- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
mindenes16
üzenetére
Üdv!
Ajánlom figyelmedbe a Nem indul és mi a baja a gépemnek topic-ot.
Legközelebb kérlek, használd a keresőt és ne nyiss új topicot, elöbb segítséget kapsz.Ezt zártam.
-
mindenes16
csendes tag
Helló mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Nem régiben fel építettem egy gépet. Viszont sajnos nem ad képet a gép ha pci expresszes videókártyára dugom. Integráltnál semmi probléma nincsen.
Cuccok:
asrock alivenf7-fullhd R3.0
3x2gb csx 800mhz-es ramok
HD 4670-es videókártya.
AMD Athlon x2 4800+
Táp 500W Chieftec.
Bios-ban is át állítottam már pci express-re a csatlakozót semmi nem változott ki próbáltuk egy ge force 210-esel is! Sajnos azzal se adott képet. Nem fagy le rendesen betölt az operációs rendszer. Az érdekes hogy nem csipog a gép. A 4670-es videókártyán indításkor nagyon fel pörgeti a ventillátort hallani hogy többször fel pörög és utánna el hallgat a venti tovább pörög. Lehetséges hogy az alaplap pci expressz csatlakozója kuka? Van erre valami megoldás?
Válaszokat várom!
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest