- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
djtoomi #3062 üzenetére
ez kesz, elkuldesz egy mas markaju, uj helyett hasznalt, megbutykolt kartyat 2e forinttal dragabban, es meg neked all feljebb, hogy "de hat ment egy orat a 3dmark nem? akkor mi a gond" lol
. komolyan teged egyszer nagyon meg kene agyalni es mikor panaszkodsz akkor artatlan arccal kozolni hogy ja bocs tudom kicsit elszurtam, mert egy helyett harom bordadat tortem el es ehhez az UJjam helyett moddolt szoges kalapacsot HASZNALTam, de ezert nem ram kell haragudni, csak biztosra akartam menni. a tortenethez szorosan kapcsolodik, hogy elotte a kalapacs egy oraig uzemelt hibatlanul, tehat ha valamivel gyanusitanak, az kb szemelyes sertes.
remelem erezheto a nuansznyi kulonbseg, de leforditom neked, eladtal egy darab szennehuzott szart ami meg utolso erejevel uzemelt par orat, mikor egy uj,mas markajutermeket igertel, es meg te pattogsz, hogy nem erted mi ez a felhaborodas, hiszen mukodott egy orat..nevetseges. nem irt mar valaki moderatoroknak? mehetne youcancanon utan a sullyesztobe.
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest