- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
barátnöm bátya ugyan ien problémával küzdött.
1 het voltam náluk és nagy vigyorogva lobálta elöttem a kis zacsit amiben egy maréknyi kondi volt.
mint utob kiderült ezek azok a kondik amiket mindenki keres és sehol nem lehet kapni ithon(zöld kondik aran sárga csikkal az oldalán, mint a gyári abit lapokon,nem kicsi feketeék elég nagyok)
ha érdekel valakit megkérdezem honann szerezte és menyiért
ezek után kicserélni nem nagy kunszt pár orás játék
szvsz jobban jártok ha nem gyárit hanem ugymond tuning kondikat zsereztek be.
abit kg7 lapoknak volt ien kondija az 1 szériában
2 darab aluminium boritásu 700 mikro farados nichican? kondikkal voltak szerelve(ez késöbb hagyományos müanyag fekete kondira cserélödött,ami kisebb is)
ezeket rendelésre bárhol be lehet szerezni(vagy egyéb jó márkár közül rendelésre, a lényeg hogy a méreteken kivül lehetőleg minden paraméter megegyezzen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest