- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
Jól megvan csinálva ahogy megjelennek ezek az alakok elsötétedik mondjuk az erdő is és megváltozik az egész körülötted olyan sötét túlvilági ködbe veszik, közben sustorognak és egyszercsak melletted terem valami ilyen aluljárós tróger kis kaszával, töltögetni az elemet a lőszert keresni a fényt, mert ha futsz csak ,akkor utolér egy balta, nekem olyan para volt ami mindig kifogott rajtam. És az a megkönnyebbülés amikor véget ért egy epizód, és megszólalt a zene, pont mint egy horrorfilm végén. Most játszom a dead space-t és azt mondják még olyan parásnak, de nekem az pont jókor hagyja abba a feszkót és inkább egy hangulatos kedélyes horror, de ez az Alan Wake, alig vártam hogy befejezzem.
Új hozzászólás Aktív témák

- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Egér probléma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Háztartási gépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest