Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Látom sokan vadásznak ilyen-olyan felszerelésre. Szeretném javasolni nektek ezt a céget. A honlapon lévő árakat feltételesen kezeljétek. Akinek van lehetősége személyesen elmenni, az tegye meg, előtte telefonáljon és cudar jó árakat fog kapni. (Pl egy hete voltam ott az eheim 2008-ba pót szivacsért....300 forint/ darab áron kaptam. A vasfát annó valami nevetséges 1200 forintért, mert kilóra adták, ugyanaz a boltban valami 6k volt.) Szóval nekem nincs közöm ehhez a céghez, de én csak itt veszek bármit is ami kell az "állatkertnek" itthon.
Van élőhalas részük is kb. 200 méterre, de az sem "publikus", mert elvileg nagyker, tenyésztő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
Új ingyenes hirdetések
- Vivo Professzionális teljes késkészlet, hozzá tartozó bambusz késtartóval.
- LiitoKala Lii-PD2 Kétállásos LCD Akkumulátor Töltő NI-Mh Li-ion 18650 10440-26650-21700
- ÚJ Liitokala LII-PD4 Négyállásos LCD Akkumulátor Töltő NI-Mh Li-ion
- Garmin Zümo 345 motoros gps
- Alig használt Kross Evado 7.0 (2020) kerékpár eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest