- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
djtoomi #3062 üzenetére
ez kesz, elkuldesz egy mas markaju, uj helyett hasznalt, megbutykolt kartyat 2e forinttal dragabban, es meg neked all feljebb, hogy "de hat ment egy orat a 3dmark nem? akkor mi a gond" lol
. komolyan teged egyszer nagyon meg kene agyalni es mikor panaszkodsz akkor artatlan arccal kozolni hogy ja bocs tudom kicsit elszurtam, mert egy helyett harom bordadat tortem el es ehhez az UJjam helyett moddolt szoges kalapacsot HASZNALTam, de ezert nem ram kell haragudni, csak biztosra akartam menni. a tortenethez szorosan kapcsolodik, hogy elotte a kalapacs egy oraig uzemelt hibatlanul, tehat ha valamivel gyanusitanak, az kb szemelyes sertes.
remelem erezheto a nuansznyi kulonbseg, de leforditom neked, eladtal egy darab szennehuzott szart ami meg utolso erejevel uzemelt par orat, mikor egy uj,mas markajutermeket igertel, es meg te pattogsz, hogy nem erted mi ez a felhaborodas, hiszen mukodott egy orat..nevetseges. nem irt mar valaki moderatoroknak? mehetne youcancanon utan a sullyesztobe.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest