Hirdetés
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
OliverHXT megint uzletel, csak szólok, sokba van az a 4G-s modul... [link]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
fuzik
aktív tag
kemény
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
Kicsirics77
veterán
nem akartalak bekategorizálni úgyhogy elnézésed kérem
mondjuk mindenkiben lehetne annyi hogy sorry öreg de elvagyok havazva és léccci gyere ide vagy oda
de mint mondta sajnos egyre több lesz a megbízhatatlan ember és ezzel most nem áll szándékomban senkire sem célozni mert akinek nem inge az nem veszi magára
én csak a véleményem fejtettem ki mivel ez egy nyílt fórum
részemről zártam a témát.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
deMarco
tag
Bocs de garanciánál mióta játszik a megéri/nem megéri? Hidd el, én sem jó kedvemben mentem fel pestre meló után, hanem mert sürgős lett volna. Másképp megvárom a postát. Fizikailag sérült cuccot meg alapból nem szerelek be, hanem reflexből csere, ami szerintem érthető.
Nem próbáltam még ki, mert nem értem rá, ti. dolgozom, majd holnap talán, mert szabin leszek. Mártírt csinálni magamból nincs miért, csak azért írtam le, hogy aki esetleg utánam jön, ne lepődjön meg, ha csalódik.
"azert nem volt hajlando az ELORE MEGBESZELT helyre eljonni" Nem voltam hajlandó? Én megkértelek. Csak hát a felfogás komoly dolog. Arra miért kértelek volna, hogy a buszhoz gyere ki, amikor eleve az volt megbeszélve? Az alap lett volna. Arra kértelek, hogy oda gyere ki ahol épp vagyok, és vele csak azért beszéltem meg találkozót aznapra, mert már e miatt mentem amúgy is. Ezért is veled akartam korábban találkozni, hogy ne későn kelljen kijönnöd, azért variáltam, hogy mikor menjek fel, hogy hétvégére hazautazhass... bemásoljam az ezzel kapcsolatos üzeneteket? Ha nem azt mondtad volna, hogy "bár nincs túl sok kedvem, kimegyek", még így, hogy siettem is kimentem volna a szemerére.
[ Szerkesztve ]
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!
-
deMarco
tag
Arra hogy kigyere kispesti metróhoz ennyit mondtál: "esélytelen". Tényleg zárjuk. Nincs értelme.
Hja! Első reakciódban priv azt írtad, hogy egyszer nem küldtek vissza egy lapot, azóta nem postázol bizalmi alapon. A következőben már 1/4 millával vágtak át. Mi volt az a lap, ami használtan 1/4 mill.-t ért?
[ Szerkesztve ]
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!
-
Brekk
addikt
Ez a szar a PH-ban, lehetsz akarmilyen regi es megbizhato tag, akar egy kis ujonc is siman besarozhat, mert a sok birka persze hogy melle fog allni. Valahogy en azt veszem ki a leirtakbol, hogy Maross bacsi korrekt volt, sot meg meg is lett szop@tva, es vegul megis o lett a bunos. LOL
Az meg hogy nem irta ra a nevet a sracnak, sztem nem egy fobenjaro bun, ettol meg meglett a csomag.http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
deMarco
tag
Tudniillik mivel posta munkaidőben van, bármilyen érdekes így lett volna gyorsabb. És nem sírok, véleményt írok. No megfelel amit leírtam, vagy ez sem felel meg? (mellesleg én első csettintésre utaltam, pedig semmivel sem kisebb felelősség, mint a te előre postázásod)
[ Szerkesztve ]
-
gban
Közösségépítő
A dátumot nem a hasznossága miatt vetettem fel, hanem hogy ne kelljen visszamenőleg átértékelni, hogy áru probléma, vagy hozzáállás-probléma miatt van a negatív értékelés.
Azért neked sem biztos hogy mindegy lenne ha valakivel üzletelni akarsz hogy valaki nem vette vissza a rossz cuccot, amit eladott, nem küldött semmit, miután előre utalt valaki; vagy csak simán "csúnyán beszélt privátban".[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
deMarco
tag
No minden hibája ellenére összeraktam a gépet, és tökéletesen megy. Ettől függetlenül csalódot vagyok, de nem küldöm vissza, már nem fogom mégegyszer szétszedni. Sok sikeres(ebb) üzletet
(a memo pöcsköt meg kiberheltem a régi an7-esemből, pont jó bele)
[ Szerkesztve ]
-
deMarco
tag
tudod, hogy mi volt vele a bajom. a boltba is visszaviszad ha sérült cuccot kapsz. Nem a világ vége, de sérült, és az többnyire elég. A pénzt nem kérem, megtarthatod,és most hogy már ilyen pozitívan zárult a dolog felejtős ez az egész, má sem mérges nem vagyok, sem semmi. Örülök, hogy jó vége lett.
-
cowboy_bebop
őstag
Értem.
Mindegy, engem ez az egész kavarás már nem érdekel.
Írtam neki privátot, h. küldje vissza, amint itt van (mert azért hülye nem vagyok), utalom neki a pénzt.
Ha tényleg akkora a gond, egy ismerősömmel megpolíroztatom.
Nekem nem érnek meg annyit a fenyegető és alpári hangvételű privát üzenetek h. ne tudjam azt a 4500 forintot egy pár hétre nélkülözni.Dr. Romano: csak tudod, bizonyítsd be (26 napos reggel) h. nálad még ok volt.
Mindegy, nem ezen fog múlni.
Amit tudok tenni h. a jövőben messzire elkerülöm az illetőt.[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
Figyelj, elismerem, senki enm mondta hogy tiszta vagyok, rengeteg dolgot elsúzrtam, de az hogy úgy tüntet fel mindenki, mintha százezreket loptam volna el....
Igen, valóban, ezret mondtam, mert másnak, akinek nem volt sürgős, hogy időgarantált, emg értkébiztosított legyen, hogy ne törjön össze véletlen, mégjoban becsomagoltam, és 870huf volt kb a pk....Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
Jó, hát neked sem lehet magyarázni. Egyszerűen hallucinálsz, szükséged van idegorvosra, náal nem 1k az órabér, mehetsz.
Modnta itt valaki hogy a vevő hibás?
Te ha eladsz egy OEM procit, adsz hozzá ingyen dobozt, ventit, pasztát, emg anyámkínját?
Nem. Egyéb kérdés?
jah hogy igen, eladok egy vga-t, aznap megy, 1 hét gari alatt semmi gond, elhet hogy enm használta, ok, de 1.5 hónap múlva vissza hozza neked, hogy nesze, vidd ahova akarod, add vissza a pénzt, nem jó?
Téged kinevelt jómodorra?Pistabácsi faluszélén? Ha már itt tartunk....Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
-
udi
őstag
érzéki hasonlat volt
Remélem legalább a kalapácshoz én voltam az ötletgazdaRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
asfgh
tag
válasz maross #16165 üzenetére
nem azt mondtam hogy 2percet fogok késni!
gyereksirást biztos hogy nem hallotál mert nincs kisgyerek a házban! meny el fülészetre!
képzeld azért nem tudtam elindulni mert ép 1 vevöt vártam aki azt mondta hogy 4-re lesz nálam de 10 percenként hivogatott hogy már csak 10 perc és 7-re ért ide!
és én mondtam neked hogy akkor most elindulok de te azt mondtad hogy már nem vársz mert eladod másnak. hát add!
ja meg telefonálás közben nem illik kinyomni a telefont!
és mi az hogy gyanus körülmények között akart üzletelni?????az új számom: 0620-4400-515 http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=asfgh&submit=
-
Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest