Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok!
Fel szerettem volna telepíteni a H1N1v5-öt, de telepítés után csak az alcatel logóig jutott a telefon.
Mindkét bootloaderrel próbáltam.
A cm10 recoveryből akartam telepíteni, ez lehetett a hiba? -
wyattthoearp
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy CM10 decemberi verzió van telepítve, illetve a CWM recovery is telepítve van.
Hogyan tudom feltenni a H1N1v5.1-et ha egyáltalán feltudom?
Melyik bootloadert kell választanom?
Telepíthetem e a CWM-ből install zippel?
Előre is köszönöm mindenkiek. -
wyattthoearp
tag
Köszönöm, de ebből nem sokat értettem...
Romot már felraktam. Csak a gapps nem sikerült egyből.
Letöltöttem a cyanogen honlapról a cwm cocktailt, kitömörítettem, adb módban bootoltam és megnyomtam a flasht. Valamit macerált, most pedig már a telefonon maradt a recovery, innen pedig egyből felment a gapps is.
Nem jól csináltam? Vagy a későbbiekre nézve jár hátránnyal, hogy így sikerült? -
wyattthoearp
tag
válasz mercurytopaz #4294 üzenetére
Már kerestem korábban is mert írtad, hogy az ő leírása alapján sikerült neked is.
De akkor sem és most sem találtam ilyen bejegyzést, sőt még a blogjában sem sikerült.
Belinkelnéd?[ Szerkesztve ]
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok.
A H1N1 V4 után én is kipróbáltam a cm10 legújabb romját de a gappsot nem tudom feltenni.
Mit rontok el? (csak felraktam a zipet cwm-ból)
Nekem ennél a romnál is furcsán viselkedik az érzékelés, néha ellenkező irányba görget gyors mozdulatnál.
Ezt mindenkinek csinálja vagy csak a telefonom vacakol?[ Szerkesztve ]
-
wyattthoearp
tag
válasz wwenigma #3439 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ, vissza is raktam inkább a V4-et, a 2.3-as nekem play áruház letöltési hibákkal kiakadt pár óra után.
Kapcsolódnék azokhoz, akik tűkön ülve várják a V5 megjelenését, illetve ha egy-két kávéra valóval hozzá tudok járulni a sikerhez csak szóljatok.
Minden tiszteletem a fejlesztőknek! -
wyattthoearp
tag
Sziasztok!
Sikerült feltennem, a H1N1 v4 verzióját, ami tökéletesen működött egyetlen dolgot leszámítva. A görgetési mintavételezés nekem borzasztóan furának tűnik. Rövid, gyors mozdulatoknál inkább ellenkező irányba görget, mind a launcherben, mind a böngészőben (vertikális és horizontális irányban is jelentkezik).
Ezután, mivel nem tudtam megbarátkozni a dologgal, feltettem a 2.3 H1N1-et, azzal pedig a memóriakártyám csak olvasható.
Van valami ötletetek a továbbiakra?[ Szerkesztve ]
-
wyattthoearp
tag
Sajnos nekem van még néhány dolog ami nem áll össze, kérlek segítsetek:
1.Az első hsz.ban az szerepel a recovery használata.
Előtte nem szerepelhetne az, hogy hogyan telepítsük, mielőtt használnánk?
2. A recovery backup pontban pedig azt írja érdemes backupot készítenünk. Azt nem írja hogyan, alatta pedig a link ami letöltés linkje lenne szintén nem működik.
De ha készítenünk kellene, akkor mit is kellene alatta letöltenünk?
Bocsánat, ha kötözködésnek tűnik, pedig nem annak szánom. Egyszerűen nem tudom belőle kihámozni, hogyan telepítsem a cwm-et. -
wyattthoearp
tag
válasz bladegery #3309 üzenetére
Köszönöm, közben olvastam, hogy a V4 már egészen jól optimalizált.
Le is tudtam tölteni, de ez az aromás dolog még nem teljesen tiszta.
A bootloadert már grafikus felületen kell kiválasztanom, ha jól tudom, de a clockwork-öt nem tudom még, honnan, és hogyan tegyem fel mielőtt elkezdeném az aroma telepítését. -
wyattthoearp
tag
A H1N1, és a H1N1 Reoladed közötti különbséggel kapcsolatban kérdeznék.
Jól gondolom, hogy az előbbi a GB-s, míg az utóbbi a már ICS-re frissített telefonokra való?
A clockwork telepítése pedig csak számítógépen keresztül lehetséges (fastboot)?
A H1N1 romok használata előtt kellene e partícionálnom a telefont, és ha igen, hol találok hozzá friss leírást?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat. -
wyattthoearp
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy tudok e stabilan működő cyanogenmod romról?
A cyanogen oldalán nem találom a készüléket, a cm10-et pedig egyelőre még nem tenném fel.
Létezik cm7, vagy cm9 alapú rom amit tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest