- Fórumok
- Egyéb
- Alapítsunk pártot.
- (téma lezárva)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Predator666
aktív tag
Simán!!!
Viszont, ha csak a fórumozók szavaznának ránk akkor is nyernénk Anettka ellen, úgyhogy Anetkka never will rulzzz -
lamadou
senior tag
-
Tommmysun
aktív tag
Emberek!!! Konkurencia!!! Jön az Anetka párt! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ azt hittem ennél idiótább nem lehet valaki, de ezek után...
Ebben az országban, már bármit meg lehet tenni, hát akkor én is belépek! :) -
Integra
titán
Na most, hogy kormány válság van kell előre törni, és elorozni a hatalmat az MSZP-től, és az egyész Föld e mienk lesz...;]
Muhahaha....;]world domination:))
ahogy Pinky mondaná:) -
Predator666
aktív tag
Na most, hogy kormány válság van kell előre törni, és elorozni a hatalmat az MSZP-től, és az egyész Föld e mienk lesz...;]
Muhahaha....;] -
Predator666
aktív tag
-
Integra
titán
én alapítanék egy Magyar Sör Párt nevű brigádot....
abszolút politika mentes társaság, sörkoccintás ezerrel:)
mindenki hozzon magával még 3 doboz sört jeligéevl:) -
Predator666
aktív tag
-
jamez
senior tag
-
Predator666
aktív tag
Most a háttér munkálatok folynak???
-
Predator666
aktív tag
-
Bencom
senior tag
No, up!
Be leszünk véve? -
Bencom
senior tag
Márha bevesznek.
Szerk.:1bknt többen is vannak. Ill. ők vannak, mi meg még nem.
érted?
[Szerkesztve]Ne rontsd el a jó kegvem:(...
-
Predator666
aktív tag
-
Bencom
senior tag
NEEEEEEEEE....
ne...merj...vmi...Hitler...nevű...piti...sz@rhoz...hasonlítani...:DDD
Én leszek a III. AntiKriszus®
III AntiChristi de la querte marzello D' Ongrie Sonno la Arpado®
Ez lesz a nevem...így tiszteljetek...
Muhahahaha...;]
Hehe...
:DDD:):):):):)
:C:C:C
Akkor ezt meg is beszéltük: Van egy Antikrisztusi sportminiszter, és egy Szerény Hadügyminiszter, aki egyben a sikkasztási felelős:) -
Predator666
aktív tag
Erre nemtudok mit mondani...
És még annó engem mondtak kishitlernek:U...
Tulzásokba nem kell esni: elég elfoglalni és megszállni Amerikát és Kínát, és akkor már miénk lenne a többség.
Megalakítanánk az Eurázsiai Magyar Úniót, bekebeleznénk oroszországot, és úgy szednénk össze a focistákat.
Lehetek a hadügy miniszter?Lécci!NEEEEEEEEE....
ne...merj...vmi...Hitler...nevű...piti...sz@rhoz...hasonlítani...:DDD
Én leszek a III. AntiKriszus®
III AntiChristi de la querte marzello D' Ongrie Sonno la Arpado®
Ez lesz a nevem...így tiszteljetek...
Muhahahaha...;]
Hehe...
:DDD -
Bencom
senior tag
Tulzásokba nem kell esni: elég elfoglalni és megszállni Amerikát és Kínát, és akkor már miénk lenne a többség.
Megalakítanánk az Eurázsiai Magyar Úniót, bekebeleznénk oroszországot, és úgy szednénk össze a focistákat.
Lehetek a hadügy miniszter?Lécci!Mindenesetre a régi nagy Magyarorzságnyi területet ki kéne harcolni magunknak, legyfeljebb megalakíttatjuk az Erdélyi Köztársaságot.
Így Mindenki jól jár (komolyan!). -
Bencom
senior tag
Lehetek a hadügy miniszter?Lécci! -
Bencom
senior tag
Meg a pézt.
Itt a kövi miniszter...;]
A külügy.
Hehe...
Atomot fogunk gyártani...;]
Muhahahaha...
Először a németekre dobunk, mert tudok németül, és átverem őket.
Verstehen Sie?
;]
Muhahahaha...
És én leszek a sport miniszter, hogy jó legyen a magyar foci...ha már konkurencia nem lesz...;]
Muhahahaha...
Magyarország=Föld
;]:DDD
-
Predator666
aktív tag
Meg a pézt.
Itt a kövi miniszter...;]
A külügy.
Hehe...
Atomot fogunk gyártani...;]
Muhahahaha...
Először a németekre dobunk, mert tudok németül, és átverem őket.
Verstehen Sie?
;]
Muhahahaha...
És én leszek a sport miniszter, hogy jó legyen a magyar foci...ha már konkurencia nem lesz...;]
Muhahahaha...
Magyarország=Föld
;] -
Phantom
tag
Hello
Gondolj csak bele: a PH!árt tagjai felugranak IRC-re, megvitatják az előzőleg e-mailben szétküldött napirendi pontokat, majd behelyezik a kártyát az olvasóba, és szavaznak... Így távolmaradni sem érdemes, mert akkor a rendszer nem írja jóvá a kártyára a SMART-pontokat. :D -
Bencom
senior tag
''PH! Tagsági Kártya bevezetése ''Erről már beszéltünk:DDD!
Mire jó a ph-s tagsági kártya :))
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=78430&start=100#msg138[/L]
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
-
Phantom
tag
-
lamadou
senior tag
Én is be akarok lépni!!!!!!!!
-
BobMaster
senior tag
-
Phantom
tag
-
Bencom
senior tag
Na mi van, ez abba is maradt?
Pedíg jó lett volna:DDD -
g@bo
nagyúr
-
Kain
senior tag
ne offoljuk szét ezt a szép topicot, de még így utoljára lenne néhány kivégzési módszerem. pl. tetszőleges párt főmuftiját beültetni egy 500W-os reflektorokkal kivilágított szobába. vizet biztosítani neki (hogy tovább éljen), stb. és folyamatosan 120 dB-es hangerővel nyomatni neki magnóról a saját hazugságait. ez mondjuk nem egy napos program lenne, de mondjuk valamelyik bevásárlóközbpontban kitehetünk egy kivetítőt, hogy élvezhesse a nép azt a pár napot, amíg meg nem pusztul...
Sztem siman tudnék neked kivégzési/kinzási tippeket adni,esetleg nem kell egy segéd (persze jó pénzért)? :)
Gabo:Jó 5let ez a párt dolog,meg is kéne valósitani!!!Ennél rosszabb úgyse lesz! -
Bencom
senior tag
Megyek én is!
Kell egy sikkasztási felelős:DDD. -
Bencom
senior tag
Mi lesz a párt neve?
PH! Párt.
Szavazz ránk!
Hogy mér'?
Mert Csak!
Mer' mi vagyunk az,
ami neked kell!
:DDD:DDD:DDD:DDD:DDD:DDD -
BEE
addikt
Úgy látom még üres a kasszás poszt.
Vagy kaszálós?
Mindegy, bátran hívjatok, vállalom!
BEE -
jpisti
senior tag
Itt a helyem!
Vadászat mikor lessz? Úgy lőnék már valami vadbarmot! -
Enemy
aktív tag
bennem akkora tudás van felhalmozva pénzköltés szintjén....
szinte mindent megvennék ...megvenném a magamról készült filmet amit a kolájsz töltéskor csinál a stáb.. ..A lánchidat.. -
Enemy
aktív tag
Én szeretnék lenni a pártelnők helyettes...
-
I_Am
veterán
-
_Volkovy_
nagyúr
Én az eltűnt vonatok minisztériumának élén szeretnék tündökölni.
-
Latyakos
aktív tag
-
erdoke
titán
Na, mostantól egy szerény vezíretek is van! :DD:DDD:DD
:C -
Tithian
őstag
Lesz párt?
Szóljatok, mert ha igen, még most be kell fejeznem tanulmányaimat, most van 8 általános, nehogy túlképzett legyek :), ennyivel már tőzsdefenomén is lehetne belőlem, nemhogy politikus.
Javaslom magamat a nemtudást felszámoló/elősegítő biztos posztjára.
Nagyot szakíthatnánk a szavazatokból, ha a PH! készítené az elektronikus választási rendszert majdan :)
Még a végén tényleg filozófia/szociálpolitika szakra jelentkezek :D -
BRAAJEN
tag
na hát ez a baj!
mert a téma indító is nem javítani akar ezen az országon, ha nem meríteni a bödönből, a többi troger melett tolakodni!
csak ebbe a bödönbe mi teszünk!
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
mit szólnátok az ''Amatőr Agysebészek Pacifista Rohamosztaga''-hoz?! (copyright by uj péter, esetleg új péter...) :))
az 5% pedig simán meglesz, ha ráveszed a ph! guruit hogy kicsit piszkálják meg a szavazatszámláló rendszert ;]
de posztot is kérek ám, én leszek a jobbkezed:
cirmos
megbizott osztályvezető atyaúristen
merényletek, gyilkosságok és egyéb nagyon-nagyon titkos akciók ügyosztálya
(aztán majd puccsal megdöntöm a hatalmad és átveszem az irányítást, bruhahahaaaa)illetve dehogy döntöm meg a hatalmat, jó fiú leszek, becs szó, csak vegyél be, pls!!!!:D
-
_cirmos_
őstag
mit szólnátok az ''Amatőr Agysebészek Pacifista Rohamosztaga''-hoz?! (copyright by uj péter, esetleg új péter...) :))
az 5% pedig simán meglesz, ha ráveszed a ph! guruit hogy kicsit piszkálják meg a szavazatszámláló rendszert ;]
de posztot is kérek ám, én leszek a jobbkezed:
cirmos
megbizott osztályvezető atyaúristen
merényletek, gyilkosságok és egyéb nagyon-nagyon titkos akciók ügyosztálya
(aztán majd puccsal megdöntöm a hatalmad és átveszem az irányítást, bruhahahaaaa) -
pre-Scott
csendes tag
A MILLÁT DOLCSIBAN ÉRTETTEM VS. HORDÓ OLAJBAN
-
pre-Scott
csendes tag
ANARHISTA GYÜLEKEZET
-
rdi
veterán
A párt neve legyen NAGYARC
N = nemzeti
A = ?
GY =
C = ? -
TrollBalint
addikt
Nehogy már egy ekkora :D párt csak pár millát kapjon, mert akkor nagyon morcos lennék :(( Sokkalta többet követeljünk, legyünk nyiltak és lényegre töröek. Mondjuk nekik azt, hogy mi használjuk az op rendszereiket (persze linux mellett), cserébe fizetnek nekünk... :) Ki ért velem egyet? az tegye fel a kezét :)
-
pre-Scott
csendes tag
BELÉPEK!
A PROGRAMOM: BEPERELJÜK A MICROSOFT-OT KAPUNK PÁR MILLÁT ÉS LELÉPÜNK. (MINDENKI EZT CSINÁLJA) -
Latyakos
aktív tag
-
azzio
aktív tag
Lehetek én a hadügyi és kutatás- és fejlesztésügyi miniszter? :)
Közöm? Majd a pártelnök és a párttagok eldöntik szavazással :) Végülis demokrácia van...
-
I_Am
veterán
-
azzio
aktív tag
ne offoljuk szét ezt a szép topicot, de még így utoljára lenne néhány kivégzési módszerem. pl. tetszőleges párt főmuftiját beültetni egy 500W-os reflektorokkal kivilágított szobába. vizet biztosítani neki (hogy tovább éljen), stb. és folyamatosan 120 dB-es hangerővel nyomatni neki magnóról a saját hazugságait. ez mondjuk nem egy napos program lenne, de mondjuk valamelyik bevásárlóközbpontban kitehetünk egy kivetítőt, hogy élvezhesse a nép azt a pár napot, amíg meg nem pusztul...
-
Viktor77
titán
-
Latyakos
aktív tag
Én szivesen elfogadnám a vidékfejlesztési miniszter posztját, de nem pénztárca nélkülit. :)
És hw piacban nem csak váci, meg veszprémi , stb. lenne hanem kocsordi, ócsai, siklosi, nagyrévi, stb stb. :) -
TrollBalint
addikt
Lehetek én a hadügyi és kutatás- és fejlesztésügyi miniszter? :)
-
_Volkovy_
nagyúr
Én egy nyúzásra fizetnék be.
-
azzio
aktív tag
bizony ám!
persze nem közpénzekből! de nem ám! mivel természetesen a tv (nem a királyi, mert azt is megszüntetnénk) is közvetítené, a nézők szavazhatnának sms-ben, hogy adott nap kit végezzünk ki, és hogyan. vasárnap 2 is lenne. hmmm... az édes álmodozás... -
azzio
aktív tag
-
_Volkovy_
nagyúr
Nyilvános kivégzés,cirkusz a népnek,az igazság pillanata,pusztulnak a férgek.;]
-
I_Am
veterán
Csak ha az antarktiszra, vizet melegíteni a jégből.
Érteeed kooperál a vizügyi és a számonkérési miniszter.:DDD -
azzio
aktív tag
beszállnék a pártba, egyetlen feltétellel:
ha én lehetek a megtorlási és számonkérési miniszter.
első 100 napom programja: az összes mai magyar politikus kivégzése, a 10 legkevésbé kártékony kivételével. őket egyszerűen kitoloncoljuk az országból.
na, mit szóltok? -
Latyakos
aktív tag
-
_Volkovy_
nagyúr
''Ahol a kormány,ott van a gáz''
-
_Volkovy_
nagyúr
Hány éves kortól lehet jelentkezni a pártba?:D
-
g@bo
nagyúr
mindenkinek nem jut poszt, de igérem ha összejön az 5% kizabáljuk a népet a lovéjából, természetesen állami köttségen...:C
-
I_Am
veterán
Ha kormányra kerülünk akkor én leszek a zinformatikai miniszter. Én 2millás gépet fogok venni a gyerekeknek :) (meg minden PH tagnak)
De ne csak kakóbiztos legyen, hanem sör és pizza biztos is.:DDD (igy a talira is el lehet vinni, persze kormányköltségen szállíttatva.:D)
Ja Én is belépnék, ha a vízügyi poszt még nincs betöltve. 300 ezer liteeeer.:DDD
Ja nem 30 ezeeer.:D
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
Ha kormányra kerülünk akkor én leszek a zinformatikai miniszter. Én 2millás gépet fogok venni a gyerekeknek :) (meg minden PH tagnak)
Vedd úgy, hogy egy szavazatod már van.. :)
Sőt, ha bele gondolok, hány barátom van, akiket meg tudok győzni... :U:D -
Drótszamár
őstag
-
Fred23
nagyúr
Mi lenne a párt neve ? Jó hangzás esetén belépek :))
-
g@bo
nagyúr
Na! az ilyen demokráciát szeretem :)
Mellesleg ha nem saját magára költené az állam a pénzt, akkor egész jó kis ország lehetne. De hát megértem őket, hogy nem szivesen mondanának le havi (csak tippelek) 800e Ft-ról, mondjuk 300-ra... elvégre egy hónapba az elég kevés :(
Viszont ha pártot alapítunk, akkor én is jelentkezek, vagy akár szavazok is rátok, ill. ha tag leszek magunkra :DDezaz... :D
a helyzet nem reménytelen. -
TrollBalint
addikt
Na! az ilyen demokráciát szeretem :)
Mellesleg ha nem saját magára költené az állam a pénzt, akkor egész jó kis ország lehetne. De hát megértem őket, hogy nem szivesen mondanának le havi (csak tippelek) 800e Ft-ról, mondjuk 300-ra... elvégre egy hónapba az elég kevés :(
Viszont ha pártot alapítunk, akkor én is jelentkezek, vagy akár szavazok is rátok, ill. ha tag leszek magunkra :DD -
Phantom
tag
Hello
Ezzel csak az a probléma, hogy ebben az esetben le kell győznöd azokat az előítéleteket, amelyek az emberekben a kispárttal szemben az idők folyamán (alaptalanul, vagy megalapozottan, de) kialakultak.
Sokkal egyszerűbb tiszta lappal kezdeni.
Amúgy sokkal könnyebb lenne pártot alapítani, és elveszíteni a választást. Persze, előtte keresni egy vagon szponzort, akik majd futhatnak a pénzük után ;] -
rdi
veterán
én is belépek, ha első leszek a listán :)))
-
g@bo
nagyúr
áp.
gyűljetek, tagok... :D -
ByB
addikt
Állami pénzből az egész PH X800 XT-vel nyomná? Elgondolkodtató...
ui.: Vagy 6800 Ultra-val! Demokrácia van, lehet választani! -
BEE
addikt
Mondok egyszerűbbet!
Lépj be egy meglévő, de ingatag kispártba,
túrd ki a régi vezetőséget és beülhetsz a készbe.
Szerintem ma ez a dolog könnyebbik módja.
:DD :DD :DD
BEE -
BEE
addikt
Ebben az országba a kormány mindig a legroszabb. Ő már politikusként gondolkodik. Tehát nem is lenne semmi jobb vele, de a lakásprogramja jobb, mint a fidesz mindent a jóbbmódukanak rendszere. Hadd nyomja csak a sódert. Viktornál csak jobb lehet!
Imádom a hozzászólásaidat!
Oly korrektek és elfogulatlanok, hogy azt már tanítani kellene!
Beteges agressziónak pedig nyoma sincs bennük.
Hiába! Ilyet csak TE tudsz!
BEE :DD :DD :DD -
Nowhereman
őstag
Ebben az országba a kormány mindig a legroszabb. Ő már politikusként gondolkodik. Tehát nem is lenne semmi jobb vele, de a lakásprogramja jobb, mint a fidesz mindent a jóbbmódukanak rendszere. Hadd nyomja csak a sódert. Viktornál csak jobb lehet!
-
fokukac
nagyúr
izé, új párt esetén szeretnék jelentkezni a pénztárosi posztra, ha lehet ! :DD
---------------------------------------
egyébként Bencom és G@abo, amit ítatok, hogy adósság, meg kamat, meg, hogy mi vagyunk a legtrógerebbek, ezek nem fedik a valóságot. utána lehet nézni. -
Nowhereman
őstag
Magyarisztánban maga az egész államgépezet korupt. És amíg az emberek nem vetik meg tiszta szíből a korupt embereket, nem pedig csak irígységből, addig csak kudarc érheti az embert. Ha mégis akadna egy Cromwell, aki tüzzel, vérrel és vassal akarná megszabadítani az országot ettől az átoktól, akkor azt ez az ostoba és irígy népség intézné el.
-
Bencom
senior tag
-
g@bo
nagyúr
-
benyo
tag
-
Bencom
senior tag
-
Bencom
senior tag
-
aDM|RaL^
őstag
hmz:D mindenkinek ingyen hardvert az országban párt?
-
g@bo
nagyúr
-
Bencom
senior tag
Hát na, van ez így, de az az igazság, hogy a kölcségvetés az kriminális, meg felvettek feleslegesen egy csomó kölcsönt, magas kamatra, és azt próbálgatják törleszteni:(...
-
g@bo
nagyúr
a mostani pártoknak khmmmm, nem sok hitele van. lenyomták a fideszt, 2 év után rájöttek a népek hogy a szocik se különbek. ( még nem volt kormányon ugyanaz a banda 8 évig... mondjuk sok idejük se volt. ) ld. EU választás.
-
Bencom
senior tag
-
benyo
tag
lehet vele szakít az biztos...:DD
-
Bencom
senior tag
Van ott ész!
Más hirtelen nem jutott az eszedbe?:D -
g@bo
nagyúr
rokonoktól, munkatársaktól... etc be lehetne gyűjteni a kopogtató cédulákat, aztán állami dotáció mellett beülni a parlamentbe, csinálni a fesztivált, és meriteni a mézesbödönből.
a következő turnusban van sanszunk, csicsolinának sikerült, torgyinak most nem.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Alapítsunk pártot.
- (téma lezárva)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- A Sony bemutatta eddigi legjobb és legdrágább zajszűrős fejhallgatóját
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Megvigyázott, 3,5 éves, 128 Gb, iPhone 13, 81% akku
- Teljesen ÚJ - iPhone 17 Pro 256 GB Kártyafüggetlen - Fóliás - 0 ciklus - Apple garancia
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- RYZEN 7 5700X3D (8 mag/16 szál, 96MB L3 cache)! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Intel Core i3-4160, 16GB DDR3 félkonfig - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15 Intel Core 7 240H 16GB DDR5 RAM Sötétkék Hosszú GARANCIÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És még a nagy népek is néznének, mint borjú az új kapuban.:D