- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon kezdőknek
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
PhoenixK #34984 üzenetére
Én nem akarok röfögni! Csak azt akarom mondani hogy amikor halaztam akkor 1750 liter víz volt! Másfél évig nem laktam a lakásban az ország másik felében éltem. Havonta egyszer 4 napra haza mentem etetni a halakat. Igaz hogy nem szaporodtak, de EGY se pusztult el. Ez azért van mert a krokodil ha a parton tátott szájjal sütkérezik akkor annyi energiát fogyaszt mint egy VERÉB
-
-
Dsandor8200
újonc
válasz
PhoenixK #33074 üzenetére
Köszi a gyors válaszokat!
Régebben én is így csinálzam, hogy amikor már szükségét láttam, csak akkor cseréltem vizet. Szűrőm sosem volt, mégis tiszta volt az akim.
Most sem akarom professzionálisan csinálni, csak hobby szinten, de ezt a tesztet kipróbálom a kiváncsiság kedvéért.
Arra tud valaki valamit, hogy garnéla társasba mehet-e? -
-
oszy
veterán
válasz
PhoenixK #29950 üzenetére
Nekem 128 literes az akváriumom, de csak most növelem a fényt 0,47 liter/ wattra. Viszont ugyanilyen JBL CO2 készletem van, amiben ez a taifun van. Azt írták, hogy a halaknak nem fog jót tenni, mert eleve kevés a fény. De ez egy low tech lenne. Hogyan oldja be neked a CO2-t? Vagy szabályzod?
-
-
Neoka
aktív tag
válasz
PhoenixK #28412 üzenetére
Szia,
Csak jó tanácsként mondom:
22-én indítottad és 30-án már "teletömted" hallal? Egy kicsit korai volt.
Ennyi idő alatt nem alakulnak ki a szűrőbacik.
3-4 hét után szokás fokozatosan betelepíteni.Egy kis olvasmány
Én is türelmetlen voltam, de megvártam az első hallal a 3 hetet.
-
Exian
addikt
válasz
PhoenixK #28404 üzenetére
Üdv a klubban!
Még nincs teljesen feltöltve? Vagy szándékosan van csak erre a szintre töltve? Javaslom, hogy "csurdultig" töltsd fel, sokkal jobban néz ki, a fedél pereme végig takarná azt a kis sávot, ahol nem lesz víz, továbbá a vízkő csíkok sem fognak annyira látszani és a lámpa fénye sem lesz ilyen zavaró. Plusz az az X liter plusz víz a majdani lakóknak sem fog rosszul jönni.
Én mindig teletöltöm a heti vízcserékkor, kevesebb, mint 1cm van csak a tetején szabadon.
A másik, de ez csak privát, saját vélemény és tudom, nem is kérdezted, de az a házikó...
Egy természetesebb tereptárgyat jobban el tudnék képzelni bele, DE ismétlem, privát vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Siemens GEB341.1E Zsalumozgató motor 240 V, 20 Nm, 150 s
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest