Hirdetés

Aktív témák

  • tothl

    addikt

    válasz Mawyx #6113 üzenetére

    Szerintem már kipróbálta, és betörte a kapcsolót, hacsak nem az eladó tette, de valami most az súgja, hogy nem. Mindegy, szétszerelt állapotban szerintem ki lehet próbálni, és az is lehet, hogy még a kapcsoló is meglesz, vagy ha nem és nem szakadt föl a nyák akkor lehet pótolni, csak normális szervízbe kell vinni.
    Mindenesetre én nem vettem volna meg egy sérült, hiányos, szakadék telót 23e Ft-ért az holtbiztos. Az eladónak értelemszerűen közölnie kellett, hogy semmiféle gart nem vállal rá, mert alapértelmezésben a próbagarancia illetve min. pár nap azért jár.
    EZT a telót kockázatos volt postán bonyolítani, az eladónak is, hiszen az a kis kapcsoló marha érzékeny jószág, megnyugtató lett volna megmutatni hogy működik, felhívni a figyelmét a vevőnek, hogy slusz innentől az ő felelőssége. És ennyi.
    Adtam el én is úgy cuccot, pl. hdd-s mp3 lejátszót amihez nem volt tartalék hdd-m, hogy ha visszahozza vinyóhibával arra nem adok garit. Merthogy nem akarok én bukni 20 rugót azért mert ő leejti vagy odakoppintja valamihez.

Aktív témák

Hirdetés