- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zozo81
csendes tag
válasz
themebuilder #13117 üzenetére
Mostmár elég!Még te osztogatsz feketét, amikor hetek óta zaklatsz az idióta üzeneteiddel
!Már 1000* leírtam már az okát!1000* leírtam, hogy ne haragudj......Sztem nem ígértem semmit, max annyit, hogy érdekel......Csak másképp alakult.....De, ha ennnyi eszed van
Kellemes reklámszatyorban "éldegélést"!!! -
beltram
tag
válasz
themebuilder #12890 üzenetére
Nagyon egyszerű kiszűrni a "komolytalanokat". Akkor vegyél egy üzletet komolynak/megköttetettnek, ha a számládon van a pénz és ha a vevő is megkapta a terméket.
Ettől függetlenül megértelek, persze szar érzés, ha az ember számít valamire és nem úgy alakul, de az ilyen esetekre nem lehetsz ráhatással, így az az egy lehetőséged marad, hogy senkinek a szavát se vegyed készpénznek. Nem tudom mióta üzletelsz akár itt, akár máshol, de ezt sajnos előbb-utóbb be kell látnia az embernek és ez nem bizalmatlanság, hanem a realitás. -
sasa311
veterán
válasz
themebuilder #12890 üzenetére
Már nem azért, de nem kicsit túlpörögsz ezen...
Örülj neki, hogy mostanság, mikor annyi csaló - lehúzós - tolvaj mászkál akkor neked "csak" annyi gondod van, hogy néha-napján egy-egy ember visszamondja az üzletet akkor, mikor gyk. még meg sem köttetett.
-
Seshrak
csendes tag
válasz
themebuilder #12878 üzenetére
Ha már itt dobálózol a fekete pontokkal, akkor talán én is elmondanám az én verziómat.
Igen, leleveleztünk egy fülest. Megadtam MINDEN adatomat, telefonszámomat, hogy lássa, nem vagyok komolytalan érdeklődő. Mivel hétvégen történt az üzenetváltás, gondoltam hétfőn reggel utalom a pénzt. De mivel hétvége volt, azért még szétnéztem a neten, hogy megbizonyosodjam arról, tényleg ez a legjobb ajánlat-e a számomra. De mivel találtam jobb ajánlatot, ahol SZÁMLÁT és 1 ÉVES GARANCIÁT is adtak a termékhez, igy elálltam ettől az üzlettől.A hibák amiket elkövettem, és ezért kb. 10x kértem elnézést és bocsánatot telefonon:
- Előbb kellett volna szétnéznem a piacon, és csak utána lefoglalni a megfelelő terméket.
- Illett volna értesitenem az eladót, miután kiderült számomra, hogy más termékét választottam, és elálltam ettől az üzlettől.Az eladót semmilyen kár nem érte, a terméket nem postázta el amit én mondjuk nem vettem át, nem beszéltünk meg találkozót amire én nem mentem el stb. Napi rendszerességgel veszik tőle ezt a terméket, szóval az sem indok, hogy most kinek adja el, esetleg rárohad és anyagi kár érte volna.
Akkor meg nem értem mi a probléma, és miért kell felfujni egy ilyen dolgot, mert meghiusult az üzlet. Hidd el barátom, meg 1000 hasonló fog érni az életben.
Elálltam az üzlettől, mert jobbat találtam. Többek között az is meghátrálásra kényszeritett:
- előre kell utalni a pénzt, nincs utánvétel (rizikós)
- ha meg is kapom, mi van ha hamis utánzat a cucc? Persze bizonygatva van hogy nem az, de ha mégis akkor rohanhatok a pénzem után?
- Számlát felejtsem el. Miért is? Gondolom erősen kétes eredetü a cucc.
- Nincs garancia. Próbagarancia ja, az van. Sokra megyek vele.De mindezen negativumok és kockázatos dolgok sem tátoritottak volna el a vételtől, ha nem találok számomra megfelelőbbet. Ennyi.
Szóval szerintem kicsit vegyél vissza a nagy arcból és a fekete pontok szórásából. Én helyedben örülnék annak is, hogy ebben a nehéz és válságos időben, ahol százezrek vesztik el a munkahelyüket és kerülnek az utcára, neked egy jól profitáló maszek üzleted van.
Fogadj el tőlem egy jótanácsot a végére (minden rossz szándék nélkül):
Azon elgondolkoztál már - bár tőlem távol áll - hogy mi van akkor ha egy nap, valaki rossz néven veszi ezt az infantilis fekete pontozgatást, és bejelentést tesz az adóhatóságnál? Érdemes ezen is eltöprengeni.Őszinte szivvel minden jót kivánok neked a további üzleteléshez. Sok sikert.
-
tvelvet
csendes tag
válasz
themebuilder #12884 üzenetére
Ahogy érzed.
Kár hogy bárki, bárkinek osztogathat pontokat...Anyagi kár nem ért. Kellemetlenség meg naponta ér mindenkit. Szerintem eléggé túlmisztifikálod ezt a dolgot. Én csak védem az önbecsülésem, amit egy olyan ember ront, akit nem ért fizikai kár, semmilyen módon.
( Ma épp egy procit adtam el, úgy hogy elvittem a vevőhöz kocsival, még reggel, így vagyok én tisztességtelen, hazudozó ígérgető)
További jó pocskondiázást neked.
-
tvelvet
csendes tag
válasz
themebuilder #12879 üzenetére
Nekem jobb ajánlat, neked nem.
Az áruházban is meggondolhatom magam, még a pénztárban. Szerintem baromira felesleges hercehurca egy 6000 ftos fülhallgató miatt. Aki meg nem bírja feldolgozni, hogy nem tőle veszem meg, mert nekem ez jobb ajánlat. Ő se küldte el a fülest, én se küldtem el a pénzt. Eladja másnak. Pont.
-
Hawk1979
őstag
válasz
themebuilder #12697 üzenetére
Kávé, nem pénz....
20 kávé, nem 20 ezer forint. -
_Oscar
tag
válasz
themebuilder #12697 üzenetére
[kamionos183]-al vigyázzatok. Egy telefont cseréltem volna alaplapra vele. A telefont állítólag feladta több mint egy hete, viszont azóta nem jelentkezik és a telefont sem veszi fel. Többeknek "feladta" már a telót. Nekem véletlen mázlim volt, mert a futár nem találta otthon és a telefont neki sem vette fel.
Aktív témák
- Android szakmai topik
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Battlefield 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest