- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
pmheros
őstag
válasz
Gaabbaa #15580 üzenetére
rulez007 Thermaltake P500-as vízpumpa hirdetésének linkje
úgy nézem itt sem lehet félrebeszélés, szó sem esik semmilyen hibáról benne
ez akkor már egyből 2 fekete lesz
-
pmheros
őstag
válasz
Genius633 #15556 üzenetére
egy kis segítség, a hirdetés amelyben említés sem esik arról hogy javított a kártya
Mondjuk leírta hogy garit nem vállal rá -
pmheros
őstag
válasz
Stalker-2572 #9799 üzenetére
szia,
akkor a kérdéseidre sorrendben:
1. én ezt az aláírást láttam, ami a screenshot -omon van, ezen nincs dél
2.miután eldöntötted hogy felrúgod a saját szabályaidat a licitet illetően, szerintem senki nem tudta hogy ép vagy-e?
Postázás! -az emberek többségének vannak kollégái, barátai de még rokonai is más városokban, sőt egyesek autóval is rendelkeznek amivel elmehetnek akár egy hűtőért is. Téged ezek mind nem érdekeltek.
3. a privátokról nyilatkozzon az aki kapott visszajelzést
4. Igen, mi is erről a hirdetés hamarabb zárásáról beszélünk. Legalább ezt beismered.
Igen helyben vitték el, bár a Kecskemétet rajtam kívül nem tudom hányan tudták volna még megoldani? Lehet többen is. Viszont megjelölted még Szegedet is, amire joggal jelentkezett az a néhány szegedi.Hogy ennyi rossz visszajelzés érkezett annak biztos oka van. Szerintem valamit nagyon rosszul csináltál. De ahogy te mondtad: Ez van.
Amennyiben az eszmecserét tovább szeretnéd folytatni, arra az Üzleti vita topicot javasolják az első hozzászólásban.
-
pmheros
őstag
Van itt egy fórumozó, aki egy nagyon érdekes dolgot eszelt ki. Egy a Vaterára jellemző licitálásos hirdetést indított! Aminek ott megvannak a jól működő szabályai. Az itt hirdető azonban, ezeknek csak a rá kedvező részét kívánta betartani. Azaz, nem határozta meg a licit pontos végét ! Nem tudjuk, hogy a 30-a, az 00:01 -et, vagy 23:59 -et akar jelenteni ! (Tudni kell hogy az okosabbak mindig csak a végén licitálnak.) Nem írta, hogy csak publikus licitet lehet tenni(már pedig ahol licitálás folyik ott mindig publikusan történik. Különben nem licitálásnak nevezik). Miért veszélyes ez ? Mert a 6ezres árra én mondok egy 7ezreset, ő erre azt mondja 8 -at ígértek neki priviben. Honnan tudjam volt-e másik érdeklődő? Amit ő csinál azt úgy hívják tisztességtelen piaci magatartás. Segítő szándékkal szóltam neki privátban, hogy javítsa a hirdetésének ezen részeit. Ő ezt megköszönte mint észrevételt és hagyta ugyanúgy, mert neki úgy volt előnyös. Az hogy hány embernek csípte a szemét ez a hozzáállás, csak most derül ki. Tehát Fekete pont Stalker-2572 kollégának a vevőkkel szembeni inkorrektségéért, esetemben azért, mert lehetőséget sem adott az esélyeket biztosító licitálásra.
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest