Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
Jól megvan csinálva ahogy megjelennek ezek az alakok elsötétedik mondjuk az erdő is és megváltozik az egész körülötted olyan sötét túlvilági ködbe veszik, közben sustorognak és egyszercsak melletted terem valami ilyen aluljárós tróger kis kaszával, töltögetni az elemet a lőszert keresni a fényt, mert ha futsz csak ,akkor utolér egy balta, nekem olyan para volt ami mindig kifogott rajtam. És az a megkönnyebbülés amikor véget ért egy epizód, és megszólalt a zene, pont mint egy horrorfilm végén. Most játszom a dead space-t és azt mondják még olyan parásnak, de nekem az pont jókor hagyja abba a feszkót és inkább egy hangulatos kedélyes horror, de ez az Alan Wake, alig vártam hogy befejezzem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Formula-1
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Beárazást szeretnék kérni
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest