán megy(driverek nélkül esélytelen szerintem, de egy próbát megér..).
Esetleg linuxos gépen megnézhetnéd/megnézethetnéd,hogy mit lát...
-
törölt tag
válasz
bundyrem #4252 üzenetére
Kissé gáz.
Próbáld meg a wwenigma által említett módon rádugni...Egyébként megpróbálhatod másik usb-ben is,hátha csak a port szaraxik..
Batai: Nem valószínű,hogy kiröhögnek..Szervízbe bárki bármilyen problémával bemehet,max jól lehúzza a szervíz,ha nagyon hülyére akarja venni a kliensét.Nem mellékesen: Bebootolsz cwm-be , ott az advanced menüpontnál van a dalvik ürítés.. Lényeges: nem flesseled fel,csak bebootolsz cwm-be!!!
-
batai15
félisten
-
bundyrem
csendes tag
válasz
#84490496 #4242 üzenetére
nem határozott nem már nem tudom honnan szedtem le de eddig minden után utána olvastam h mit telepitek ezt kihagytam és tessék verem a fejem a falba. de ha olyan is amit ajánlottál az a baj nem látja a gép az usb telepiti de ismeretlen eszközként kezeli és pár másodperc gondolkodás után buborékban közli h a számítógéphez csatlakoztatott usb eszköz müködésében hiba lépett fel ezért leáll.... és alapbol dugom rá még a töltés se indul el
-
törölt tag
válasz
batai15 #4248 üzenetére
Ha jó az "aláírásod" ,akkor neked elvileg stock ICS van fennt .Gondolom FOTA frissítés volt..(csak tippelek, de lehet,hogy az a problem,hogy mondjuk nem volt utána factory reset.. vagy a dalvik +cache+factory reset trió pl segíthet,hogy utána tiszta lappal lehessen kezdeni mindent) .
Túl sok ötletem nincs így "látatlanban".. Bocsesz. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
argetlam01 #4236 üzenetére
Szia!
Van egy béta verzió de pl. bluetooth nem mukodik benne szoval teljesertekuen nem lehet visszaallni. Ebből a csomagból kell neked a boot_recovery dolog, azzal tudsz inditani recovery menut, ahol vissza tudod allitani a GB mentést. Itt kerdezz mert most nem leszek folyamatosan elerheto priviben ha kell valami.
bundyrem: az az avatar nem szerencsés.
Fastbootba be kell mennie a telonak. Kapcsold ki, akkut vedd ki majd rakd vissza. Tarts lenyomva a power gombot és a hangero le gombot, majd engedd el ha elindult és rezzent es utana dugd gépre.
-
batai15
félisten
szerintetrk mi lehet a gond? van pár appom ami minden telómon jól működött, de az otn. már jó pár anomália történt az apokkal. most pl apex launchert használom, téma beállításnál bedobja h sajnos leállt. ugyen beállítja a témát, de akkor is idegel a dolog. ugy kell vadászni különböző verziókra nekem hogy ne lépjen ki stb.
-
bundyrem
csendes tag
nem cm10 valami htc s sz.r sajna csak utolag néztem utánna
-
törölt tag
-
bundyrem
csendes tag
telepítésnél vlami firmware t telepített lehet h az a bibi?
léci v ki segítsen!!! -
lazlo16
aktív tag
Na hétfőn ismét telefon csere. Szombaton vettem a telot. Csütörtökön nyitáskor kciseréltettem emrt nem volt jó a felső hangszorója. Hétfőn irány vissza megint csere . Pixelhibás a kijelzőm xDD beszarok xDD nagyba filmezek éjszakai jelenet és mit látok 5 kis fehér pont fehéren világit mint az atom.. Mondom éljen (Y)
-
bundyrem
csendes tag
sziasztok. új vagyok még itt de van egy problémám amit egyedül nem tudom orvosolni ezért a segítségeteket kérem. na szoval ot 995 öm van sajna felraktam rá "miuiandroid_i_u_ics-2.12.28" nevü romot melyet zip formában kell ugye telepíteni. a lényeg azóta nem látja a gépem a telot fastboottal nem tudom behozni a cwm et ja és az Alcatel one touch felirattol nem bootol tovább. ha tudtok v mit javasolni kérlek help mindenki üdv bundyrem. http://mobilarena.hu/dl/s/fl.gif
-
Cannabis7
senior tag
válasz
Cannabis7 #4217 üzenetére
telepítgetések, youtube, az aszisztenssel is szórakoztam egy jó órát, játszottam egy fél órát, gps-el szórakoztam, úgy 200 megányi offline térképet is töltöttem, meg amint látjátok egy jó 80%-ban ébren volt a teló
szóval szerintem korrekt az üzemidő, durván gyors is a rendszer, és eddig teljesen stabil, semmi furcsaság nem történt, viszont a kamera még mindig sz.r... kb olyan int ICS-eljó ez a Jelly Bean
-
csozo
csendes tag
A gyári Gingerbread-et szeretném visszarakni a telóra, miután frissítettem a T-Mobilos ICS-re FOTA-val. A problémám a következő. A CWM nem tudja mountolni az sdcard-ot. Ha a "backup and restore" menüben rámegyek a restore-ra ez a hiba jelenik meg: E: Can't mount /sdcard
A "mounts and storage" menüben sem tudom mountolni, ott meg ezt írja: "Error mounting /sdcard!"
Már formáztam is az SD kártyát, de akkor sem történt változás. Próbáltam egy másik OT-995-el is, amire szintén fel lett pakolva a T-s ICS-es FOTA-val, de a helyzet ugyanez.
A backup, amit fel szeretnék rakni nem általam készített, hanem az első hozzászólásban közzétett T-mobile V616 backup.
Mit lehet ilyenkor tenni? Milyen lépéseket kell elvégeznem, hogy lássa a kártyát és rajta a backupot, amit fel akarok rakni? -
törölt tag
válasz
espista #4222 üzenetére
Telefont rádugják pc-re és bekapcsolás nélkül JTAG porton keresztül soros vagy usb-s kábellel kiolvasható minden adat a telóból bekapcsolás nélkül,mert a jtag porton keresztül kap egy 3,3V-ot vagy 5V-ot az IC, de a telót nem kell elindítani hozzá.. nagyjából ennyi..részletesebben is leírhatom,ha kéred
sima soros portos kommunikáció megy lényegében,de nem az egész alaplappal, hanem csak 1 esetleg 2 IC-vel..meg kéne néznem,hogy jelen esetben az alca-ban hogy vannak felfűzve az IC-k. Lehet,hogy nézek egy boundary scan-t, ha lesz hozzá kedvem,bár most szabadságon vagyok és nagyon nincs kedvem melózni a telókkalBocsesz.
-
törölt tag
válasz
csampei #4216 üzenetére
Konkrétan a Te esetedre: Garanciáztatni akkor fogod tudni (szerintem), ha 1: Tudod,hogy az előző tulaj 100%-ra nem mókolta a rendszert(erősen kétlem,bár lehetséges) .2: Ha az előző tulaj elmentette a mókolása előtti GYÁRI rom-ot 3:Megpróbálod a telót OTU-val frissíteni és "véletlenül" kitörlöd az AMSS-t.(szándékosan téglázod,majd ráfogod a progira...bár JTAG-el meg lehet nézni,hogy mi van a telóban...)
Ezzel nem akarok senkinek sem tippeket adni, de ha használtan veszel telót,akkor igenis tudomásul kell venni, hogy eléggé nagy esélye van annak, hogy hiába van a telefon gariidőn belül, az mégsem ér egy kala sz**t sem, mert az előző tulaj elcs**te.Ebben az esetben ha fejtetőre állsz,akkor is buktad a garit.
A lesz**tátok a fejem-re: erősen kétlem,mert átolvastam eddig kb az egész fórumot és a max az az volt,hogy nem tudnak rá megoldást. Eddig még nem láttam olyat,hogy bármilyen normálisan kérő felhasználónak ne segítettek volna...
-
lazlo16
aktív tag
Van a gyári app h cloud beck up
na most ha készult a frissités előtti verziórol egy mentés ha ics alatt vissza állitom. Akkor vissza rakja a 2.3-t ?
vagy csak az appokat meg beállításokat ?
-
Melack
veterán
Tömörne: nem
Bővebben: teljesen más alapokon nyugszanak a dolgok. Nézz körbe más kameraalkalmazást keresve. Szerintem találsz jobbat.
Camera Mod - egész szép fotót csinál. Vakut nem kell használni, az fix
Azt tényleg nem lehet megcsinálni, hogy máshová mentse a fotókat?
-
joja69
csendes tag
nekem fel ment az új t-mobilos ics és minden tökéletesen megy csak a kamera nagyon szar lett, a réggi 2.3.6-os androidnak jóbb volt a kamera szoftvere, hogy az érdekelne hogy nem e lehet valahogy csak azt visszatelepiteni a 2.3.6-os android kamera szoftverét az 4.0.4 androidba
-
csampei
senior tag
Mondjuk az első hozzászólába bekerülhetne a 3 féle gyári GB,és most már a 3 féle gyári ICS,es a gyári visszaállítás menete ellenőrzéssel együtt!Mert speciel én használtan vettem a telót és januárban menne gariba,de senki sem segít hogy mi merre hány méter hogy ne bukjam a garit!
Ezt már kértem párszor másnak is hasznos lenne,de le szartátok a pofámat!
-
törölt tag
válasz
kutitomi73 #4213 üzenetére
Garizáshoz az EREDETI ROOTOLATLAN PUCOLATLAN rom kell elméletben.Az, hogy van rajta egy valamilyen rom, ami gb-s, az elvileg NEM elegendő.Ha a szervíz kukacoskodni akar( és majdnem 100%-ra lefogadom,hogy fog), akkor csak az EREDETI rommal vidd garizni.. Nem véletlenül van leírva az első hsz-ban: ROM csere előtt mentés az eredeti romról!!!!!
Nem véletlen az sem,hogy az is le van írva,hogy aki nem tudja,hogy mit és MIÉRT csinál, az inkább NE kezdjen bele ( nem neked szól,hanem általánosságban.. akinek nem inge,ne vegye magára.).Részemről próbáltam logikus lenni és 1: van mentésem a saját rendszeremről, amire még nem megy fel az ICS(nem talál frissítést) 2: nem is akarom felfrissíteni, mert egyenlőre így tutira átjárható a két rendszer és nem kell mókolnom semmit(és így nem is cseszek el semmit..).3: bármelyik rendszert nyugodtan ki tudom próbálni(GB-módok illetve ICS ésJB romok..) nem kell izgulnom,hogy az eredetit nem tudom visszarakni..
-
törölt tag
válasz
kutitomi73 #4211 üzenetére
Ha van mentésed az eredeti rendszeredről, akkor azt kell visszatölteni,vagy (gondolom) megnézni az eredeti rendszered verzióját a build.prop-ban(ha rootolt és pucolt, akkor sem baj,mert abban benne van a szükséges adat) és keresni abból egy tiszta mentést...
Ez csak a privát gondolatmenetem, a szakemberek ki tudják javítani,ha nem így van.A személyes véleményem: egyenlőre nem kéne átállni ICS-re csak a bootloader miatt..
Ha végigolvasod az utolsó 4-500 hozzászólást,akkor kiderülhet számodra is: iszonyatosan sokan megbánták/csalódtak az ICS frissítésben.Ráadás: Bagyuszéknak köszönhetően már van visszaút is, de érdekes módon az sem egyértelmű sokaknak és csak a gond van vele a létrehozók számára..pedig szerintem eléggé egyértelmű....mind1. Ami lényeges: kipróbálni ki tudod bármelyik ICS rendszert( francia, trés, telenoros, H1N1-es...) de ez miatt NEM kell frissíteni...Bocsi,ha kissé hosszúra sikerült, de csatlakozom azokhoz,akik nem értik azt,hogy miért is erőltetik jó páran ezt a frissítés-macerát, amikor egyáltalán nem szükséges ahhoz,hogy az ember kipróbálja az ICS rendszert..(gariztatás az egyetlen kivétel,de ahhoz megintcsak nem kell update).
-
törölt tag
válasz
kutitomi73 #4209 üzenetére
Valószínűleg lesznek,akik kijavítanak, de ahogy én tudom:
van pár "eredeti" verzió a GB-ből. pl: v616, v61L ,v61C... azt kéne tudni,hogy a tiéden eredetileg milyen volt.Az adott készülékhez tartozó eredeti rootolatlan,takarítatlan rom-ra megy fel elvileg az ICS update.Mármint a trések. Ha jól tudom,akkor a telenorosoknál ennyire nem kaotikus az update, bár lehet,hogy tévedek.
-
törölt tag
válasz
kutitomi73 #4206 üzenetére
szerintem csak akkor derül ki, ha kipróbálod.. van pár trés mentés, de nem mindegyikkel megy... xda-n pl olyan hírek vannak,hogy imei alapján frissít... nem tudom,hogy igaz-e
-
Davidkasd91
csendes tag
Sziasztok! Egy pár napja én is a gyári T-s ICS-t használom. Nekem nem került fel a superuser a frissítéssel, viszont a 3D launcher megmaradt hardreset ellenére is. Gyorsasággal nincs gondom, akkuidővel annál inkább. Nemtudom még mi miatt de zabálja az akksit a rom. (ötlet esetleg javításra?) A kamera ahhoz képest, hogy saját kedvére fókuszálgat, nem csinál rossz képet. Összességében nem rossz az ICS de remélem csiszolgatnak még rajta.
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #4185 üzenetére
Akkor nálad valami nagyon nem stimmel, vagy nekem van oltári szerencsém.3 napja van fennt a CM10. Jelenleg 83%-on van 5ó 35p 57mp után.
wifi folyamatosan bekapcsolva, volt 40 perc poweramp max hangerőn meg kb 25-30 perc olvasgatás (origó cikkei) és 3 telefonálás kb 5-7 perc összesen.
Nekem rohadtul bevált. Jobban tetszik,mint az eddig próbálgatott romok bármelyike..bár vannak hibái még bőven.Paranoidot nem próbáltam ( hála qamu-nak) De a többit mindet végignéztem.. CM10 után nekem pl loosh rom-ja jött be (bár nem volt benne lockscreen,de ez is tetszett rajta, kivétel amikor betojtam,hogy valakit felhívok a zsebemben
).A vírusos romok közül meg a v0.1-es GB edition volt nálam a tuti sokáig.(Óriási respect a készítőknek..nem kis munkájuk lehet benne... )
-
Gábris27.
csendes tag
válasz
kutitomi73 #4173 üzenetére
Szia!
Kerestem, de nem igazán találtam megfelelő leírást.
Mielőtt nem töltöttem le a 4.0.4-et az előtt rootolva lett a SuperOneClick-kel,de azóta nem tudom vele megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest